- 26 Şubat 2020
- 630
- 709
- 18
Sendende razı olsun insaAllah. Sakın ümitsizliğe kapılma. İnan bu günleri gülümseyerek hatırlıcaksın. Bebegin karnına düştüğü an bu seferde başka kaygıların baslicak. Doğacak başka kaygıların. Bu böyle devam edecekki sonuçları güzel oldukça şükür sebeplerimiz artsınYaaa Allah razı olsun kuzum ❤sabahtan beri kafam kazan oldu. Olurda ilk burada paylaşırım insaAllah ki bu grup aile gibi oldu zaten iyiki varsiniz sik yazan olmasamda
Adetin 15inden sonra bırakmak lazımmış hamilelik olduysa bebeğe zararlaymış. Adet olursam devam edeceğim. Peki hayıtla birlikte mı vitamin almak lazım hangi vitaminler lazım bir de ne için gerekiyormus? Bunu hiç duymamıştım daHayıt devamlı kullanmak lazımmış 3 ay kdr. Vitamin desteği gerekiyor Muş :)
Nanam erkekler bizim gibi mücadeleci değillerİnsallah cicegimolayım artık bir test sonuclarım temiz cıksında insallah o sonucları suratına atamacam kocanın hicte birsey demeyecem gerisini kendisi düsünsün ve kendisi ugrassın baska birsey istemiyorum insallah ugrasırda bende hatasının farkına vardı diye bebek calısmalarıma devam edebilirim
Tembellik ile pco arasindaki fark kist olmasi mi canim? Öyle derdi veren Şifasını da vermiştirTembellik kalitesiz olutor demek değil kızlar
Yumurtaların gç gelişip geç çatlaması
Kalitesiz olsaydı pko olan arkadaşlarmz hamile kalamazdı yada sağlıklı gebelik olmazdı
Hayırlısı ile herşeyin çözümü var
Zaten eger sonucların temiz mükemmel korkacak hicbirseyin yok derse süreci hızlandırması icin yardımcı olabilecek takviye ilaclar isteyecem balam insallah bu sekilde giderde sorun cıkmazprowoman i sor Dr una bakalım ne diyecek? En azından yumurtaların kalitesi artar
Kist ve pko çok çok ayrı şeyler cnmTembellik ile pco arasindaki fark kist olmasi mi canim? Öyle derdi veren Şifasını da vermiştir❤
İnsallah cicegim annesinin gülü insallah bizlerde anne olacaz burada bebeklerimizi paylasacaz insallahBir anda tembel denilince şok oldum sonra yavaş dedi işte hayirlisi❤tez zamanda bizlere o cennet kokuları Nasip olsunnnnn❤❤❤
Tesekkür ederim ilgin icin balam insallah öyledirIçını ferah tut. Benim bulduğum veriler doğruysa sorun yok degerlerinde
Aminnn insaAllah tez zamanda kavusuruz suan iste insan acaba acaba mi diyor ama olduktan sonrasini da o zaman düşünürüm diyoruz bilmiyorum.. insan ulaşamadiginin divanesi iste... Vardir bundada bir hayr dedim canim da iste insan üzülüyor.. Birde bugün kontrol icin gittiğimde bir sürü hamiş vardı, ben muane dedim onlar bebekleri için üzüldüm ama Nasip iste herkeste farkli zamanda tekabül ediyor biliyorumSendende razı olsun insaAllah. Sakın ümitsizliğe kapılma. İnan bu günleri gülümseyerek hatırlıcaksın. Bebegin karnına düştüğü an bu seferde başka kaygıların baslicak. Doğacak başka kaygıların. Bu böyle devam edecekki sonuçları güzel oldukça şükür sebeplerimiz artsın
Baskımı sinir oldum bak şimdi senin kocayaBu ongünde bana gecmez simdi koca psikolojik baskı yapmasaydı böyle cok korkmazdım yaaaa
Ya aslında oda geliyor aklıma birden bire degisti düsüncesi cünkü söyle durup düsününce korkuyormu diyorum ama bende korkuyorum korka korkada olsa gidiyorum ona sende var sorun diye baskı yapmıyorum birbirimize destek olmamız gerekirken bizi bu hale sokmamak hic aklına gelmiyorNanam erkekler bizim gibi mücadeleci değiller
Kendilerinden o kadar eminlerki aşırı gururlular
Bence o inat etmiyor, korkuyor
Acaba bendemi sorun çıkacak diye çekingenlikleri var bence
Huyuna gidemezsen testi yaptıramazsn
Huyuna gidecen anam benim
İstediğimizi alana kdar mecbur nee edecez
Güzel haberler alalım hep. sağlığımız yerinde olsun kucaklarimiz bebislerimizle dolsun inşallah.Tesekkür ederim ilgin icin balam insallah öyledir
Pkoyu yumurtalıkta kist diye biliyordum demek ki farklıymış sağol canımKist ve pko çok çok ayrı şeyler cnm
Doktor size pko dediyse folikasit önerdimi bilmiyorm ama genelde pko olan arkadaşlarımız inofolic kullanıyor araştıranilirsinizPkoyu yumurtalıkta kist diye biliyordum demek ki farklıymış sağol canım
Yaa insaAllah tez zamanda sağlıkla hayirlisiyla dolsun göbeciklerimizİnsallah cicegim annesinin gülü insallah bizlerde anne olacaz burada bebeklerimizi paylasacaz insallah
koz.benle alakali ne hissedoyorsun pekiHer namazımda her mevlid okumamda her aklıma geldiğinizde ki hiç çıkmıyosunuz
Boşa üzülüyorsun çok az kaldı bence herzaman en iyiyi düşünmeye calis. Bak benim iki oğluşum can pasalarim var bende bir kızım olsun istiyorum ve benim hamileliğim çok ağır geçiyor ilk hamileligimde yoğun bakımda kaldım ölcek diye bekledi herkes neler çektim ve bunları göze alarak üçüncüye niyetlendim ama oğlum olursa uzulecemmi hayır daha çok sarilacam bebeğime bundada vardır bi hayır diyecem e artık üç oğlan anası olarak sırtım yere gelmez kesinnAminnn insaAllah tez zamanda kavusuruz suan iste insan acaba acaba mi diyor ama olduktan sonrasini da o zaman düşünürüm diyoruz bilmiyorum.. insan ulaşamadiginin divanesi iste... Vardir bundada bir hayr dedim canim da iste insan üzülüyor.. Birde bugün kontrol icin gittiğimde bir sürü hamiş vardı, ben muane dedim onlar bebekleri için üzüldüm ama Nasip iste herkeste farkli zamanda tekabül ediyor biliyorum
Bana sadece yumurtalarin tembel yavaş büyüyor dedi canim birde solda yumurtan var bugünleri değerlendir dedi pko demedi vajinal ultrasonla bakıp söylediDoktor size pko dediyse folikasit önerdimi bilmiyorm ama genelde pko olan arkadaşlarımız inofolic kullanıyor araştıranilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?