Senin ilk cocugunmu olacak ilkte zaten diretmek ne demek Rabbim sağlıklı versinde ikincide üçüncüde insan istiyor tabi iki meyveninde tadını tatmak. Bu diretmek değil ama Rabbim nasip ederse oluyor. 5tane doğuracak kadarda değilim onunki diretmek iste
Adetten yumurtlamaya kadar olan dönem foliküler faz, yumurtlamadan adete kadar olan luteal faz. Bu durumda sen foliküler fazda yaptırmışsın 6.gundeyse. o zaman sanki normal aralık ta değerin.
Canim bende kullandim agiz yoluyla aldim vee basdonmesi kararmasi ilee acillik oldum marketin ortasinda yigildim o normall bir yan etki genelde fitil yoluyla veriyoruz agiz yoluyla cok yan etki yapiyo dedi doktor bence doktorunla bir konus ben ogunden sonra kestim icmeyi
Canim bende kullandim agiz yoluyla aldim vee basdonmesi kararmasi ilee acillik oldum marketin ortasinda yigildim o normall bir yan etki genelde fitil yoluyla veriyoruz agiz yoluyla cok yan etki yapiyo dedi doktor bence doktorunla bir konus ben ogunden sonra kestim icmeyi
daha adet olmadım canım testte negatif çıktı yine çapaya gittim aşılama için baya oyalıyolar hiç uğraşamıcam onların saçma sapan raporlarıyla sinirlerim çok bozuldu eşimle konuştum eğer nasip okursan bayramdan sonra microenjeksiyon yapıcaz bahçeçi de kısmet bakalım