Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok afedersin bir yuh demek istiyorum

Bosuna endiseleniyor degilmi? Herkes her belirtiyi yasamıyor aslında bu güzel birsey @MelodiminEsi seni rahatlatır belki kan testi ver degerine baktır kuzum

Endişelenmesini anlayabiliyorum, çünkü benim de belirtilerim kaybolmuştu ve bende korkmuştum. İnsan korkuyo istemeden, ama kanama vs gibi şeyler olmadıkça sorun olmuyo. Kötü şeyler düşünmemek en iyisi, çünkü herkesin farklı oluyo. Hatta kolay geçen hamileliklerde genellikle erkek bebek oluyo diyorlar.

Geliyor bir pipili daha
Endiselenmiyorki bu korku filmi senaryosu yazıyor resmen bos gebelikmi dedigi bile oldu baksana

Cok afedersin bir yuh demek istiyorum
Al bendende okadar sabahtan beri gelip gidip iki kız var diyor. Dün gecede ikiz muhabbetimiz olmuştu bende çok şaşırdım oglusum yok öyle birşey kimsenin yanında deme sakın dedim vay vay tamam söylemem annecim ben doyuyuyum onları diyo vallahi bende sabahtan beri şoktayım bir yandan hiç umudum yok bir yandan ezan okunurken Allah'mı soyletti diyorum

İştensen sormuşsun ya onun aklında kalır yasıda büyük zaten yani küçük değilmiş Kıskançlıkta olabilir büyük yasta kıskançlıkdaha çok oluyor

Mesela ben çok rahat geçiyor nazar değmesin ve erkek bebiş

Amin inşallah

İnsallah gönlümüze dogmustur kuzum yarın ilk idrarla bes liralık testlerden yapsana bir sen

İştensen sormuşsun ya onun aklında kalır yasıda büyük zaten yani küçük değilmiş ☺ Kıskançlıkta olabilir büyük yasta kıskançlıkdaha çok oluyor
Haklısın canım bi ateş bastı yüzüm gözüm yanıyo kipkirmizi oldum kafayı taktım ya ondan heralde canim çok sıkkın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…