Kız yumurtlama günleri ise iste cabuk biz kardes istiyoruz anamız canımızİstiyorum ama istemiyorum zaten istesede pek hareket edemem edemiyorum isteyemiyorummmmmm
Küsüm babanız olacak o herifle ben siz bekleyeceksiniz uslu uslu bakayımKız yumurtlama günleri ise iste cabuk biz kardes istiyoruz anamız canımız
Tibbi malzeme zannediyorlar demekki :)Kiz umutla ilgisi yok inan ki. Testte bariz zaten hamile olmasi. Sacmalik yani degerim kac cikar diye sormasi. Herksin farkli cikio. Biz nerden bilek. Gozumuz radar mi
Ahahahah anne olmaz ama böyleKüsüm babanız olacak o herifle ben siz bekleyeceksiniz uslu uslu bakayım
Kız belki boş gebelik, dış gebelik, mol gebelik, kimyasal gebelik vs geçirmişse değerler onlarda katlanmıyor ya ondan soruyor olabilr. Elbette bakarak anlayamayızKiz umutla ilgisi yok inan ki. Testte bariz zaten hamile olmasi. Sacmalik yani degerim kac cikar diye sormasi. Herksin farkli cikio. Biz nerden bilek. Gozumuz radar mi
Gelin anam yatak odamızada girinnnn bir girmediginiz orası kalmıstıAhahahah anne olmaz ama böyle
Anne ile babanın birbiri ile ilişkisi çocukların 2.ebeveynleridir demisler...
Ondan anacuğum babacuğumuzlan barış
Ahahahah tamam tamam sustum benGelin anam yatak odamızada girinnnn bir girmediginiz orası kalmıstı
Bende akıntı oluyordu ama bir buçuk yıllık evliyim ilk defa oldu şeffaf akıntıYumurtalıkların çatlamıştır belki
Seni cok seviyorum uslu kızım benimAhahahah tamam tamam sustum ben
Teşekkür ederimSeni cok seviyorum uslu kızım benim
Hadi oedan yalanciİstiyorum ama istemiyorum zaten istesede pek hareket edemem edemiyorum isteyemiyorummmmmm
Yav bana ne kadar güzel hakaretler ediliyor öyle kendi topigimde iki gündür hayretlen izliyorum hayretlerlenHadi oedan yalanci
Camları yeni sildim ya pofffYağmur Yağiyor 🌧🌧🌧 kaaac kac kacSemsiyeeni aacc ac ac
ay valla ben bayiliorum. Aksine icim acilio. Izledikce izleyesim gelio.Hiç sevemedim şu yağmuru içim kararıyor
kiz yok tamamen bilgisizlikten. Onceden ole seyler yasansa bile mantikli mi sence ole seyler sormasiKız belki boş gebelik, dış gebelik, mol gebelik, kimyasal gebelik vs geçirmişse değerler onlarda katlanmıyor ya ondan soruyor olabilr. Elbette bakarak anlayamayız
Ama işte napsın sormak istemiştşr bazıları ilk heyecanı böylesine travmatik yaşıyor işte
Ben o yuzden baslamadim halâ temizligeCamları yeni sildim ya pofff
Sensin o tatlıÇok tatlısınız yane güzel kaynatmışsınız bayildim
Sensin o tatlı
ay valla ben bayiliorum. Aksine icim acilio. Izledikce izleyesim gelio.
kiz yok tamamen bilgisizlikten. Onceden ole seyler yasansa bile mantikli mi sence ole seyler sormasi
Ahahaha ne bileyim ya yazık
Aannnaaammmm evlatlat hain isteYav bana ne kadar güzel hakaretler ediliyor öyle kendi topigimde iki gündür hayretlen izliyorum hayretlerlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?