Evet keskeSorumluluk erkeklerde bizim kadar gelismiyo keske cusseleri ile beraber gelisse bazi durumlar
Kizzz atalarimiz esege altin semer vursan esek yine esek demisEvet keskeKafalarında yımırtada kırsık birsiy digismiyor öküzler cünkü
HiiiLorikk sessizce begeniyo ama bana bi hi bile demedi
Otla besleyelim balam bunlarıKizzz atalarimiz esege altin semer vursan esek yine esek demisbizimkilerde okuze yumurta firlatsan okuz yine okuz
Anladım balam cikolata kistiydi yanlısım yoksa hemen anlasılıyormu diye merak ettim ultrasonda
Seninkide cikolatamıydı cicegimbana ca125 kan testi yapmışlardı orda çıkmıştı canım küçük olduğu İçin ultrasonda kafa karıştırdı
Seninkide cikolatamıydı cicegim
Neyseki baya kücükmüs engel olmayanda yerdeymis görmezden gel bencede balamevet kuzum,2016da çıktı o zaman 2,5cm idi, visanne tedavisi ile küçüldü, sonra 2017de boş gebelik, şu an 1cmolmuş ama engel olmayan bi bölgeye yerleşmiş dediler, ben o yokmuş gibi davranıyorum hiç umursamıyorum
Nen var senin yine sümürklerin akıyor
Neyseki baya kücükmüs engel olmayanda yerdeymis görmezden gel bencede balaminsallah hamile kalırsınız kısa sürede
SümürkNen var senin yine sümürklerin akıyor
Sen öyle deyince bende cok güldüm fazladan harf yazmısım hahaSümürkayy Nana balım çok güldüm
Aglamali hi begenmedim
Ayy benimki tam kirmizi et dusmani arkadaslari oysaki ama asla acimiyoOtla besleyelim balam bunları
Ben biraz erken davrandım gittim daha kese oluşmamıştı haftaya çarşamba gidicem inşallahGittin mi canım doktora
İnşallah canım hayırlı haberler alırsın bende yarına kaldım ozaman benimde görünmez erken diyeBen biraz erken davrandım gittim daha kese oluşmamıştı haftaya çarşamba gidicem inşallah
Ama doktor bana niyeyse sağlıklı gebelik dert etme dedi haftaya görürüz keseyi dediİnşallah canım hayırlı haberler alırsın bende yarına kaldım ozaman benimde görünmez erken diye
İnşallah canım demek kesin bebek var rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallahAma doktor bana niyeyse sağlıklı gebelik dert etme dedi haftaya görürüz keseyi dedi
amin canım amin inşallahHayırlısı olsun canım hakkında inşallah tez zamanda hayırlısıyla bebene kavuşursun sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?