Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı olsun canım oluyor benimde hemen hemen öyle olmustu vücudumuz değişik oyunlar oynuyor işte inşallah bebiş olur

Geçmiş olsun. Gebelikte bağışıklık çöküyor. İnş geçer hem n d oğumuna daha var. Ben 36.haftamda grip oldum 37 de sezaryan çok şükür li geçmişti grip.

Evet kuzum dün 2953 çıktı miniminnacık bir kese gördük İnşallah devamı gelir. Hadi artık müjdeli haberler verin nolur hergün dua ediyorum sizler için.
Darısı kalp atışına cnmsağol duaların için inş bizde görcez zamanı gelince o güzel günleri

Uyudum ve gecenin ilk aniden uyanışı oldu yine dilim damağım kurumuş yine aşırı sıcakladım daha uyuyalı bi saat anca olmuştu
kıyamam cicegime sen bu gece dedigim gibi yap kuzum insallah daha deliksiz uyursun

Ay ayni sey bende de oldu. Kolumu kaldrcak takatim yoktu. Zorla gittm acile.serum yedim. Yerken de yanmda hamile biri
Iki gundur fena hapsrip duruorm bu gidisle ben de hastnelik olcm galiba
Aman canım dikkat et kendine bol ballı ihlamur iç sıcak tut kendini trajikomikti dün eczaneden ilaç alıcaz muadili ilaçları veriyorlar bende reçetece yazan neyse onu verin dedim nöbetçi eczane kalabalık bir de kadın demez mi hamilemisin diye yoo dedim ne hamilesi

Yuxum geldi buguun erkn.
Yok sana solemiom. Gecen gunku hikaye gibi olmasin

Surkli acip kapatma sen dee. sabit biraksana yavrm
Sen öyle seylermi takip ediyorsun yine farklı bir hikayeyse izlerim neden izlemeyeyim actım tamam dokunmayacam

Şeffaf akıntı yaşayan varmı hiç ben ilk defa yaşadım ve bir kere geldi sadece ondan sonra hep beyaz böyle normal akıntı gibi değilde biraz daha katı gibi
Bendede oluyor canım normal akıntı gelmesi kötü koku ve kasıntı yoksa tabi

Kızlar dün akşam acildeydik ben ateslendim oksuruk halsizlik gitmememk icin direndim ama dayanamadim artikbir sürü ilaçla geri döndük daha yeni kurtulmuştum zaten hastalıktan pofff
Gecmis olsun balam nasıl oldun simdi?

Geçmiş olsun. Gebelikte bağışıklık çöküyor. İnş geçer hem n d oğumuna daha var. Ben 36.haftamda grip oldum 37 de sezaryan çok şükür li geçmişti grip.
Ya bnm hep var hapsirmam kucuk bi burun ici gidiklanmasinda kucuk bi tozda kokuda hep var yani. Hep burnum kapali gezmek gerekio ama o da omaz ki hep.
Ihlamur yok da balli sut yaparm artk.
Ben de sevmiorm yan urun verdiklerinde. Varsa ver yoksa yok de yani.

Bendede oluyor canım normal akıntı gelmesi kötü koku ve kasıntı yoksa tabi
Kiz bende bekarken hep seffaf yum aki gibi aknti gelirdi. Ben de hep sasrirdim bu ne diye rahat her ay gelirdi. Ne zmn cocuk dusundk ogrendim onun yum akintsi oldgunu gelmz oldu bilio musun. hatta hamile oldgum ay da gelmedi

Asılaman hayırlı olsun cicegim insallah bebek olur düzenledim

Kiz bende bekarken hep seffaf yum aki gibi aknti gelirdi. Ben de hep sasrirdim bu ne diye rahat her ay gelirdi. Ne zmn cocuk dusundk ogrendim onun yum akintsi oldgunu gelmz oldu bilio musun. hatta hamile oldgum ay da gelmedi
Bende anlamazdım 1 sene önce falan Bi doktora gittik yumurtlama günleri şunlardır belirtileri akıntıdır falan diye anlatınca çok şaşırmıştım. Eskiden aman ya hep akıntım ağrım oluyo kistten heralde derdim

Bendede gecen ay gelmedi yum dönemimde ovüde pikide görmüstüm hatta ama olmadı balam üstüne görmüs olsaydım keske aaghhh ahhh

Canım senin kistin oldugu nasıl anlasıldı? Normal ultrasondamı görüldü yoksa farklı bir ultrasonmu yapılmıstı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…