Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar dün akşam acildeydik ben ateslendim oksuruk halsizlik gitmememk icin direndim ama dayanamadim artikbir sürü ilaçla geri döndük daha yeni kurtulmuştum zaten hastalıktan pofff

Kizlar nasilsiniz uzun zamandir girmiyodum ama bunu size anlatmasam olmazdi ben iki kafta önce ameliyat oldum tüpler acikmi fln diye o günden beride kanamam vardi düne Kadar.. bugünde Doktor kontrolüne gittim simdi normalde 3 gün yani 8i benim bat günüm ama benim bitane yumurtam varmis ve Doktor hemen catlama ignesi yapti yarinda asilama oluyorum biz kadinlar ne tuaf varliklariz batdan 3 gün önce yumurtalamayida ilk defa duyuyorumm öyle sizinlede paylasiyim dedim onun icin N Nana Ana canimm benim bati simdiden düzenleyebilirsin 22.03 diye

Annaaaamm nelee olmus oyle ya hadi ınsaah tutar ya cok heyecanli

Kızlar dün akşam acildeydik ben ateslendim oksuruk halsizlik gitmememk icin direndim ama dayanamadim artikbir sürü ilaçla geri döndük daha yeni kurtulmuştum zaten hastalıktan pofff
Cok gecmis olsn cnm. Serum yedin mi ? O insani ayaga kaldrio hemen.
Iiyiz cnmcim. Hadi insllh tutar asilaman ne guzl denk gelmis gorulmus

F Fatma KTL evet yedim canım aynen o biraz iyi geldi ne zaman cocuk yapmaya niyetlensek hastalanıyorum ya yazdan beri böyle yazın hatta ara verdik o dönem iyiydim şimdi tekrar tamam yapalim dedik yine ben hasta

F Fatma KTL evet yedim canım aynen o biraz iyi geldi ne zaman cocuk yapmaya niyetlensek hastalanıyorum ya yazdan beri böyle yazın hatta ara verdik o dönem iyiydim şimdi tekrar tamam yapalim dedik yine ben hasta
Ay ayni sey bende de oldu. Kolumu kaldrcak takatim yoktu. Zorla gittm acile.serum yedim. Yerken de yanmda hamile biri
Iki gundur fena hapsrip duruorm bu gidisle ben de hastnelik olcm galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…