Yaa ben seni takip ediyordum hatta bazen bi topike bakarken de seni görüyodum hep diyordum rabbim sen bu kuluna da nasip et hayırlısıyla bebeğini kucağına alsın diyodum o yüzdem şu an beni öyle mutlu ettin ki bu ay ilaçtan sonra çatlatma iğnesi yaptın mı
Gerçekten mi Allah razı olsun kuzum Allah ne muradın varsa versin inşallah.. Çok şükür oldu bir de hayırlısı ile duyup görelim de o zaman raahat nefes alırım yok kuzu bu ay kendisi çatladı gerek kalmadı
Gerçekten mi Allah razı olsun kuzum Allah ne muradın varsa versin inşallah.. Çok şükür oldu bir de hayırlısı ile duyup görelim de o zaman raahat nefes alırım yok kuzu bu ay kendisi çatladı gerek kalmadı
Allah senden de razı olsun inşallah valla çok çok mutlı ettin beni. Zaten o keseyi görmek kalp atışlarını beklemek bu süreç insanı çok yoruyo ben seni çok iyi anlıyorum inşallah sende göreceksin
Ben o kirpik karışma olayını hiç anlamıyorum ama geçen de biri bana dedi kaşın kirpiğin birbirime girmiş sen hamilesin dedim bemce sen biliyosun bu işi
Allah senden de razı olsun inşallah valla çok çok mutlı ettin beni. Zaten o keseyi görmek kalp atışlarını beklemek bu süreç insanı çok yoruyo ben seni çok iyi anlıyorum inşallah sende göreceksin
Kızlar bugün sabah kanamam oldu doktora gittim acilen kese oluşmuş dört haftalıksın ama düşük tehliken var dedi progestan iğnesi verdi yaptırdım sabah akşam progestan iç yat dinlen dedi cuma günü de kontrole gel dedi lütfen dua edin bebeğim tutunsun bana düşmesin
Yumurtlama daya değil dimii uufff bii yumurtlayamafım haa salı günü bat diye gösteriyor noluyoor bana anlamadım Bi batmaları flnlar Eki Görüntüle 2601698