Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adetten yumurtlamaya kadar olan dönem foliküler faz, yumurtlamadan adete kadar olan luteal faz. Bu durumda sen foliküler fazda yaptırmışsın 6.gundeyse. o zaman sanki normal aralık ta değerin.
Genelde 21. Gün-de bakıyorlarmış yumurtlama gerçekleşti mı diye bu degere
Bir sorun gözükmüyormu yani canım eminmisin

Hayırlı geceler kızlar.. Bugün ilk defa çocuk için doktora gittim. Bana yumurtalarin tembel dedi. Diğer hersey normal bir tek böyle söyledi. Pco ile ayni mi oluyor? Kist falan demedi yavaş büyüyor tembel dedi. Ayrica solda yumurtam varmis bugünleri değerlendir dedi. Desteğinize ve Dua'niza ihtiyacim var.. Ilk burada sizlere anlatıyorum daha kimseye anlatamadım..

Ayyyy belki gec döllenme olmustur canım insallah öyle olmusturda bahceciye gitmenize gerek kalmaz

Hic evlat sahibi olamayınca tedirgin oluyor cicegim insan
Rabbim büyüktür sanada en kısa zamanda kucağını doldursun sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin geri dönüp baktığında bu günleri gülümseyerek hatırla. Ben inanıyorum en kısa zamanda sende burdan sevinçli haberi paylasacaksın Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin Rabbim

Bir sorun gözükmüyormu yani canım eminmisin
Canım ben internetteki verilere baktım sadece. Doğru cevabı ancak dr verebilir. Istersen sen de internetten progesteron değerleri ne olmalı diye arat. Hatta en iyisi bir dr göster sonuçları. Adetin kaçıncı günü olduğunu da mutlaka belrt

Bazı bastonlar yenidogandan itibaren kullanılıyor ve pusette takılabiliyor bir aparat ile onlara bakabilirsin

Pko kist canım yumurta tembelligi farklı oluyor bildigim. Degerlendirin bu günlerinizi insallah tutunur bebegin

Ciceklerim benim moralim bozuldu biraz
İnternetten Progesteron hormonunu arastırdım 1in altındaki degerler menopoz yazıyor benim degerim 0.56 cıkmıs
Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı aramızda
Yine kendine üzülecek birşey bulmuşsn
Ne diyim ben sana artık..
Ne zaman inanacan herlşeyin güzel olacağına.. Menepoz bile ettin kendini

Millet hayıt tohumu ile çatır cutur hamile kalıyor...
Ayyy bu ay ben de kullandım adetin 15. Gününe kadar. Bekliyorum bakalım. Olmazsa hayıta da devam edeceğim. Başka kürlerden de kullanacağım.

İnsallah cicegim allah duandan görsün seni allah razı olsun insallah

Ayyy bu ay ben de kullandım adetin 15. Gününe kadar. Bekliyorum bakalım. Olmazsa hayıta da devam edeceğim. Başka kürlerden de kullanacağım.
Ben 2 ay testere dişli aslan pençesi kullancam. Sonrasında hemen hayita baslicam 3 ay düzenli kullanıp clife almayı düşünüyorum

Rabbim hayırlısıyla bir evlat nasip etsin insaAllah sağlıklı sıhhatli ilk sevinç haberinide burda bize anlat insaAllah o günler yakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…