Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa ne güzel heyecanlar bende 7 aya girerken başlayacağım inşallah çünkü anca yetiştiririm ben biraz fazla süslü olduğum için hastane odası süslemelerini de alıcam yapıcam hazırlıycam çok işim olacak o zamanlar inşallah nasip olursa taşındığın yere geçtiğinde alırsın inşallah kuzum
Teşekkürler amin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin herkese sizlere de hayırlı doğumlar dilerim
Duanızda yer aldığım için teşekkür ederim Allah razı olsun canım
Tövbee şaka takılıyorum ben :) rabbim kaynanama 10 tane torun versin 10 a da o baksın
Bak bu iyiydi

O kadar çok istiyorum ki 2 kaynım daha var 2 si de bekar evlenseler 5 er çocuk yapsalar kayınvalidemin eline verseler ohhh miss

O kadar çok istiyorum ki 2 kaynım daha var 2 si de bekar evlenseler 5 er çocuk yapsalar kayınvalidemin eline verseler ohhh miss
İnşallah hayırlı eşler bulup hayırlı eşler de olurlar ve evlenirler evlilik gerçekten çok güzel bişey rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları

Ben de pek sevmem susu pusu. Zaten kimse de yok burda. Olanlra da haber etmicem gittgimi. Sessiz sedasz kafam rahat bi sekilde isimi halldip gelicm evime insllh. Rabbim hepimize kismet etsin insllh o gunleri

İnşallah hayırlı eşler bulup hayırlı eşler de olurlar ve evlenirler evlilik gerçekten çok güzel bişey rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları
İnşallah iyi bir eş bulup evlenirler benimde temennim bu.

Ben de pek sevmem susu pusu. Zaten kimse de yok burda. Olanlra da haber etmicem gittgimi. Sessiz sedasz kafam rahat bi sekilde isimi halldip gelicm evime insllh. Rabbim hepimize kismet etsin insllh o gunleri
Amin inşallah kuzum ama insan yanında birilerini arıyo o zaman en azından arkadaşlarına haber ver yanında bulunsunlar kuzum sadece eşinle gitme

Amin inşallah kuzum ama insan yanında birilerini arıyo o zaman en azından arkadaşlarına haber ver yanında bulunsunlar kuzum sadece eşinle gitme
Arkadsm falan yok cnm burda. Hepsi bi yerde. Evlnip geldim zaten buraya. Annmle bekar gorumcem gelck zTen yanima insllh.

İnşallah iyi bir eş bulup evlenirler benimde temennim bu.

Amin inşallah kuzum
Yürekten hissediyormusun gercekten?
Vallahi billahi kendimde ne kadar hissettiysem sen de de hissediyorum bak ben şubat ayında ne dedim ara ara hamileyim ben ya hissi geliyo dedim sonuç ne oldu. Lorikte işk tüp bebek yapmaya başladım deyince ikizleirn olucak dedim o da tek embriyo verecekler dedi ama ben ikiz hissetmiştim ikiz transfer yaptılar tutmadı ama ikizz olacağına inanıyordum ki doğru çıktı ikiz transfer ettiler senin de bize bu sene bu haberi vereceğine inancım sonsuz sen de inan ve ne tedavi gerekiyosa yap doktoruna femarayı sor eğer onaylarsa sana femaranı ben göndercem

Namazlar da bizim için dua ediyormusun kuzum?

Nerede dogum yapacaksın sen?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…