- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
AmmiiiiinnAminnn Allah razı olsun canımmm seninde en kısa zamanda kucağını doldursun Rabbim
Cok afedersin bir yuh demek istiyorum
Bosuna endiseleniyor degilmi? Herkes her belirtiyi yasamıyor aslında bu güzel birsey @MelodiminEsi seni rahatlatır belki kan testi ver degerine baktır kuzum
Geliyor bir pipili dahaEndişelenmesini anlayabiliyorum, çünkü benim de belirtilerim kaybolmuştu ve bende korkmuştum. İnsan korkuyo istemeden, ama kanama vs gibi şeyler olmadıkça sorun olmuyo. ☺ Kötü şeyler düşünmemek en iyisi, çünkü herkesin farklı oluyo. Hatta kolay geçen hamileliklerde genellikle erkek bebek oluyo diyorlar.
32 gün oldu daha regl olmadım enfeksiyon gitti regl olmayı bekliyorumÖnümüzdeki aya insallah
Siz degerlendirmeye devam edin ne zaman tutacagınıda allah bilir32 gün oldu daha regl olmadım enfeksiyon gitti regl olmayı bekliyorum
hala başlamadım çocuk serüvenine
Al bendende okadar sabahtan beri gelip gidip iki kız var diyor. Dün gecede ikiz muhabbetimiz olmuştu bende çok şaşırdım oglusum yok öyle birşey kimsenin yanında deme sakın dedim vay vay tamam söylemem annecim ben doyuyuyum onları diyoCok afedersin bir yuh demek istiyorum
İştensen sormuşsun ya onun aklında kalır yasıda büyük zaten yani küçük değilmişÖzel hayatımızı tabiki anlatmiyoruz canım ne münasebet öyle seymi olur. 11yasinda büyük artik sadece kardeşin olsun istermisin diye konuşma yaptım onla çok guzel konuştuk anlaştık onun fikrini düşüncesini aldıktan sonra karar verdim sonrasında korunmasız ilişkim oldu zaten. Ama arada durup durup böyle diyo bende anlamadım.
en son ilişki 3 şubatta oldu desemSiz degerlendirmeye devam edin ne zaman tutacagınıda allah bilir
Mesela ben çok rahat geçiyor nazar değmesin ve erkek bebişEndişelenmesini anlayabiliyorum, çünkü benim de belirtilerim kaybolmuştu ve bende korkmuştum. İnsan korkuyo istemeden, ama kanama vs gibi şeyler olmadıkça sorun olmuyo. ☺ Kötü şeyler düşünmemek en iyisi, çünkü herkesin farklı oluyo. Hatta kolay geçen hamileliklerde genellikle erkek bebek oluyo diyorlar.
Amin inşallahGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Mart
@PpAaSs bat 9
@meryemceeee4141 bat 10
@Bluangl bat 10
@Feminas bat 11
@dayler dayler bat 11
@pariko bat 12
@Aybush bat 14
@Alynabll bat 15
@Matrakhatun bat 16
@burcusami bat 17
@Nurrn bat 17
@Ahenfatma bat 19
@Artemissisipi bat 20
@Tubaa9533 bat 20
Sariseker8787 bat 20
@yaska32 bat 22
@eylem91 bat 22
N Nana Ana bat 23
@MrsRed bat 23
L Loriklorik bat 24
@Rabia islam bat 26
@MNbeyaz bat 26
@rosebatum bat 26
@Kedi sever bat 27
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
@Fatma KTL sat 23 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@Mrvackkl sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
Beklemekseni sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
@Angelsmamy sat 6 Ka
@icecreamm sat 20 Kas
@Azraaaa2906 sat 3 Ar
@Besa seyhan sat 12 Ar
@LadyMorganas sat 21 Ar
@Zeycey18 sat 28 Ar
@cileklilimonata sat 1 Oc
@Serimeri sat 2 Oc
Venuseva sat 18 Oc
@Maisiyah345 sat 1 Su
@Edifar sat 2 Su
@Mlk245 bat 3
Annelerimiz
@Nazo1509 19.02.2020
İnsallah gönlümüze dogmustur kuzum yarın ilk idrarla bes liralık testlerden yapsana bir senAl bendende okadar sabahtan beri gelip gidip iki kız var diyor. Dün gecede ikiz muhabbetimiz olmuştu bende çok şaşırdım oglusum yok öyle birşey kimsenin yanında deme sakın dedim vay vay tamam söylemem annecim ben doyuyuyum onları diyovallahi bende sabahtan beri şoktayım bir yandan hiç umudum yok bir yandan ezan okunurken Allah'mı soyletti diyorum
Haklısın canım bi ateş bastı yüzüm gözüm yanıyo kipkirmizi oldum kafayı taktım ya ondan heralde canim çok sıkkınİştensen sormuşsun ya onun aklında kalır yasıda büyük zaten yani küçük değilmiş ☺ Kıskançlıkta olabilir büyük yasta kıskançlıkdaha çok oluyor
Boşver takma niye takıldın bu kadar çocuklar her lafı söyler biliyorsun? Buna mı takıldın yoksa bebek mevzusumuHaklısın canım bi ateş bastı yüzüm gözüm yanıyo kipkirmizi oldum kafayı taktım ya ondan heralde canim çok sıkkın
Ben oğluma yusuf yaman ismini koydumKızlar erkek ismi önerilerine ihtiyacım var modern olsun ama
Mesela ben çok rahat geçiyor nazar değmesin ve erkek bebiş
Efe ege aras atlas eren ates aren mustafa mıstık arabaya kıstık ücmum yaktık seyrine daldıkKızlar erkek ismi önerilerine ihtiyacım var modern olsun ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?