Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gidecem canım ongün sonra tüm test sonuclarım cıkacak ozaman gösterecem bu yaptırdıgım doktora insallah olumsuz birsey olmaz bekledikce tedirgin oluyorum arastarınca anlamıyorumda korkuyorum

Ayyy bu ay ben de kullandım adetin 15. Gününe kadar. Bekliyorum bakalım. Olmazsa hayıta da devam edeceğim. Başka kürlerden de kullanacağım.
Hayıt devamlı kullanmak lazımmış 3 ay kdr. Vitamin desteği gerekiyor Muş :)

niye oyle borsey dedi acaba

Bu ongünde bana gecmez simdi koca psikolojik baskı yapmasaydı böyle cok korkmazdım yaaaa
Sen ana olacaksn anaaaaa
Evlat kokusu için yaptığın mücadele bile seni kimse yıkamıyorken, psikolojik baskı nedir
Okumaaa, herşey temiz çıkacak güzelim benim
Bak doktoea gitmeye korkuyordun yapma etme dedik, cok şükür güzel oldu
Buda güzel olacak nana anamız

Rabbim hayırlısıyla bir evlat nasip etsin insaAllah sağlıklı sıhhatli ilk sevinç haberinide burda bize anlat insaAllah o günler yakın
Yaaa Allah razı olsun kuzum ❤sabahtan beri kafam kazan oldu. Olurda ilk burada paylaşırım insaAllah ki bu grup aile gibi oldu zaten iyiki varsiniz sik yazan olmasamda

Allah razı olsun canim benim vakti gelmişse inşaAllah yaaa ❤❤❤peki tembel demek kalitesiz mi oluyor ki
Hayır cicegim yani bildigim kadarıyla söyleyeyim cokta emin olmamakla birlikte vücudunun agır yumurta ürettigini düsünüyorum kalitesiyle bir alakası oldugunu düsünmüyorum bilen ciceklerim aydınlatır insallah seni allah razı olsun sendende

Ben 2 ay testere dişli aslan pençesi kullancam. Sonrasında hemen hayita baslicam 3 ay düzenli kullanıp clife almayı düşünüyorum
Soğan kuru ya da bulursam testere dişli aslan pencesi alacağım.

Bir anda tembel denilince şok oldum sonra yavaş dedi işte hayirlisi❤ tez zamanda bizlere o cennet kokuları Nasip olsunnnnn❤❤❤

İnsallah cicegim olayım artık bir test sonuclarım temiz cıksında insallah o sonucları suratına atacam kocanın hicte birsey demeyecem gerisini kendisi düsünsün ve kendisi ugrassın baska birsey istemiyorum insallah ugrasırda bende hatasının farkına vardı diye bebek calısmalarıma devam edebilirim

Gidecem canım ongün sonra tüm test sonuclarım cıkacak ozaman gösterecem bu yaptırdıgım doktora insallah olumsuz birsey olmaz bekledikce tedirgin oluyorum arastarınca anlamıyorumda korkuyorum
Içını ferah tut. Benim bulduğum veriler doğruysa sorun yok degerlerinde

Tembellik kalitesiz olutor demek değil kızlar
Yumurtaların gç gelişip geç çatlaması
Kalitesiz olsaydı pko olan arkadaşlarmz hamile kalamazdı yada sağlıklı gebelik olmazdı
Hayırlısı ile herşeyin çözümü var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…