Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kanda sıkıntı yok keseyi gördük kuzum ne bilem millet coşmuş belirtinin alasını yaşıyor ben gündelik hayatıma devam
Senin yerinde olsam oturur iki rekat sükür namazı kılardım canım midem bulanmıyor kusmuyorum basım dönmüyor allahım sükür sana diyerek

regl olayım kendime gelirim
birde rejime alışırım sanırım
şu sperm olayıda kafamı bozdu zaten ne inatçı düzelmiyor anasını off
Düzelir insallah canım cokta olumsuz düsünme bak en azından esinde birseyleri düzeltmek icin ugrasıyor...

Senin yerinde olsam oturur iki rekat sükür namazı kılardım canım midem bulanmıyor kusmuyorum basım dönmüyor allahım sükür sana diyerek
Öyle deme onlar bebeği hissettiriyor. Bebek hareket ettiğinde biliyorsun ya orda iyi bu da aynı onun gibi bir şey. Kan sulandirici attı ortaya doktor beynim sulandı kaç gündür. Kafam çok karışık çokk. Test vs yapılmadan tedbir olsun diye kan sulandirici iğne verdi. Corasprin vs olsa neyse iğne nedir

Kese göründü canım ama bebek ve kalp atışı için erken dedi. Millette belirti olunca acaba mı diyorum ister istemez

Kız ben keseyi de gördüm bebeği de, kalp atışını da duymuş olmama rağmen boş olmasın diye korkmuştum. O yüzden seni anlıyorum ve diyorum ki; güzel düşün güzel olsun

Hem senin çok daha erken, biraz zaman geçince belirtileri anlarsın.

Onu bende anlamadım canım. Acaba başka bi doktora daha mı gitseydin? Hiç test vs yapmadan neyin önlemi ki? Daha önce yaşadığın olumsuz bi gebelik hikayen yoksa tabi.

Geçen gün silik çıkan ikinci çizgiden sonra, bu gece pembe lekelenme oldu az önce karın ağrısıyla birlikte kırmızılara döndü. Umutlar nisana kaldı Allah sonumuzu hayretsin inşallah biz özlemle bekleyenlere gözü yaşlı isteyenlere de tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eder katından. Nana anacım benim yeni beklenmeyen tarihim 5 Nisan

depresyona giriyor bana çatıyor
aslında onuda anlıyorum ama bende hem bebe hasreti hem onun spermi derken çöküyorum
ahadan stresten 32 gün oldu hala regl olmadım
En iyisi böyle durumda benim yaptıgım gibi uzak durmak set cekmek galiba bir yataga beraber giriyoruz arada diyalog kalmadı bizimde ben cekildikce oda cekti kendisini
Allah yardımcımız olsun ögütte veremedim tıkandım kuzum

Cicegim ne diyelim hayırlısı olsun insallah önümüzdeki ay umutla gelir bebegin bat ve sat bilgileri verirken beni etiketleyin emi canım

P PpAaSs meryemceeee4141 ciceklerim test yaptınızmı?
Bat ve sat bilgilerini düzelttirmek isteyen varmı?

Bende hazımsızlık problemi hariç bişey yok, göğüs hassasiyeti bile yok. Bakalım ne olucak
Bende ilk hamile oldugumda sürekli göğüslerimi kontrol ediyordum, hiç bi hassasiyet yoktu, kusma bulantı vs hiç yoktu, arada kasik ve vel ağrısı hafif o kadar, tabi suan çok ağrılarım oluyor ama napalim katlanıyoruz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…