- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Kızgınım ona cok fasülyemin annesi kontrol yaptırması gerekiyor doktora gitmeyecem sen gidiyorsun ya diyor söyle simdi bu dediklerini nasıl ictenlikle yapabilirim?Napcan biliyon mu kocanaa kedi gibi sokulcan bugun ozledim seni dicen ufak bi opucuk kondurcan neysee o ise geldiginde cocuga degil kocana kitlen mesela onu ne kadar sevdigini iyi yonlerini dusunkisaca bi aska gell kokusunu icinee cekk guzelcee akisina birak ne kadar sansli oldugunu dusun mesela huzurlu saglikli bir yuvanin oldugunu dusun ama cocuk dusunmee yasak sana cocuk dusunmek Geliyo tokat size
Cnm ben 21 yaşında öğrendim kistimi aşırı ağrılarım olurdu gittim o zaman öğrendim ameliyat yapalım dediler bekarım diye istemedim doğum kontrol hapı kulşanıcaksın dedi bende istemedim öylr yıllarca gitmedim kontrole falan ama büyümedi çok şükür kistim
Anladım balam cikolata kistiydi yanlısım yoksa hemen anlasılıyormu diye merak ettim ultrasondanormal ultrasonla söylemişlerdi cnm
Bakmama gerek yok sevgili Nana hamile olduğuma dair bütün düşüncelerimi yitirdim suan reglm devam ediyor. Yani bu ay hamile değiliz. Senin neyin var ?Mervikli cicegim batın?
tamam o zaman öyle yapim kuzum olmadı iptal ederimKese hemen gözükmüyorki tatlım yarın sabah yine tekrarla idrar testini ilk idrarla öyle git
Gelecek Bat tarihini sormustum balam birseyim yok benim önümüzdeki aya nasip olacaktır insallahBakmama gerek yok sevgili Nana hamile olduğuma dair bütün düşüncelerimi yitirdim suan reglm devam ediyor. Yani bu ay hamile değiliz. Senin neyin var ?
Tamam cicegim nasıl istersentamam o zaman öyle yapim kuzum olmadı iptal ederim
Allah razı olsun çiçeğim mecburne yaşamamız gerekiyosa yaşıycazAllah yrdımcınız olsun balam keske elimizden birseyler gelebilse
Rabbim güc dirayet versin hepinize balamAllah razı olsun çiçeğim mecburne yaşamamız gerekiyosa yaşıycaz ❤
Sen yazın ortasında doğurcaksın ben hiç yazın ortasında doğurmak istememiştim rabbim nasıl biliyosa niyetimizi kışa denk getirdi hayırlısıyla doğuralım inşallahYazın daha iyi olur diye düşünüyorum bende sen yine iyisin önün yaz benim ilk zamanlar kısa gelmişti soğukta zor olmustu
Sende de benim gibi başlarda uyuyamama durumu bar mıydı şu an kaç haftalıksınBen bu ayımda inanılmaz uyuyorum yetmiyor uyku resmen
kızlar normalde benim yarın adet olmam lazımdı ama annem dayanamamış test almış gel yap dedi bendeyaptım aşılamanın 13. günü tutmadı malesef çapaya randevu aldım yarın gidicem bakalım orda deniycem bi kerede
İyi ki varsın çiçeğimRabbim güc dirayet versin hepinize balam
Kusura bakmada odunlugu tutmusKızgınım ona cok fasülyemin annesi kontrol yaptırması gerekiyor doktora gitmeyecem sen gidiyorsun ya diyor söyle simdi bu dediklerini nasıl ictenlikle yapabilirim?
Evet öyle yapıyorum cicegimKusura bakmada odunlugu tutmussanki sorunun sende oldugu kesin gitmeden nasil bilicekmiss beyfendi sorunun ne oldugunu! Sende yanasma ceza ver beyfendiye yanasma uzun uzun zamanlar gorsun bazi seyleri
En iyisini yapiyosun benimki pazar gunu herseyi ben yapiyorum temizligi yapiyorum ediyorum diye markete giderken laf soyledi sonra saka saka dedi tam yanasiyodu yapistirdim dirsegi konusmadim eve gittim yemekte yapmadim yatakta ozur diledi saka yaptim dedi agzina ayar vericeksin yapicaksin yada Yardimci kadin alicaksin dedim doktor bile rapor vereyim dinlen dedi pazartesi gunu nasil rapor alayim kendi isyerimiz bazen sacma densizlikleri oluyo bu erkeklerin ama bagirinca anlamiyolar susunca anliyolar uzaklasinca anliyolar yada benimki oyle anliyoEvet öyle yapıyorum cicegim
haklısın balam iyide yapmıssın her saka kaldırılmıyorki benimkide saka yapmadı ciddi bir söylemiydi oyüzden onu kendi vicdanıyla bırakıyorum ev arkadası gibiyiz birkac gündür yapması gereken sorumluluklar oldugunu anlayana kadarda bu sekilde ilerleyecekEn iyisini yapiyosun benimki pazar gunu herseyi ben yapiyorum temizligi yapiyorum ediyorum diye markete giderken laf soyledi sonra saka saka dedi tam yanasiyodu yapistirdim dirsegi konusmadim eve gittim yemekte yapmadim yatakta ozur diledi saka yaptim dedi agzina ayar vericeksin yapicaksin yada kadin alicaksin dedim doktor bile rapor vereyim dinlen dedi pazartesi gunu nasil rapor alayim kendi isyerimiz bazen sacma densizlikleri oluyo bu erkeklerin ama bagirinca anlamiyolar susunca anliyolar uzaklasinca anliyolar yada benimki oyle anliyo
Sorumluluk erkeklerde bizim kadar gelismiyo keske cusseleri ile beraber gelisse bazi durumlarhaklısın balam iyide yapmıssın her saka kaldırılmıyorki benimkide saka yapmadı ciddi bir söylemiydi oyüzden onu kendi vicdanıyla bırakıyorum ev arkadası gibiyiz birkac gündür yapması gereken sorumluluklar oldugunu anlayana kadarda bu sekilde ilerleyecek
Gittin mi canım doktoraAa bana da haftaya perşembe gel dedi doktorum bende dün akşam öğrendim hamileliğimi benim sol kasığım ağrıyo sağda bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?