- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Hayır hayır küs değiliz dün gece internetim yoktu giremedim doğru düzgün bide kaç gündür lekelenmelerim var onun için iyi değilim keyfim yok keyfim geldiği zaman ara ara giriyodum kuzumKüsmüyüz?
Etiketliyorum yazmıyorsun
Bunu okumustum . Ama insanoglu olarak yine de bir sabirla bekliyoruz 1 umut insallah .Rabbim ne derse oAmin. Allahın Sünneti vardır kuranda da geçer..
“Göklerin ve yerin hâkimiyeti Allah’ındır. O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir. Veya erkek ve kadın olarak onları evlendirir de onlardan dilediğini kısır bırakır. O her şeyi en iyi bilir, dilediği her şeye kadirdir.” Evladı olmayan Allah'a Tevekkül eder boyun eğerse Ahirette zorluk çekmeyecek... Mükafatımızı Cennet köşesinden alacağız :) Ahiret Zamanı Çocuğu olmayan övgü ile bahsedilicekmiş bunuda hadis den duymuş olmam lazım... Böyle işte.
Zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır kuzum devam etInsalllahhhh kuzum her yolu deniyorum nerseyse
Üzülmeyin yani ahirete sünnetli sekilde gideceğiz :) olmazsa..
Herkesin sınavı kendine büyüktür benim sinavimda bana büyüktü. Sen okumadigin için ne desem beni anlamiycaksin. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler. Ben gönülden dua ediyorum Rabbim büyüktür kimin kimin duasıyla yaşadığı hiç belli olmaz bu hayatta. Dilerim bu sayfada evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese en kısa zamanda hayırlısını versin Rabbim insaAllahÜzülmene gerek yok evlad ın var Rabbim sana o duyguyu yaşatmış. Rabbim Verecekse peygamberimiz hz. Muhammed S. A. V Ahlakı gibi evlad versin ben hep öyle dua ederim. Hayırlı evlad olsunda kızmış erkekmiş önemi yok. Evlatta çok büyük bir sınavdır evladsızlık ondan daha büyük sınav mış.. Tesfirde okumuştum Evladı olmayan insanlar Sünnetliymiş.. Kendimi bununla toparlıyorum
Ben hep ikiz istiyordum tup bebekte bile 2 tane trasfer edildi .annelerini begenmediler heralde tutunmadilarN Nana Ana Ama Rabbim sana 4 üz versin.. Sabah Erken kalkıp Bizim içinde Dua edicem L Loriklorik sana ikiz istiyeyim :)))meryemceeee4141 sen kaçtane isyorsun kuzum? Dünya dua üzerine kurulu Salavat Çekelimmi hep beraber? Çocuk için?
Bizim dua grubumuz var @ya mukaddim grubu oraya baka bilirsiniz bide ihlas grubumuz var recep ayından dolayıSalavat Zinciri Kuralımmı???
Zafer bizim olucaktirZafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır kuzum devam et
Herkesin sınavı kendine büyüktür benim sinavimda bana büyüktü. Sen okumadigin için ne desem beni anlamiycaksin. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler. Ben gönülden dua ediyorum Rabbim büyüktür kimin kimin duasıyla yaşadığı hiç belli olmaz bu hayatta. Dilerim bu sayfada evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese en kısa zamanda hayırlısını versin Rabbim insaAllahKimsenin kucağını boş koymasın
Baktım buldum zorluk yasamişsin hemde baya bi.. Rabbim in verdiklerinde şükür vermediklerinede şükür..Herkesin sınavı kendine büyüktür benim sinavimda bana büyüktü. Sen okumadigin için ne desem beni anlamiycaksin. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler. Ben gönülden dua ediyorum Rabbim büyüktür kimin kimin duasıyla yaşadığı hiç belli olmaz bu hayatta. Dilerim bu sayfada evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese en kısa zamanda hayırlısını versin Rabbim insaAllahKimsenin kucağını boş koymasın
Ben hep ikiz istiyordum tup bebekte bile 2 tane trasfer edildi .annelerini begenmediler heralde tutunmadilar
Bakacam birazdan.Bizim dua grubumuz var @ya mukaddim grubu oraya baka bilirsiniz bide ihlas grubumuz var recep ayından dolayı
Ay Negüzel olurN Nana Ana Ama Rabbim sana 4 üz versin.. Sabah Erken kalkıp Bizim içinde Dua edicem L Loriklorik sana ikiz istiyeyim :)))meryemceeee4141 sen kaçtane isyorsun kuzum? Dünya dua üzerine kurulu Salavat Çekelimmi hep beraber? Çocuk için?
Rabbim nasip etmemis demkki ay aman kapatalim bu konuyuNasipleri yoktu diye tutunmadılar kuzum
Ben kendim başlıyacam Salavat a hepimiz için dua edecem başlamak isteğen varsa haber versin..Ay Negüzel olurRabbim nasip ederse 1oğlan 1 kız güzel olurdu
Bu ay recep ayı rabbime hamdetme ayı bol bol dua et rabbimden iste kuzumRabbim nasip etmemis demkki ay aman kapatalim bu konuyuyoksa agliycam çünkü cok yeni daha negatif sonuc almam
Vakti gelmemiştir.. Nefes aldığımız sürece umut var..Ben hep ikiz istiyordum tup bebekte bile 2 tane trasfer edildi .annelerini begenmediler heralde tutunmadilar
Istemez olur muyum hic hem de icim yana yana istiyorum .namaz kilarken gozlerim dolu dolu istiyorum .sonra Sen bilirsin herseyin en iyisini Rabbim gonlumdekileri omrume hayirli kil diyorum hepBu ay recep ayı rabbime hamdetme ayı bol bol dua et rabbimden iste kuzum ❤
Elbette. Menapoza girmedigimiz sureceVakti gelmemiştir.. Nefes aldığımız sürece umut var..
Tüp bebeğe devam edecek misin?Elbette. Menapoza girmedigimiz surecebenim durumun erken menapoz
Para olsa devam ederdim ama ne yazikki maddi anlamda zorladik keseyi tup bebekte o yuzden simdilik tup bebek maceram bittiTüp bebeğe devam edecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?