Valla bazen cahillik guzeldr yaa. O yuzden eskiler daha mutluydu. Intiharlr depresyonlr yoktu.Bende anlamazdım 1 sene önce falan Bi doktora gittik yumurtlama günleri şunlardır belirtileri akıntıdır falan diye anlatınca çok şaşırmıştım. Eskiden aman ya hep akıntım ağrım oluyo kistten heralde derdim
Agla agla rahatlarsin vaalla. Guzl stres atilioYokyok canına kastın var seninben izleyeyimde aglayayım bolbol
Demk ki gelmesi gerekmiomusBendede gecen ay gelmedi yum dönemimde ovüde pikide görmüstüm hatta ama olmadı balamüstüne görmüs olsaydım keske aaghhh ahhh
Ayrı stres evet ama sonuc güzelValla bazen cahillik guzeldr yaa. O yuzden eskiler daha mutluydu. Intiharlr depresyonlr yoktu.
Agla agla rahatlarsin vaalla. Guzl stres atilio
Demk ki gelmesi gerekmiomus
Ustune gorme de guzl deil ya bence. O da ayri stres.
Bnm gibi cok takan biri deilsen evet guzlAyrı stres evet ama sonuc güzel
Kiz valla bilmiodum ole bisey oldugunu. Denk gelio nedensenetfilx te izledim. Varsa izle bol bol agla annem di galiba filmin ismi
Kiz bende bekarken hep seffaf yum aki gibi aknti gelirdi. Ben de hep sasrirdim bu ne diyerahat her ay gelirdi. Ne zmn cocuk dusundk ogrendim onun yum akintsi oldgunu gelmz oldu bilio musun. hatta hamile oldgum ay da gelmedi
en azından ben 2 topik diye dürüst oldumciceklerim üvey ananız hamis topiklerinde geziyor birde beni ifsa edip dün gece size ispitliyordu görün halini
Eki Görüntüle 2600621
kadın heryerde üvey anaaaaaaaen azından ben 2 topik diye dürüst oldum
kaçak olanlar utansın
Kacak deilm ki yavrum. Gayet seffafim gizlemiomen azından ben 2 topik diye dürüst oldum
kaçak olanlar utansın
iltifata ne hacet gidip orada dertlesiyorsunnnnnnnnnnnnKacak deilm ki yavrum. Gayet seffafim gizlemiombi bura bide ora var.
Ben demedim ki tek bura var. Baskalrina ozel ILTIFATLAR ETMIYORUM
Valla burda konsutuklrimi orda konusmuorm amaailtifata ne hacet gidip orada dertlesiyorsunnnnnnnnnnnn
Kim yapmis simdiye kdr bunu hiiiii
Senin kadar dönek evlat görmedimmmmm
Aabbooooooww ortalık yineee karışıyııııiltifata ne hacet gidip orada dertlesiyorsunnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?