Benim öküzde kırmızı et canavarıAyy benimki tam kirmizi et dusmani arkadaslari oysaki ama asla acimiyo
Aaa bnmkisi de cok seviooBenim öküzde kırmızı et canavarıBenimkine güzel bir ceza olur aslında
Umut dünyası ne yapsınlar iste.. Rabbim isteğen herkese nasip etsinAnam simdiki moda da nolmus bilio musunz ?
Testlerini atip. Hcg degeri sizce kactir diolr
Sorma anacımAaa bnmkisi de cok sevioobu okuzler hep aynii demk
Bende ona bakıyordum simdi hangi dünyadan gelmis bu zekiye arkadasımız diye düsünüyordumAnam simdiki moda da nolmus bilio musunz ?
İyi aksamlar bebegim islerini hallet gel1 saat sonra evdeyim o zaman geleyim. Ben herkese iyi aksamlar :)
Kiz umutla ilgisi yok inan ki. Testte bariz zaten hamile olmasi. Sacmalik yani degerim kac cikar diye sormasi. Herksin farkli cikio. Biz nerden bilek. Gozumuz radar miUmut dünyası ne yapsınlar iste.. Rabbim isteğen herkese nasip etsin
Ben yazın doğmasına seviniyorum allah herkesin gönlğne göre veriyor gerçektenSen yazın ortasında doğurcaksın ben hiç yazın ortasında doğurmak istememiştim rabbim nasıl biliyosa niyetimizi kışa denk getirdi hayırlısıyla doğuralım inşallah ❤
Sende de benim gibi başlarda uyuyamama durumu bar mıydı şu an kaç haftalıksın
Yok artık medyum muyuz bizAnam simdiki moda da nolmus bilio musunz ?
Evet cnm anlıyo doktorlar kolaylıkla ama benden emar da istemişlerdi orda da çıkmıştı zatenAnladım balam cikolata kistiydi yanlısım yoksa hemen anlasılıyormu diye merak ettim ultrasonda
Bugun icim bi karardi bilmem nedenNen var senin yine sümürklerin akıyor
Benim moralim soffir siffiiirr siiffiirrAglamali hi begenmedim
Arada olur öyle cnm hayırlara çıksınBugun icim bi karardi bilmem neden
Insalllah prensesin annesiArada olur öyle cnm hayırlara çıksın
Anladım cicegim sagolEvet cnm anlıyo doktorlar kolaylıkla ama benden emar da istemişlerdi orda da çıkmıştı zaten
Havadan etkileniyoruz herhaldeBugun icim bi karardi bilmem neden
Olabilir aslinda ne biliyim kizzzHavadan etkileniyoruz herhalde
Amin inşallah canım işte haftaya tekrar gidicem bakalım bu sefer ne diycekİnşallah canım demek kesin bebek var rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?