- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Ayh darısı başıma biraz bende uyuyayım yaBen yazın doğmasına seviniyorum allah herkesin gönlğne göre veriyor gerçektencanım ben 18 haftalığım ilk zamanlar bende çok uyuyamamıypdum ama suan inanılmaz uyuyorum
Temizlik yap kalkOlabilir aslinda ne biliyim kizzz
Ağlamak istiyosan ağla rahatlarsn kız bazen koyvermek rahatlatıyorInsalllah prensesin annesiicim bi buruk sinirliyim aglamak istiyorum . duygularim icerde tekwando yapiyor
Zamnnda agladi kiz yeter aglamasinAğlamak istiyosan ağla rahatlarsn kız bazen koyvermek rahatlatıyorfazla abartma tabi ☺
Hava soguk hic temizlik havasi degilTemizlik yap kalk
Benim belim tutuldu kalkamıyorum
Honkurerek aglamak istiyorumAğlamak istiyosan ağla rahatlarsn kız bazen koyvermek rahatlatıyorfazla abartma tabi ☺
Yemek yap ozaman bahane yapma banaHava soguk hic temizlik havasi degil
Bende bögürerek aglamak istiyordum dün bugünde öyle gerci belim cokkötüHonkurerek aglamak istiyorum
Belin niye agriyor ya senin üşüttün mu agir mi kaldirdin .senin belim bu aralar agriyor hayirdir insallahBende bögürerek aglamak istiyordum dün bugünde öyle gerci belim cokkötü
Uyursun canım merak etmeAyh darısı başıma biraz bende uyuyayım ya
Gülermisin aglarmısın dikkat cekmek icin hoplayarak sinirli oturdum koltuga yüzüme bile bakmadı yamuldugumla kaldımBelin niye agriyor ya senin üşüttün mu agir mi kaldirdin .senin belim bu aralar agriyor hayirdir insallah
Takvimleriniz cok guzel hamileeler yaa bebekleriniizi beraber takip ediyoruz massaallahhhUyursun canım merak etme
Gülermisin aglarmısın dikkat cekmek icin hoplayarak sinirli oturdum koltuga yüzüme bile bakmadı yamuldugumla kaldımamacokuzun sürdü agrısı yaaaaa okadarda sert oturmamıstım tutuldu bildigin
İstiyorum ama istemiyorum zaten istesede pek hareket edemem edemiyorum isteyemiyorummmmmmisiyorsun sen dw itiraf et dengesiz hareket etmissindir o zaman
Canımsın yaaTakvimleriniz cok guzel hamileeler yaa bebekleriniizi beraber takip ediyoruz massaallahhh
Hiç sevemedim şu yağmuru içim kararıyorYağmur Yağiyor 🌧🌧🌧 kaaac kac kacSemsiyeeni aacc ac ac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?