Çok sevindim canım maşallah yakında kalp atışlarını da duyarsın kuzununEvet kuzum dün 2953 çıktı miniminnacık bir kese gördük İnşallah devamı gelir. Hadi artık müjdeli haberler verin nolur hergün dua ediyorum sizler için.
Allah razı olsun kuzum inşallah mutluluğum yarım kalmaz ♥Çok sevindim canım maşallah yakında kalp atışlarını da duyarsın kuzunun
Kimseyi kırmak istemediğim için birşey demedim vallaEncokta ona bozuldu
Evet yapıyor bende sinir oluyordum ama kullandım mecburBen de çok yan etki yaptı ilk içtiğim ay dehşet uyuduö başım dönüyodu ve karnım hep şişti
Değer normal olsa bebeğin daha iyi tutunsun diye de veriyorlar canımTamam canlarım çok sağ olun normal değerde ama hem beklemiş hem tedavi görmüşsün bu gebelik için, önemli olan bu gebeliği korumak diyerek verdi sıkıntı yok öyleyse
Günaydınnnhepinize günaydınnlarrr kızlarrr
yeğenim size bu duyguları veriyor
onun sayesinde
Himm anladim canimKokulara hassasiyetimin artması. Tiksinmeler. Başkada yoktu
Gecmis olsun kuzum aallah sifa versinKızlar dün akşam acildeydik ben ateslendim oksuruk halsizlik gitmememk icin direndim ama dayanamadim artikbir sürü ilaçla geri döndük daha yeni kurtulmuştum zaten hastalıktan pofff
Annaaaamm nelee olmus oyle yaKizlar nasilsinizuzun zamandir girmiyodum ama bunu size anlatmasam olmazdi ben iki kafta önce ameliyat oldum tüpler acikmi fln diye o günden beride kanamam vardi düne Kadar.. bugünde Doktor kontrolüne gittim simdi normalde 3 gün yani 8i benim bat günüm ama benim bitane yumurtam varmis ve Doktor hemen catlama ignesi yapti yarinda asilama oluyorum biz kadinlar ne tuaf varliklariz batdan 3 gün önce yumurtalamayida ilk defa duyuyorumm öyle sizinlede paylasiyim dedim onun icin N Nana Ana canimm benim bati simdiden düzenleyebilirsin 22.03 diye
ayyy insallah insallahhhAnnaaaamm nelee olmus oyle yahadi ınsaah tutar ya cok heyecanli
Olucak olucakayyy insallah insallahhhhepimizinn insallahh amiiinnnn
Cok gecmis olsn cnm. Serum yedin mi ? O insani ayaga kaldrio hemen.Kızlar dün akşam acildeydik ben ateslendim oksuruk halsizlik gitmememk icin direndim ama dayanamadim artikbir sürü ilaçla geri döndük daha yeni kurtulmuştum zaten hastalıktan pofff
Iiyiz cnmcim. Hadi insllh tutar asilamanKizlar nasilsinizuzun zamandir girmiyodum ama bunu size anlatmasam olmazdi ben iki kafta önce ameliyat oldum tüpler acikmi fln diye o günden beride kanamam vardi düne Kadar.. bugünde Doktor kontrolüne gittim simdi normalde 3 gün yani 8i benim bat günüm ama benim bitane yumurtam varmis ve Doktor hemen catlama ignesi yapti yarinda asilama oluyorum biz kadinlar ne tuaf varliklariz batdan 3 gün önce yumurtalamayida ilk defa duyuyorumm öyle sizinlede paylasiyim dedim onun icin N Nana Ana canimm benim bati simdiden düzenleyebilirsin 22.03 diye
Insallah canimmCok gecmis olsn cnm. Serum yedin mi ? O insani ayaga kaldrio hemen.
Iiyiz cnmcim. Hadi insllh tutar asilamanne guzl denk gelmis gorulmus
Sağol canım aminGecmis olsun kuzum aallah sifa versin
Olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun da biz kullanalım bişey olmazEvet yapıyor bende sinir oluyordum ama kullandım mecbur
Ay ayni sey bende de oldu. Kolumu kaldrcak takatim yoktu. Zorla gittm acile.serum yedim. Yerken de yanmda hamile biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?