Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
F Fatma KTL
bu Nana Ana gelmemiş sanırım hala konsutunuz mu siz hiç? Ne oldu da büyüdü bu mevzu ben anlamadım ki

F Fatma KTL
bu Nana Ana gelmemiş sanırım hala konsutunuz mu siz hiç? Ne oldu da büyüdü bu mevzu ben anlamadım ki
Nana ayıp ediyor gerçekten biz bişey demedik ona yani şakalaşmayalım mı artık bence haksızlık ediyosan nana sen gel biz gidelim senin topiğin bura ben kendimi çok kötü hissediyorum böyle

Nana ayıp ediyor gerçekten biz bişey demedik ona yani şakalaşmayalım mı artık bence haksızlık ediyosan nana sen gel biz gidelim senin topiğin bura ben kendimi çok kötü hissediyorum böyle
Bende sasırdım ya çok ilginç... İlk kez karşılaşıyorum... sakalasılmıyor muydu dün bildiğin geyik havasındaydı herkes...
Ben hiç ciddi düşünmedim hiç bir sözü mü de ciddi söylemedim...
Ama bu olay buralara kadar geldi...
Ne yapmak lazım onu da bilmiyorum

Ben dün yazmayacaktım dedim bugün başıma bu olay gelince yazmak zorunda kaldık ama herkesten özür dileyerek topikten çekiliyorum ben artık yzmıycam nana topiğine dönsün ben kendimi rahat hissetmiyorum çünkü arkadaşlarım hakkınızı helal edin görüşürüz hayırlı akşamlar

Ne olay geldi basına?

Neree gidiyon gitme ya noldu ne bitti hormonlarindan dolayi cok alingan olmussun duygularin karmakarisik olmus

Yav belki işi gücü var neden hemen üzerinize alınıyorsunuz?

Gelir geri.. Rahat olun...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…