Adetten yumurtlamaya kadar olan dönem foliküler faz, yumurtlamadan adete kadar olan luteal faz. Bu durumda sen foliküler fazda yaptırmışsın 6.gundeyse. o zaman sanki normal aralık ta değerin.
Bir sorun gözükmüyormu yani canım eminmisinGenelde 21. Gün-de bakıyorlarmış yumurtlama gerçekleşti mı diye bu degere
Niye buradasınGeldi canım
Ayyyy belki gec döllenme olmustur canım insallah öyle olmusturda bahceciye gitmenize gerek kalmazdaha adet olmadım canım testte negatif çıktı yine çapaya gittim aşılama için baya oyalıyolar hiç uğraşamıcam onların saçma sapan raporlarıyla sinirlerim çok bozuldu eşimle konuştum eğer nasip okursan bayramdan sonra microenjeksiyon yapıcaz bahçeçi de kısmet bakalım
Değildir ya, tırnağım kırıldı, gebe miyim acaba?Bilmiyorum artık ama çok güldüm Allah affetsinde
Hayıt otu clifetada vardı galiba biz kullandık kalamadık canımMillet hayıt tohumu ile çatır cutur hamile kalıyor...
Gördünmü kırmızı halınıO degildeee yine ben geldimmmm
Rabbim büyüktür sanada en kısa zamanda kucağını doldursun sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin geri dönüp baktığında bu günleri gülümseyerek hatırla. Ben inanıyorum en kısa zamanda sende burdan sevinçli haberi paylasacaksın Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin RabbimHic evlat sahibi olamayınca tedirgin oluyor cicegim insan
Ne kadar süre kullandın?Hayıt otu clifetada vardı galiba biz kullandık kalamadık canım
Canım ben internetteki verilere baktım sadece. Doğru cevabı ancak dr verebilir. Istersen sen de internetten progesteron değerleri ne olmalı diye arat. Hatta en iyisi bir dr göster sonuçları. Adetin kaçıncı günü olduğunu da mutlaka belrtBir sorun gözükmüyormu yani canım eminmisin
Bazı bastonlar yenidogandan itibaren kullanılıyor ve pusette takılabiliyor bir aparat ile onlara bakabilirsinCanım çok teşekkür ederim. Ben de hem rahat, hem kullanışlı bişey istiyorum. Yani ilk doğduğundan itibaren kullanabileceğim ama hafif bişey olsun istiyorum. Bastonlar yenidoğanlara uygun olmuyor, travel sistem dediğin gibi kullanış açısından oldukça zor. Daha zaman var zaten, şimdilik netten inceliyorum, daha sonra görerek bakıcam artık. ☺
Pko kist canım yumurta tembelligi farklı oluyor bildigim. Degerlendirin bu günlerinizi insallah tutunur bebeginHayırlı geceler kızlar.. Bugün ilk defa çocuk için doktora gittim. Bana yumurtalarin tembel dedi. Diğer hersey normal bir tek böyle söyledi. Pco ile ayni mi oluyor? Kist falan demedi yavaş büyüyor tembel dedi. Ayrica solda yumurtam varmis bugünleri değerlendir dedi. Desteğinize ve Dua'niza ihtiyacim var.. Ilk burada sizlere anlatıyorum daha kimseye anlatamadım..
Yine kendine üzülecek birşey bulmuşsnCiceklerim benim moralim bozuldu biraz
İnternetten Progesteron hormonunu arastırdım 1in altındaki degerler menopoz yazıyor benim degerim 0.56 cıkmıs
Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı aramızda
Ayyy bu ay ben de kullandım adetin 15. Gününe kadar. Bekliyorum bakalım. Olmazsa hayıta da devam edeceğim. Başka kürlerden de kullanacağım.Millet hayıt tohumu ile çatır cutur hamile kalıyor...
İnsallah cicegim allah duandan görsün seni allah razı olsun insallahRabbim büyüktür sanada en kısa zamanda kucağını doldursun sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin geri dönüp baktığında bu günleri gülümseyerek hatırla. Ben inanıyorum en kısa zamanda sende burdan sevinçli haberi paylasacaksın Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin Rabbim
2ay boyunca kullandım ama hamile kalamadım ben canımNe kadar süre kullandın?
Ben 2 ay testere dişli aslan pençesi kullancam. Sonrasında hemen hayita baslicam 3 ay düzenli kullanıp clife almayı düşünüyorumAyyy bu ay ben de kullandım adetin 15. Gününe kadar. Bekliyorum bakalım. Olmazsa hayıta da devam edeceğim. Başka kürlerden de kullanacağım.
Rabbim hayırlısıyla bir evlat nasip etsin insaAllah sağlıklı sıhhatli ilk sevinç haberinide burda bize anlat insaAllah o günler yakınHayırlı geceler kızlar.. Bugün ilk defa çocuk için doktora gittim. Bana yumurtalarin tembel dedi. Diğer hersey normal bir tek böyle söyledi. Pco ile ayni mi oluyor? Kist falan demedi yavaş büyüyor tembel dedi. Ayrica solda yumurtam varmis bugünleri değerlendir dedi. Desteğinize ve Dua'niza ihtiyacim var.. Ilk burada sizlere anlatıyorum daha kimseye anlatamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?