- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Hayırlı olsun canım oluyor benimde hemen hemen öyle olmustu vücudumuz değişik oyunlar oynuyor işte inşallah bebiş olurKizlar nasilsinizuzun zamandir girmiyodum ama bunu size anlatmasam olmazdi ben iki kafta önce ameliyat oldum tüpler acikmi fln diye o günden beride kanamam vardi düne Kadar.. bugünde Doktor kontrolüne gittim simdi normalde 3 gün yani 8i benim bat günüm ama benim bitane yumurtam varmis ve Doktor hemen catlama ignesi yapti yarinda asilama oluyorum biz kadinlar ne tuaf varliklariz batdan 3 gün önce yumurtalamayida ilk defa duyuyorumm öyle sizinlede paylasiyim dedim onun icin N Nana Ana canimm benim bati simdiden düzenleyebilirsin 22.03 diye
Aynen canım ogünlerde geçiyor ben geçermi diyordum ama bir anda geçiyor zamanOlsun bebeklerimiz sağlıklı olsun da biz kullanalım bişey olmaz ❤
Geçmiş olsun. Gebelikte bağışıklık çöküyor. İnş geçer hem n d oğumuna daha var. Ben 36.haftamda grip oldum 37 de sezaryan çok şükür li geçmişti grip.Bosuna demedim ac son gorulmeni diyenaptin bugun bakiim
Tam takir hazirda olim dedin yanihadi bklm hayrlisiyla gelsin artk
Saolasn cnm. Hapsiriklr devm edio malesefama ole bildgimz grip deil yani. Nezle gibi bisey. Ben normlde de cok hapsiran biriyim sezeryan olursam vay halimee
Darısı kalp atışına cnmEvet kuzum dün 2953 çıktı miniminnacık bir kese gördük İnşallah devamı gelir. Hadi artık müjdeli haberler verin nolur hergün dua ediyorum sizler için.
İnsallah kızında olur tatlım hosgeldinMrb iyi geceler herkese. Benimde sat 20 Şubat merakla batımı bekliyorum. İki oğlum var. Rabbim nasip ederde verirse birde kızım olsun istiyorum sağlıklı sıhhatli insaAllah
kıyamam cicegimeUyudum ve gecenin ilk aniden uyanışı oldu yine dilim damağım kurumuş yine aşırı sıcakladım daha uyuyalı bi saat anca olmuştu
Tatlı sorunlar bunlar canım olacak okadar gecer yakın zamanda insallahİnşaAllah canım benim hayırlısıyla hamileliğim sağlıklı olsun davalla mide bulantısından uyuyamadım
Aman canım dikkat et kendine bol ballı ihlamur iç sıcak tut kendini trajikomikti dün eczaneden ilaç alıcaz muadili ilaçları veriyorlar bende reçetece yazan neyse onu verin dedim nöbetçi eczane kalabalık bir de kadın demez mi hamilemisin diyeAy ayni sey bende de oldu. Kolumu kaldrcak takatim yoktu. Zorla gittm acile.serum yedim. Yerken de yanmda hamile biri
Iki gundur fena hapsrip duruormbu gidisle ben de hastnelik olcm galiba
Sen öyle seylermi takip ediyorsun yineYuxum geldi buguun erkn.
Yok sana solemiom. Gecen gunku hikaye gibi olmasin
Surkli acip kapatma sen dee.sabit biraksana yavrm
Bebekler ya sızdırıyor annelerini yada hic uyutmuyor ortasını göremedimKimseyi kırmak istemediğim için birşey demedim vallasızmışım zaten akşam
Kiz valla bilmiodum ole bisey oldugunu. Denk gelio nedenseSen öyle seylermi takip ediyorsun yinefarklı bir hikayeyse izlerim neden izlemeyeyim actım tamam dokunmayacam
Bendede oluyor canım normal akıntı gelmesi kötü koku ve kasıntı yoksa tabiŞeffaf akıntı yaşayan varmı hiç ben ilk defa yaşadım ve bir kere geldi sadece ondan sonra hep beyaz böyle normal akıntı gibi değilde biraz daha katı gibi
Gecmis olsun balam nasıl oldun simdi?Kızlar dün akşam acildeydik ben ateslendim oksuruk halsizlik gitmememk icin direndim ama dayanamadim artikbir sürü ilaçla geri döndük daha yeni kurtulmuştum zaten hastalıktan pofff
Ya bnm hep var hapsirmamGeçmiş olsun. Gebelikte bağışıklık çöküyor. İnş geçer hem n d oğumuna daha var. Ben 36.haftamda grip oldum 37 de sezaryan çok şükür li geçmişti grip.
Ihlamur yok da balli sut yaparm artk.Aman canım dikkat et kendine bol ballı ihlamur iç sıcak tut kendini trajikomikti dün eczaneden ilaç alıcaz muadili ilaçları veriyorlar bende reçetece yazan neyse onu verin dedim nöbetçi eczane kalabalık bir de kadın demez mi hamilemisin diyeyoo dedim ne hamilesi
Kiz bende bekarken hep seffaf yum aki gibi aknti gelirdi. Ben de hep sasrirdim bu ne diyeBendede oluyor canım normal akıntı gelmesi kötü koku ve kasıntı yoksa tabi
Asılaman hayırlı olsun cicegim insallah bebek olurKizlar nasilsinizuzun zamandir girmiyodum ama bunu size anlatmasam olmazdi ben iki kafta önce ameliyat oldum tüpler acikmi fln diye o günden beride kanamam vardi düne Kadar.. bugünde Doktor kontrolüne gittim simdi normalde 3 gün yani 8i benim bat günüm ama benim bitane yumurtam varmis ve Doktor hemen catlama ignesi yapti yarinda asilama oluyorum biz kadinlar ne tuaf varliklariz batdan 3 gün önce yumurtalamayida ilk defa duyuyorumm öyle sizinlede paylasiyim dedim onun icin N Nana Ana canimm benim bati simdiden düzenleyebilirsin 22.03 diye
Bende anlamazdım 1 sene önce falan Bi doktora gittik yumurtlama günleri şunlardır belirtileri akıntıdır falan diye anlatınca çok şaşırmıştım. Eskiden aman ya hep akıntım ağrım oluyo kistten heralde derdimKiz bende bekarken hep seffaf yum aki gibi aknti gelirdi. Ben de hep sasrirdim bu ne diyerahat her ay gelirdi. Ne zmn cocuk dusundk ogrendim onun yum akintsi oldgunu gelmz oldu bilio musun. hatta hamile oldgum ay da gelmedi
Yokyok canına kastın var seninKiz valla bilmiodum ole bisey oldugunu. Denk gelio nedensenetfilx te izledim. Varsa izle bol bol agla annem di galiba filmin ismi
Bendede gecen ay gelmedi yum dönemimde ovüde pikide görmüstüm hatta ama olmadı balamKiz bende bekarken hep seffaf yum aki gibi aknti gelirdi. Ben de hep sasrirdim bu ne diyerahat her ay gelirdi. Ne zmn cocuk dusundk ogrendim onun yum akintsi oldgunu gelmz oldu bilio musun. hatta hamile oldgum ay da gelmedi
Canım senin kistin oldugu nasıl anlasıldı? Normal ultrasondamı görüldü yoksa farklı bir ultrasonmu yapılmıstı?Bende anlamazdım 1 sene önce falan Bi doktora gittik yumurtlama günleri şunlardır belirtileri akıntıdır falan diye anlatınca çok şaşırmıştım. Eskiden aman ya hep akıntım ağrım oluyo kistten heralde derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?