Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa Allah razı olsun kuzum ❤sabahtan beri kafam kazan oldu. Olurda ilk burada paylaşırım insaAllah ki bu grup aile gibi oldu zaten iyiki varsiniz sik yazan olmasamda
Sendende razı olsun insaAllah. Sakın ümitsizliğe kapılma. İnan bu günleri gülümseyerek hatırlıcaksın. Bebegin karnına düştüğü an bu seferde başka kaygıların baslicak. Doğacak başka kaygıların. Bu böyle devam edecekki sonuçları güzel oldukça şükür sebeplerimiz artsın

Hayıt devamlı kullanmak lazımmış 3 ay kdr. Vitamin desteği gerekiyor Muş :)
Adetin 15inden sonra bırakmak lazımmış hamilelik olduysa bebeğe zararlaymış. Adet olursam devam edeceğim. Peki hayıtla birlikte mı vitamin almak lazım hangi vitaminler lazım bir de ne için gerekiyormus? Bunu hiç duymamıştım da

Nanam erkekler bizim gibi mücadeleci değiller
Kendilerinden o kadar eminlerki aşırı gururlular
Bence o inat etmiyor, korkuyor
Acaba bendemi sorun çıkacak diye çekingenlikleri var bence
Huyuna gidemezsen testi yaptıramazsn
Huyuna gidecen anam benim
İstediğimizi alana kdar mecbur nee edecez

Tembellik ile pco arasindaki fark kist olmasi mi canim? Öyle derdi veren Şifasını da vermiştir

prowoman i sor Dr una bakalım ne diyecek? En azından yumurtaların kalitesi artar
Zaten eger sonucların temiz mükemmel korkacak hicbirseyin yok derse süreci hızlandırması icin yardımcı olabilecek takviye ilaclar isteyecem balam insallah bu sekilde giderde sorun cıkmaz

Aminnn insaAllah tez zamanda kavusuruz suan iste insan acaba acaba mi diyor ama olduktan sonrasini da o zaman düşünürüm diyoruz bilmiyorum.. insan ulaşamadiginin divanesi iste... Vardir bundada bir hayr dedim canim da iste insan üzülüyor.. Birde bugün kontrol icin gittiğimde bir sürü hamiş vardı, ben muane dedim onlar bebekleri için üzüldüm ama Nasip iste herkeste farkli zamanda tekabül ediyor biliyorum

Bu ongünde bana gecmez simdi koca psikolojik baskı yapmasaydı böyle cok korkmazdım yaaaa
Baskımı sinir oldum bak şimdi senin kocaya belkide eşinden kaynaklı bi sorun olabilirmi öyle kişilerde sebep kendilerinden çıkıyor genelde

Ya aslında oda geliyor aklıma birden bire degisti düsüncesi cünkü söyle durup düsününce korkuyormu diyorum ama bende korkuyorum korka korkada olsa gidiyorum ona sende var sorun diye baskı yapmıyorum birbirimize destek olmamız gerekirken bizi bu hale sokmamak hic aklına gelmiyor

Pkoyu yumurtalıkta kist diye biliyordum demek ki farklıymış sağol canım
Doktor size pko dediyse folikasit önerdimi bilmiyorm ama genelde pko olan arkadaşlarımız inofolic kullanıyor araştıranilirsiniz

Boşa üzülüyorsun çok az kaldı bence herzaman en iyiyi düşünmeye calis. Bak benim iki oğluşum can pasalarim var bende bir kızım olsun istiyorum ve benim hamileliğim çok ağır geçiyor ilk hamileligimde yoğun bakımda kaldım ölcek diye bekledi herkes neler çektim ve bunları göze alarak üçüncüye niyetlendim ama oğlum olursa uzulecemmi hayır daha çok sarilacam bebeğime bundada vardır bi hayır diyecem e artık üç oğlan anası olarak sırtım yere gelmez kesinn

Doktor size pko dediyse folikasit önerdimi bilmiyorm ama genelde pko olan arkadaşlarımız inofolic kullanıyor araştıranilirsiniz
Bana sadece yumurtalarin tembel yavaş büyüyor dedi canim birde solda yumurtan var bugünleri değerlendir dedi pko demedi vajinal ultrasonla bakıp söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…