Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aminnnn insaAllah. Bugün duygusal günüm zaar nasılsın desen aglayasim geliyor.

Ben sizleri çok sevdim. Dilerim Rabbim bebisleriniz kucaginizda bu günleri gülümseyerek anacaginiz 2021 anneleri diye yeni topik açacağınız ve orda bebisleriniz kucaginizda aynı sicaklikla sohbetinize devam edeceginiz gunlerinizide göstersin kurban olduğum Rabbim duy sesimiiiiii

Aminnnn insaAllah. Bugün duygusal günüm zaar nasılsın desen aglayasim geliyor.
Biraz uzak dur buradan iyi geldigi kadar yıpratıyorda buralarda beklemek evde cocuklarına sarıl onlarında ilgiye ihtiyacı varmıs belli kendini toparla biriki gün yine gel balam insallah bebistendir duygulanmalar güzel haberler bekliyorum

Canım belirti olmamasına takılma hiç, kimin ne zaman başlayacağı belli olmuyo. Bazen olan belirtiler bile kaybolabiliyor. Kese görünmedi mi senin?
Kese göründü canım ama bebek ve kalp atışı için erken dedi. Millette belirti olunca acaba mı diyorum ister istemez

Bosuna endiseleniyor degilmi? Herkes her belirtiyi yasamıyor aslında bu güzel birsey MelodiminEsi seni rahatlatır belki kan testi ver degerine baktır kuzum
Kanda sıkıntı yok keseyi gördük kuzum ne bilem millet coşmuş belirtinin alasını yaşıyor ben gündelik hayatıma devam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…