Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
inşallah tutar canım

kızlar normalde benim yarın adet olmam lazımdı ama annem dayanamamış test almış gel yap dedi bendeyaptım aşılamanın 13. günü tutmadı malesef çapaya randevu aldım yarın gidicem bakalım orda deniycem bi kerede

Adet gelmedyse acele etmeseydin keske canım yinede git yarın capaya capa iyi

Adet gelmedyse acele etmeseydin keske canım yinede git yarın capaya capa iyi
günüm yarın canım ama teste çıkmayınca moralim bozuldu çok evet çapa iyi hastane bakalım doktor ne diyecek merak ediyorum hamilelik olsa görür belki olmasada acaba var mı diyip içim içimi yemez

günüm yarın canım ama teste çıkmayınca moralim bozuldu çok evet çapa iyi hastane bakalım doktor ne diyecek merak ediyorum hamilelik olsa görür belki olmasada acaba var mı diyip içim içimi yemez
Kese hemen gözükmüyorki tatlım yarın sabah yine tekrarla idrar testini ilk idrarla öyle git

@Mervecyln cicegim batın?

Demesi kolay uygulaması zor bir olay bu balam
Napcan biliyon mu kocanaa kedi gibi sokulcan bugun ozledim seni dicen ufak bi opucuk kondurcan neysee o ise geldiginde cocuga degil kocana kitlen mesela onu ne kadar sevdigini iyi yonlerini dusun kisaca bi aska gell kokusunu icinee cekk guzelcee akisina birak ne kadar sansli oldugunu dusun mesela huzurlu saglikli bir yuvanin oldugunu dusun ama cocuk dusunmee yasak sana cocuk dusunmek Geliyo tokat size

Canım senin kistin oldugu nasıl anlasıldı? Normal ultrasondamı görüldü yoksa farklı bir ultrasonmu yapılmıstı?
Cnm ben 21 yaşında öğrendim kistimi aşırı ağrılarım olurdu gittim o zaman öğrendim ameliyat yapalım dediler bekarım diye istemedim doğum kontrol hapı kulşanıcaksın dedi bende istemedim öylr yıllarca gitmedim kontrole falan ama büyümedi çok şükür kistim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…