Buldugu emojiye basti deli kadinAminnnn aminnnnn aminnnnn ay insallahhhh kııızzzzzz
Öyleymiş canım ilk başta bilmediğimden tedirgin oldumDeğer normal olsa bebeğin daha iyi tutunsun diye de veriyorlar canım
Emojiyle acık olmuyor cicegim ne demek istiyorsun yazarmısın birde
Demesi kolay uygulaması zor bir olay bu balamBuldugu emojiye basti deli kadinulan bi ayda soylee cocuk dusunerek yasamayin su yatak islerinizi kocaniza doyun aklinizin bi kosesinde yapiyosunuzz vucudunuzun dengesini bozuyosunuzz stres her konuda zarar
Valla pek guzl film bulamadim ya orda. Bi tane dizi vardi onu bitrdim sadece. O da zombi dizisiOooo netflix demek.Bende de var netflix, genelde yabancı dizi ve filmleri izliyoruz biz de evde. Güzel olanları paslaşalım canım
Kız bende hamile kaldığım ay hiç yumurtlama belirtisi olmadı. Ne akıntı ne sancı.
Ruh ikizim Fatma
öylemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aslan anam aslan yeğenim beeeeeeee
sen bana bu sana ömür boyu yeter dersen bende dönerim
bu devirde bubana bile güvenmiiiiccciiinnn gardaaaaşşş
Vaallaa cok fark var. Daaaagg kadar hemi deee. Cok sukur cucuklar kocaman daa akillari erio farkiiBende oralarda buralarda sevgiye ihtiyacı olanlara yardımcı oluyorum ne fark varmıski simdi arasında
Tabi senin isine gelmedigi icin aradaki farkı anlamak istemiyorsun neyse saglık olsunValla pek guzl film bulamadim ya orda. Bi tane dizi vardi onu bitrdim sadece. O da zombi dizisi
Bastan kaliteli olup olmdgi belli oluo zaten. Bulursam solerim.
Vaallaa cok fark var. Daaaagg kadar hemi deee. Cok sukur cucuklar kocaman daa akillari erio farkii
çok örnek bir evladım
Kisi kendinden bilirmiiissSen öyle zannet cagıracam fatma ananı oda dogurmus olacak zaten yüzüne bile bakmayacak seninyol yakınken vazgec
Yok yavrm yaa nereye gidioom. Buranin vatsptan pek farki yok valla. Buraya daha cok griiom
Ben yurt disina cikarmistim
Piiiii hakkimi hell etmiyeeemmçok örnek bir evladım
çıkarcı evlat
İyiki dogurmusum seni anam balam iyikiçok örnek bir evladım
çıkarcı evlat
Buldurtma banaKisi kendinden bilirmiiissdemk ki sen gebelikten itibaren birakican biziii
Alismis kudurmustan beterdir onaa goree
Yok yavrm yaa nereye gidioom. Buranin vatsptan pek farki yok valla. Buraya daha cok griiom
Ben ole bsey demediiimmmmBuldurtma bana
dogurunca giremeyecem evet bak bende üzüldüm simdi
dedigin yazını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?