Anam benim neden devam etmedin ?2ay boyunca kullandım ama hamile kalamadım ben canım
Gidecem canım ongün sonra tüm test sonuclarım cıkacak ozaman gösterecem bu yaptırdıgım doktora insallah olumsuz birsey olmaz bekledikce tedirgin oluyorumCanım ben internetteki verilere baktım sadece. Doğru cevabı ancak dr verebilir. Istersen sen de internetten progesteron değerleri ne olmalı diye arat. Hatta en iyisi bir dr göster sonuçları. Adetin kaçıncı günü olduğunu da mutlaka belrt
Bu ongünde bana gecmez simdi koca psikolojik baskı yapmasaydı böyle cok korkmazdım yaaaaYine kendine üzülecek birşey bulmuşsn
Ne diyim ben sana artık..
Ne zaman inanacan herlşeyin güzel olacağına.. Menepoz bile ettin kendini
Allah razı olsun canim benim vakti gelmişse inşaAllah yaaaPko kist canım yumurta tembelligi farklı oluyor bildigim. Degerlendirin bu günlerinizi insallah tutunur bebegin
Hayıt devamlı kullanmak lazımmış 3 ay kdr. Vitamin desteği gerekiyor Muş :)Ayyy bu ay ben de kullandım adetin 15. Gününe kadar. Bekliyorum bakalım. Olmazsa hayıta da devam edeceğim. Başka kürlerden de kullanacağım.
niye oyle borsey dedi acabaAman canım dikkat et kendine bol ballı ihlamur iç sıcak tut kendini trajikomikti dün eczaneden ilaç alıcaz muadili ilaçları veriyorlar bende reçetece yazan neyse onu verin dedim nöbetçi eczane kalabalık bir de kadın demez mi hamilemisin diyeyoo dedim ne hamilesi
Çocuğu ne yaptınBir es vereyim dedim nanacigim
Cicegim olacaksa birsekilde nasip olur diye bir psikoloji geldi bıraktım siparis vermedim bir kavanoz bitinceAnam benim neden devam etmedin ?
Sen ana olacaksn anaaaaaBu ongünde bana gecmez simdi koca psikolojik baskı yapmasaydı böyle cok korkmazdım yaaaa
Yaaa Allah razı olsun kuzum ❤Rabbim hayırlısıyla bir evlat nasip etsin insaAllah sağlıklı sıhhatli ilk sevinç haberinide burda bize anlat insaAllah o günler yakın
On numara cvp çok hoşuma gitti helalYine kendine üzülecek birşey bulmuşsn
Ne diyim ben sana artık..
Ne zaman inanacan herlşeyin güzel olacağına.. Menepoz bile ettin kendini
Hayır cicegim yani bildigim kadarıyla söyleyeyim cokta emin olmamakla birlikte vücudunun agır yumurta ürettigini düsünüyorum kalitesiyle bir alakası oldugunu düsünmüyorumAllah razı olsun canim benim vakti gelmişse inşaAllah yaaa❤❤❤ peki tembel demek kalitesiz mi oluyor ki
Ne güzel dua ettin sen oyleİnsallah cicegim allah duandan görsün seni allah razı olsun insallah
prowoman i sor Dr una bakalım ne diyecek? En azından yumurtaların kalitesi artarCicegim olacaksa birsekilde nasip olur diye bir psikoloji geldi bıraktım siparis vermedim bir kavanoz bitince
Soğan kuru ya da bulursam testere dişli aslan pencesi alacağım.Ben 2 ay testere dişli aslan pençesi kullancam. Sonrasında hemen hayita baslicam 3 ay düzenli kullanıp clife almayı düşünüyorum
Bir anda tembel denilince şok oldum sonra yavaş dedi işte hayirlisi❤Hayır cicegim yani bildigim kadarıyla söyleyeyim cokta emin olmamakla birlikte vücudunun agır yumurta ürettigini düsünüyorum kalitesiyle bir alakası oldugunu düsünmüyorumbilen ciceklerim aydınlatır insallah seni allah razı olsun sendende
İnsallah cicegimSen ana olacaksn anaaaaa
Evlat kokusu için yaptığın mücadele bile seni kimse yıkamıyorken, psikolojik baskı nedir
Okumaaa, herşey temiz çıkacak güzelim benim
Bak doktoea gitmeye korkuyordun yapma etme dedik, cok şükür güzel oldu
Buda güzel olacak nana anamız
Içını ferah tut. Benim bulduğum veriler doğruysa sorun yok degerlerindeGidecem canım ongün sonra tüm test sonuclarım cıkacak ozaman gösterecem bu yaptırdıgım doktora insallah olumsuz birsey olmaz bekledikce tedirgin oluyorumarastarınca anlamıyorumda korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?