Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bazen cahillik guzeldr yaa. O yuzden eskiler daha mutluydu. Intiharlr depresyonlr yoktu.
Yokyok canına kastın var senin ben izleyeyimde aglayayım bolbol
Agla agla rahatlarsin vaalla. Guzl stres atilio
Bendede gecen ay gelmedi yum dönemimde ovüde pikide görmüstüm hatta ama olmadı balam üstüne görmüs olsaydım keske aaghhh ahhh
Demk ki gelmesi gerekmiomus
Ustune gorme de guzl deil ya bence. O da ayri stres.

Valla bazen cahillik guzeldr yaa. O yuzden eskiler daha mutluydu. Intiharlr depresyonlr yoktu.

Agla agla rahatlarsin vaalla. Guzl stres atilio

Demk ki gelmesi gerekmiomus
Ustune gorme de guzl deil ya bence. O da ayri stres.
Ayrı stres evet ama sonuc güzel

Kiz valla bilmiodum ole bisey oldugunu. Denk gelio nedense netfilx te izledim. Varsa izle bol bol agla annem di galiba filmin ismi

Oooo netflix demek. Bende de var netflix, genelde yabancı dizi ve filmleri izliyoruz biz de evde. Güzel olanları paslaşalım canım

Kiz bende bekarken hep seffaf yum aki gibi aknti gelirdi. Ben de hep sasrirdim bu ne diye rahat her ay gelirdi. Ne zmn cocuk dusundk ogrendim onun yum akintsi oldgunu gelmz oldu bilio musun. hatta hamile oldgum ay da gelmedi

Kız bende hamile kaldığım ay hiç yumurtlama belirtisi olmadı. Ne akıntı ne sancı.
Ruh ikizim Fatma

Kacak deilm ki yavrum. Gayet seffafim gizlemiom bi bura bide ora var.
Ben demedim ki tek bura var. Baskalrina ozel ILTIFATLAR ETMIYORUM
kavgada söylenmez
haklısın üvey anacım
ama az sonra N Nana Ana anacım laf vurunca ben onun tarafına geçecem haberin olsun : D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…