Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yum dönemlerindede bulantı olabiliyor canım ovü takibi yapıyormuydun?
Ovu takibi yapmıyorum. Sadece takvim kullanıyorum. Bu ay da olmazsa ovu testi alcam. Ama pazartesi adet günüm. Yumurtlama döneminde hiç bulantı olmuyordu bu zamana kadar. 2gun önce de gece bulandı midem bugünkü kadar olmasa da. Gerçi havalar garip üşütmüş de olabilirim.

Evet cicegim bebege yormayalım biz baska baska seylere yoralım gebelik olursa süpriz olmus olur insallah tutunmuslardır yavrularınız

Ciceklerim benim moralim bozuldu biraz
İnternetten Progesteron hormonunu arastırdım 1in altındaki degerler menopoz yazıyor benim degerim 0.56 cıkmıs
Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı aramızda

İnternetten Progesteron hormonunu arastırdım 1in altındaki degerler menopoz yazıyor benim degerim 0.56 cıkmıs
Sizin yaş kaç çok özele kacmıcaksa yani böyle birşey mümkün mü onu merak ettim.

İnternete çok bakmamak lazım biyerim agrısa gir bak nerdeyse ölümcül hasta oldum sanacak o sebeple internete çok araştırma yapmakta iyi gelmiyor

Peki çocuklarının cinsiyeti ne ucude kizmi oglanni yoksa hem oğlan hem kizmi. Ben gibi kız yada oğlan istediği icinmi üçüncüyü doguranlardan onu merak ettim
Kötü bir örnek olacak ama bir tanıdıgım dört tane oglu vardı besinciyide sırf kız cocuk olsun diye istedigi icin yaptı kızı oldu ve dogdugu gibi öldü oyüzden ya kız yada erkek diye asla diretmiyorum ben allah verirse hayırlı evlat versin

İlk kez duydum canım ben onu yaniyice arastırdınmı? Doktor daha iyi bilgi verir sana

İnternete çok bakmamak lazım biyerim agrısa gir bak nerdeyse ölümcül hasta oldum sanacak o sebeple internete çok araştırma yapmakta iyi gelmiyor
Hormon testlerimi 6.gün yaptıgım icin doktor nasıl hesaplama yapar diye arastırıp duruyorum daha on gün sonra cıkacak sonuclarım öyle gidecem tekrar

Evet cicegim bebege yormayalım biz baska baska seylere yoralım gebelik olursa süpriz olmus olur insallah tutunmuslardır yavrularınız
Amin inşallah. Daha 4 aydır deniyoruz ama aceleciyim biraz. Öyle beklemeye gelemiyorum

FolikülerFaz : 0.2-1.4 ng/ml
Luteal Faz : 4-25 ng/ml
Menopoz : 01.-1 ng/ml

Canım böyle bir şey buldum değer aralıkları ile ilgili ama. Sen kaçıncı gün baktırmıştın

Senin ilk cocugunmu olacak ilkte zaten diretmek ne demek Rabbim sağlıklı versinde ikincide üçüncüde insan istiyor tabi iki meyveninde tadını tatmak. Bu diretmek değil ama Rabbim nasip ederse oluyor. 5tane doğuracak kadarda değilim onunki diretmek iste

FolikülerFaz : 0.2-1.4 ng/ml
Luteal Faz : 4-25 ng/ml
Menopoz : 01.-1 ng/ml

Canım böyle bir şey buldum değer aralıkları ile ilgili ama. Sen kaçıncı gün baktırmıştın
6.gün baktırmıstım foliküler faz dedigi ovülasyon süreci degilmiydi canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…