- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Yaa ne güzel heyecanlar bende 7 aya girerken başlayacağım inşallah çünkü anca yetiştiririm ben biraz fazla süslü olduğum için hastane odası süslemelerini de alıcam yapıcam hazırlıycam çok işim olacak o zamanlar inşallah nasip olursa taşındığın yere geçtiğinde alırsın inşallah kuzumBaslamistm yavas yavas yapmya calisiorm iste. Besik aldik kiyaftleri de ilk 3 ay yeteck kdr aldim. Sonrasini gelisimine bagli alcam ihiyac oldukca. Oda yapmicam zaten tasincaz. Ilk sene yanmda uyutmyi dusunuorm. Imkan oldukca bisylri yapiorm. Tavsiyem 25 ten sonra basla sen de
Duanızda yer aldığım için teşekkür ederim Allah razı olsun canımTeşekkürler amin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin herkese sizlere de hayırlı doğumlar dilerim
Bak bu iyiydiTövbee şaka takılıyorum ben :) rabbim kaynanama 10 tane torun versin 10 a da o baksın
O kadar çok istiyorum ki 2 kaynım daha var 2 si de bekar evlenseler 5 er çocuk yapsalar kayınvalidemin eline verseler ohhh missYaa ne güzel heyecanlar bende 7 aya girerken başlayacağım inşallah çünkü anca yetiştiririm ben biraz fazla süslü olduğum için hastane odası süslemelerini de alıcam yapıcam hazırlıycam çok işim olacak o zamanlar inşallah nasip olursa taşındığın yere geçtiğinde alırsın inşallah kuzum
Duanızda yer aldığım için teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤
Bak bu iyiydi
İnşallah hayırlı eşler bulup hayırlı eşler de olurlar ve evlenirler evlilik gerçekten çok güzel bişey rabbim herkese nasip etsin bu güzel duygularıO kadar çok istiyorum ki 2 kaynım daha var 2 si de bekar evlenseler 5 er çocuk yapsalar kayınvalidemin eline verseler ohhh miss
Ben de pek sevmem susu pusu. Zaten kimse de yok burda. Olanlra da haber etmicem gittgimi. Sessiz sedasz kafam rahat bi sekilde isimi halldip gelicm evime insllh. Rabbim hepimize kismet etsin insllh o gunleriYaa ne güzel heyecanlar bende 7 aya girerken başlayacağım inşallah çünkü anca yetiştiririm ben biraz fazla süslü olduğum için hastane odası süslemelerini de alıcam yapıcam hazırlıycam çok işim olacak o zamanlar inşallah nasip olursa taşındığın yere geçtiğinde alırsın inşallah kuzum
Duanızda yer aldığım için teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤
Bak bu iyiydi
İnşallah iyi bir eş bulup evlenirler benimde temennim bu.İnşallah hayırlı eşler bulup hayırlı eşler de olurlar ve evlenirler evlilik gerçekten çok güzel bişey rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları
Yürekten hissediyormusun gercekten?Yaaa ne güldüm yorumunagerçekten hissediyorum sen de bize yakında haber vereceksin bebenin haberini ❤
Amin inşallah kuzum ama insan yanında birilerini arıyo o zaman en azından arkadaşlarına haber ver yanında bulunsunlar kuzum sadece eşinle gitmeBen de pek sevmem susu pusu. Zaten kimse de yok burda. Olanlra da haber etmicem gittgimi. Sessiz sedasz kafam rahat bi sekilde isimi halldip gelicm evime insllh. Rabbim hepimize kismet etsin insllh o gunleri
Kaygana neki anlamadımRabbim den istiyorum her zaman dua edicem ama üzerine düşmeyecem..hikmeti vardır elbet. Kaygana ölmeden olumucak gibi
Arkadsm falan yok cnm burda. Hepsi bi yerde. Evlnip geldim zaten buraya. Annmle bekar gorumcem gelck zTen yanima insllh.Amin inşallah kuzum ama insan yanında birilerini arıyo o zaman en azından arkadaşlarına haber ver yanında bulunsunlar kuzum sadece eşinle gitme
Kayınvalide demekKaygana neki anlamadım
KKaygana neki anlamadım
Hayırlısıyla saglıcakla alsın kucagına oda insallah allah bagıslasın evlatlarınızı cicegimEvet son haftaları şu an
İnşallah iyi bir eş bulup evlenirler benimde temennim bu.
Vallahi billahi kendimde ne kadar hissettiysem sen de de hissediyorum bak ben şubat ayında ne dedim ara ara hamileyim ben ya hissi geliyo dedim sonuç ne oldu. Lorikte işk tüp bebek yapmaya başladım deyince ikizleirn olucak dedim o da tek embriyo verecekler dedi ama ben ikiz hissetmiştim ikiz transfer yaptılar tutmadı ama ikizz olacağına inanıyordum ki doğru çıktı ikiz transfer ettiler senin de bize bu sene bu haberi vereceğine inancım sonsuz sen de inan ve ne tedavi gerekiyosa yap doktoruna femarayı sor eğer onaylarsa sana femaranı ben göndercemYürekten hissediyormusun gercekten?
Çok teşekkür ederiz aminn inşallah Allah size ve isteyen herkese en hayırlı ve en doğru en kısa zamanda nasip etsin aminnnHayırlısıyla saglıcakla alsın kucagına oda insallah allah bagıslasın evlatlarınızı cicegim
Namazlar da bizim için dua ediyormusun kuzum?Amin inşallah kuzum ❤
Vallahi billahi kendimde ne kadar hissettiysem sen de de hissediyorum bak ben şubat ayında ne dedim ara ara hamileyim ben ya hissi geliyo dedim sonuç ne oldu. Lorikte işk tüp bebek yapmaya başladım deyince ikizleirn olucak dedim o da tek embriyo verecekler dedi ama ben ikiz hissetmiştim ikiz transfer yaptılar tutmadı ama ikizz olacağına inanıyordum ki doğru çıktı ikiz transfer ettiler senin de bize bu sene bu haberi vereceğine inancım sonsuz sen de inan ve ne tedavi gerekiyosa yap doktoruna femarayı sor eğer onaylarsa sana femaranı ben göndercem
Anladım canım hayırlı doğum yaparsın şnşallah bir avazda kurtulursunArkadsm falan yok cnm burda. Hepsi bi yerde. Evlnip geldim zaten buraya. Annmle bekar gorumcem gelck zTen yanima insllh.
Namazlar da bizim için dua ediyormusun kuzum?
iki sene dahamı bebek diye aglayacam beeeeennnnBu detay hiç ıyii olmaduı
Nerede dogum yapacaksın sen?Ben de pek sevmem susu pusu. Zaten kimse de yok burda. Olanlra da haber etmicem gittgimi. Sessiz sedasz kafam rahat bi sekilde isimi halldip gelicm evime insllh. Rabbim hepimize kismet etsin insllh o gunleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?