Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah gönlümüze dogmustur kuzum yarın ilk idrarla bes liralık testlerden yapsana bir sen
İnsaAllah be nanam iyiki girmisim bu siteye iyiki tanımışım hepinizi benim olmazsa bile yemin ederim sizin icin hergun dua edeceğim hamile haberlerinizi okuyana kadar çıkmayacağım bu siteden. Bide test alma şansım yok dün çıktım çarşıya benim ev çok çarşıya uzakta hafta sonu eşimle çıkarsak alıp yaparım yine çok saol iyiki varsın

Son düzenleme:
alla alla canim uzulme lutfen cocuk iste kim bilir neye kizdi ds oyle soyledi

Sebebi nedir okadar uzatıyorsunuz?
önce o tedavi oldu, onun tedavisi bitti bana bulaşmış ben tedavi oldum
bu süreçlerde ilişki yasaktı
şimdide regl olacam diye heryerim ağrıyor hiç canım istemiyor
ama aşırı moralim bozuk bugün
bide rejime başladım çok huysuzum anacum

Boşver takma niye takıldın bu kadar çocuklar her lafı söyler biliyorsun? Buna mı takıldın yoksa bebek mevzusumu
Yani olsa bile büyük oğlum ya haklı çıkarsa ya yine hasta olur onları perişan edersem. İkinci oğlumda büyük oğlumu doyuramadigim çok oldu ağlardım affet beni oğlum seni bile doyuramiyom diye hamileyken. Çok zor günler geçirdim. Ama kötü niyetim yoktu tabiki verici Allah sadece birde kızım olsun istedim. Benim abim var hanım sözünden çıkmaz. Annemi babamı ortada hicbirsey yokken karısının lafıyla sildi bende o sebepten onu sildim. Şimdi sade ben çalıyorum ana babamın kapısını. Ben istemekle hata mı yaptım diyorum acaba. Ağlamak geliyor içimden göz yaslarimi tutamıyorum bilmiyorum sadece ağlamak geliyo icimde n

Hayırlısı olsun inşallah bebiş yoldadır

Hemen basladın benim olmazsa bileye allah kalbine o sevgiyi verdiyse yavrunuda verir elbet zamanınıda o bilir tabi oglun kıskanclık yapıyor ilgi azalacak hissediyor ondan öyle konusuyor hic üzülme dünyaya geldikten sonra senden cok sever testide en müsait anında yap canım iyiki gelmissin evet dualarını esirgeme bizden allah hepimizi evlatlarımıza kavustursun insallah

Canım herkesin evladı aynı olacak diye birşey yok senin evlatların inşallah hayırlı evlat olur anne babaya saygısızlık kötülük etmez. İlla kız diye tutturunca emin ol olmuyor çevremde hep gördüm erkek olsun diye 4 çocuk yaptı ve dördü de kız bazen olmuyorsa zorlamamak lazım hayırlısını dilemek lazım nasibinde varsa zaten olur öyle düşün en önce sağlığın yerinde olsun

Yasagınız kalkms madem denemeye devam edin kuzum naz yapma kocaya durduk yere oda bir spor o iside görün mümkünse

aminnnn Allah razı olsun haklısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…