- 26 Şubat 2020
- 630
- 709
- 18
İnsaAllah be nanam iyiki girmisim bu siteye iyiki tanımışım hepinizi benim olmazsa bile yemin ederim sizin icin hergun dua edeceğim hamile haberlerinizi okuyana kadar çıkmayacağım bu siteden. Bide test alma şansım yok dün çıktım çarşıya benim ev çok çarşıya uzakta hafta sonu eşimle çıkarsak alıp yaparım yine çok saol iyiki varsınİnsallah gönlümüze dogmustur kuzum yarın ilk idrarla bes liralık testlerden yapsana bir sen
Sebebi nedir okadar uzatıyorsunuz?en son ilişki 3 şubatta oldu desem
alla alla canim uzulme lutfen cocuk iste kim bilir neye kizdi ds oyle soylediYok yemek yerken çay koymaya kalktım arkamı döndüm ellerini açmış neyapion oğlum dedim insssssaAllah kızın olmaz dedi bende niye öyle diyosun a oğlum dedim neoldu şimdi dedim bana okadar ağır şeyler söyledik çok kötü oldum.
Kızlar erkek ismi önerilerine ihtiyacım var modern olsun ama
önce o tedavi oldu, onun tedavisi bitti bana bulaşmış ben tedavi oldumSebebi nedir okadar uzatıyorsunuz?
Benim ilk defa oldu ama belirti olmayanda bilir
herseyin hayirlisi olur ins cnmBenim ilk defa oldu ama belirti olmayanda bilir
Allah bağışlasın canımBen oğluma yusuf yaman ismini koydum
Yani olsa bile büyük oğlum ya haklı çıkarsa ya yine hasta olur onları perişan edersem. İkinci oğlumda büyük oğlumu doyuramadigim çok oldu ağlardım affet beni oğlum seni bile doyuramiyom diye hamileyken. Çok zor günler geçirdim. Ama kötü niyetim yoktu tabiki verici Allah sadece birde kızım olsun istedim. Benim abim var hanım sözünden çıkmaz. Annemi babamı ortada hicbirsey yokken karısının lafıyla sildi bende o sebepten onu sildim. Şimdi sade ben çalıyorum ana babamın kapısını. Ben istemekle hata mı yaptım diyorum acaba. Ağlamak geliyor içimden göz yaslarimi tutamıyorum bilmiyorum sadece ağlamak geliyo icimde nBoşver takma niye takıldın bu kadar çocuklar her lafı söyler biliyorsun? Buna mı takıldın yoksa bebek mevzusumu
Göğüs hassasiyeti olur ilerde merak etme büyücek dahaBende hazımsızlık problemi hariç bişey yok, göğüs hassasiyeti bile yok. Bakalım ne olucak
Amin teşekkür ederim.Allah bağışlasın canım
Allah nasip ederde bi oğlum olursa ben ismini agâh koyacam canım çok hoşuma gidiyor bu isimKızlar erkek ismi önerilerine ihtiyacım var modern olsun ama
Hayırlısı olsun inşallah bebiş yoldadırİnsaAllah be nanam iyiki girmisim bu siteye iyiki tanımışım hepinizi benim olmazsa bile yemin ederim sizin icin hergun dua edeceğim hamile haberlerinizi okuyana kadar çıkmayacağım bu siteden. Bide test alma şansım yok dün çıktım çarşıya benim ev çok uzakta hafta sonu eşimle çıkarsak alıp yaparım yine çok saol iyiki varsın
Hemen basladın benim olmazsa bileye allah kalbine o sevgiyi verdiyse yavrunuda verir elbet zamanınıda o bilir tabi oglun kıskanclık yapıyor ilgi azalacak hissediyor ondan öyle konusuyor hic üzülme dünyaya geldikten sonra senden cok severİnsaAllah be nanam iyiki girmisim bu siteye iyiki tanımışım hepinizi benim olmazsa bile yemin ederim sizin icin hergun dua edeceğim hamile haberlerinizi okuyana kadar çıkmayacağım bu siteden. Bide test alma şansım yok dün çıktım çarşıya benim ev çok uzakta hafta sonu eşimle çıkarsak alıp yaparım yine çok saol iyiki varsın
Canım herkesin evladı aynı olacak diye birşey yok senin evlatların inşallah hayırlı evlat olur anne babaya saygısızlık kötülük etmez. İlla kız diye tutturunca emin ol olmuyor çevremde hep gördüm erkek olsun diye 4 çocuk yaptı ve dördü de kız bazen olmuyorsa zorlamamak lazım hayırlısını dilemek lazım nasibinde varsa zaten olur öyle düşün en önce sağlığın yerinde olsunYani olsa bile büyük oğlum ya haklı çıkarsa ya yine hasta olur onları perişan edersem. İkinci oğlumda büyük oğlumu doyuramadigim çok oldu ağlardım affet beni oğlum seni bile doyuramiyom diye. Çok zor günler geçirdim. Ama kötü niyetim yoktu tabiki verici Allah sadece birde kızım olsun istedim. Benim abim var hanım sözünden çıkmaz. Annemi babamı ortada hicbirsey yokken karısının lafıyla sildi bende o sebepten onu sildim. Şimdi sade ben çalıyorum ana babamın kapısını. Ben istemekle hata mı yaptım diyorum acaba. Ağlamak geliyor içimden göz yaslarimi tutamıyorum bilmiyorum sadece ağlamak geliyo icimde n
İnsaAllah Allah razı olsunHayırlısı olsun inşallah bebiş yoldadır
Haha aren ismi güzel bide arel var eymen var birde aklımda ama çok zor yaEfe ege aras atlas eren ates aren mustafa mıstık arabaya kıstık ücmum yaktık seyrine daldık
Yasagınız kalkms madem denemeye devam edin kuzum naz yapma kocaya durduk yere oda bir spor o iside görün mümkünseönce o tedavi oldu, onun tedavisi bitti bana bulaşmış ben tedavi oldum
bu süreçlerde ilişki yasaktı
şimdide regl olacam diye heryerim ağrıyor hiç canım istemiyor
ama aşırı moralim bozuk bugün
bide rejime başladımçok huysuzum anacum
aminnnn Allah razı olsun haklısınCanım herkesin evladı aynı olacak diye birşey yok senin evlatların inşallah hayırlı evlat olur anne babaya saygısızlık kötülük etmez. İlla kız diye tutturunca emin ol olmuyor çevremde hep gördüm erkek olsun diye 4 çocuk yaptı ve dördü de kız bazen olmuyorsa zorlamamak lazım hayırlısını dilemek lazım nasibinde varsa zaten olur öyle düşün en önce sağlığın yerinde olsun
Uras vardı aklımda ama sevemedim ısınamadımSarp
Pars
Poyraz
Uras
Al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?