Ovu takibi yapmıyorum. Sadece takvim kullanıyorum. Bu ay da olmazsa ovu testi alcam. Ama pazartesi adet günüm. Yumurtlama döneminde hiç bulantı olmuyordu bu zamana kadar. 2gun önce de gece bulandı midem bugünkü kadar olmasa da. Gerçi havalar garip üşütmüş de olabilirim.Yum dönemlerindede bulantı olabiliyor canım ovü takibi yapıyormuydun?
Senin regl günün ne zaman ?Evet lütfen sabırla batlarınızı bekleyin
Evet cicegim bebege yormayalım biz baska baska seylere yoralım gebelik olursa süpriz olmus olurOvu takibi yapmıyorum. Sadece takvim kullanıyorum. Bu ay da olmazsa ovu testi alcam. Ama pazartesi adet günüm. Yumurtlama döneminde hiç bulantı olmuyordu bu zamana kadar. 2gun önce de gece bulandı midem bugünkü kadar olmasa da. Gerçi havalar garip üşütmüş de olabilirim.
23ünde canımSenin regl günün ne zaman ?
saçma gibi geliyor ama yaşayan biri daha yazmış görüntü yüklemeyi beceremedim atacamdaBirii kirpiklerinin fotosunu atmış kırışık mı ne bişiler yazıyordu. Hamilelik belirsimi fln diye ona çok koptuydumda
Benim 0 çıkıyordu menepoz fln olmadımCiceklerim benim moralim bozuldu biraz
İnternetten Progesteron hormonunu arastırdım 1in altındaki degerler menopoz yazıyor benim degerim 0.56 cıkmıs
Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı aramızda
Sizin yaş kaç çok özele kacmıcaksa yani böyle birşey mümkün mü onu merak ettim.Ciceklerim benim moralim bozuldu biraz
İnternetten Progesteron hormonunu arastırdım 1in altındaki degerler menopoz yazıyor benim degerim 0.56 cıkmıs
İnternete çok bakmamak lazım biyerim agrısa gir bak nerdeyse ölümcül hasta oldum sanacak o sebeple internete çok araştırma yapmakta iyi gelmiyorCiceklerim benim moralim bozuldu biraz
Kötü bir örnek olacak ama bir tanıdıgım dört tane oglu vardı besinciyide sırf kız cocuk olsun diye istedigi icin yaptı kızı oldu ve dogdugu gibi öldü oyüzden ya kız yada erkek diye asla diretmiyorum ben allah verirse hayırlı evlat versinPeki çocuklarının cinsiyeti ne ucude kizmi oglanni yoksa hem oğlan hem kizmi. Ben gibi kız yada oğlan istediği icinmi üçüncüyü doguranlardan onu merak ettim
Cocugun varmıydı canım senin hayırlayamadım?Benim 0 çıkıyordu menepoz fln olmadım
30 cicegimSizin yaş kaç çok özele kacmıcaksa yani böyle birşey mümkün mü onu merak ettim.
Çocuğum yok. Daha bu sene ciddi karar aldık. Adet oluyorum da yani.Cocugun varmıydı canım senin hayırlayamadım?
İlk kez duydum canım ben onu yaniyice arastırdınmı? Doktor daha iyi bilgi verir sanaCiceklerim benim moralim bozuldu biraz
Hormon testlerimi 6.gün yaptıgım icin doktor nasıl hesaplama yapar diye arastırıp duruyorum daha on gün sonra cıkacak sonuclarım öyle gidecem tekrarİnternete çok bakmamak lazım biyerim agrısa gir bak nerdeyse ölümcül hasta oldum sanacak o sebeple internete çok araştırma yapmakta iyi gelmiyor
Amin inşallah. Daha 4 aydır deniyoruz ama aceleciyim biraz. Öyle beklemeye gelemiyorumEvet cicegim bebege yormayalım biz baska baska seylere yoralım gebelik olursa süpriz olmus olurinsallah tutunmuslardır yavrularınız
FolikülerFaz : 0.2-1.4 ng/mlCiceklerim benim moralim bozuldu biraz
Senin ilk cocugunmu olacak ilkte zaten diretmek ne demek Rabbim sağlıklı versinde ikincide üçüncüde insan istiyor tabi iki meyveninde tadını tatmak. Bu diretmek değil ama Rabbim nasip ederse oluyor. 5tane doğuracak kadarda değilim onunki diretmek isteKötü bir örnek olacak ama bir tanıdıgım dört tane oglu vardı besinciyide sırf kız cocuk olsun diye istedigi icin yaptı kızı oldu ve dogdugu gibi öldü oyüzden ya kız yada erkek diye asla diretmiyorum ben allah verirse hayırlı evlat versin
Daha bendende kucukmussun ne menopozu dur önünde uzuuun günler var daha menapozo kadar. Konuşma şeklinden biraz daha yaşın büyük sandım ben30 cicegim
6.gün baktırmıstım foliküler faz dedigi ovülasyon süreci degilmiydi canımFolikülerFaz : 0.2-1.4 ng/ml
Luteal Faz : 4-25 ng/ml
Menopoz : 01.-1 ng/ml
Canım böyle bir şey buldum değer aralıkları ile ilgili ama. Sen kaçıncı gün baktırmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?