öylemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aslan anam aslan yeğenim beeeeeeeeKim yapmis simdiye kdr bunu hiiiii
sen bana bu sana ömür boyu yeter dersen bende dönerimSenin kadar dönek evlat görmedimmmmm
Nerden dogurdum ben seniiiiii
Bende oralarda buralarda sevgiye ihtiyacı olanlara yardımcı oluyorum ne fark varmıski simdi arasındaValla burda konsutuklrimi orda konusmuorm amaaorda sadece bildiklrimi soluom. Bide bilmdiklerimi soruom
Tamam nana ana deme bana fatma anaaaaam deöylemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aslan anam aslan yeğenim beeeeeeee
sen bana bu sana ömür boyu yeter dersen bende dönerim
bu devirde bubana bile güvenmiiiiccciiinnn gardaaaaşşş
Eve girdim ve direk uyumusumUyudunmu cicegim
Hep üvey ananızmı karıstıracakAabbooooooww ortalık yineee karışıyıııı
Neyseki 9aydan uzun sürmeyecek balamEve girdim ve direk uyumusummutfaktan su icmeye bile gitmemisim aksam yattim sabah kalktim hayatim isyerindeki koltuk ve yatagim arasinda geciyo gencligim curudu
Satınıda o yazar artık
Senin kadar dönek evlat görmedimmmmm
Nerden dogurdum ben seniiiiii
sat hiç olmuyor zten sorun yokSatınıda o yazar artıkTabi yazabilirsiiiii
Bir tik daha iyiyim canım sağol ilaclarimi kullaniyorum simdilikGecmis olsun balam nasıl oldun simdi?
Darisi sanaa insallah sende bu yakinmalari yaparsin daa bende sana derim ayy 9 aydan fazla surmucek diyee rahat rahat yattigim yerdenNeyseki 9aydan uzun sürmeyecek balam
Yaz mevsiminde olsak zaman çabuk geçerdi de şu an zaman geçmiyo bütün gün evdeyimAynen canım ogünlerde geçiyor ben geçermi diyordum ama bir anda geçiyor zaman
Olunca nanaaa anaaaaam diye aglamaz fatma üvey anan gibi hamis tıpiklerine gidersin sendeeee huhsat hiç olmuyor zten sorun yok
olunca sen bana kıyamazsın,Olunca nanaaa anaaaaam diye aglamaz fatma üvey anan gibi hamis tıpiklerine gidersin sendeeee huh
Aminnnn aminnnnn aminnnnn ay insallahhhh kııızzzzzzDarisi sanaa insallah sende bu yakinmalari yaparsin daa bende sana derim ayy 9 aydan fazla surmucek diyee rahat rahat yattigim yerden
Yok Kuzum olmuyo ya ben artık bu duruma alıştım uyuyamıyorumkıyamam cicegimesen bu gece dedigim gibi yap kuzum insallah daha deliksiz uyursun
Istedgin zaman giderik yavruuumm
Sen öyle zannet cagıracam fatma ananı oda dogurmus olacak zaten yüzüne bile bakmayacak seninolunca sen bana kıyamazsın,
burda ağlaşırız
Allah yrdımcınız olsun balam keske elimizden birseyler gelebilseYok Kuzum olmuyo ya ben artık bu duruma alıştım uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?