Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu okumustum . Ama insanoglu olarak yine de bir sabirla bekliyoruz 1 umut insallah .Rabbim ne derse o

Üzülmeyin yani ahirete sünnetli sekilde gideceğiz :) olmazsa..
Herkesin sınavı kendine büyüktür benim sinavimda bana büyüktü. Sen okumadigin için ne desem beni anlamiycaksin. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler. Ben gönülden dua ediyorum Rabbim büyüktür kimin kimin duasıyla yaşadığı hiç belli olmaz bu hayatta. Dilerim bu sayfada evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese en kısa zamanda hayırlısını versin Rabbim insaAllah Kimsenin kucağını boş koymasın

Ben hep ikiz istiyordum tup bebekte bile 2 tane trasfer edildi .annelerini begenmediler heralde tutunmadilar

Ben senin hikayeni okudum bugün bi yerde ve gerçekten senin sabrına tevekkülüne teslimiyetine hayran kaldım hatta hikayen bana bi umut oldu dedim ki rabbim biz bebeğimle bu 9 ayı bitirip güneşi görücez buna yürekten inanıyorum dedim

Baktım buldum zorluk yasamişsin hemde baya bi.. Rabbim in verdiklerinde şükür vermediklerinede şükür..
Allahım evladlarını sana bağışlasın..

Bu ay recep ayı rabbime hamdetme ayı bol bol dua et rabbimden iste kuzum ❤
Istemez olur muyum hic hem de icim yana yana istiyorum .namaz kilarken gozlerim dolu dolu istiyorum .sonra Sen bilirsin herseyin en iyisini Rabbim gonlumdekileri omrume hayirli kil diyorum hep teslimiyetteyim artik cok israr etmek de istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…