Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cicegim ne diyelim hayırlısı olsun insallah önümüzdeki ay umutla gelir bebegin bat ve sat bilgileri verirken beni etiketleyin emi canım
Hepi
Cicegim ne diyelim hayırlısı olsun insallah önümüzdeki ay umutla gelir bebegin bat ve sat bilgileri verirken beni etiketleyin emi canım
Amin inşallah hepimizin kuzum Nisan ayı hayırlara vesile olsun bahar gelsin hayatlarımıza kusuruma bakmayın ben daha yeniyim öğrenicem inşallah bundan sonra etiketlerim nana anacım iyi ki varsınız foruma girip yazınca bi rahatladım yine içinde bulunduğum kasvetten çıktım

Neden vermis peki söylemedimi? Buradakilere sordunmu bu igneyi kullananlar varmıymıs? Pıhtılasmamı gördü sende

Cok sevindim adına canım kasvetli olunca hicbirsey iyi gitmiyor malum umutlu olalım allahta yüzümüze güler elbet kusurluk bir durum yok cicegim sende iyiki varsın iyiki geldin

İşte öyle oluyor hem tedavi oldum hem tüp bebek dendi hamile kaldım yani bin şükür Rabbime, sadece bebek için endişeleniyor insana

Onu bende anlamadım canım. Acaba başka bi doktora daha mı gitseydin? Hiç test vs yapmadan neyin önlemi ki? Daha önce yaşadığın olumsuz bi gebelik hikayen yoksa tabi.
Yok canım zor gebe kaldım diye verdi ama yine de aklıma yatmadı

Neden vermis peki söylemedimi? Buradakilere sordunmu bu igneyi kullananlar varmıymıs? Pıhtılasmamı gördü sende
Valla burda ya pihtilasma olanlar ya da tüp bebek sonrası ve öncesi kullananlar var. Pihtilasma testi yapılmadı ki görsün. Tedbir amaçlı deddedi

Valla burda ya pihtilasma olanlar ya da tüp bebek sonrası ve öncesi kullananlar var. Pihtilasma testi yapılmadı ki görsün. Tedbir amaçlı deddedi
Zararı olsa vermezdi herhalde balam yaaa doktor sonucta ne zaman gideceksin birdaha gittiginde aklına takıldıgını söyle

Beklemeni istemiyorum ben neden telaslandım bu kadar bilmiyorum Test yapmanı istiyorum cicegim
Evde değilim annemle badana yapıyoruz kocaları işe yolladık bizde eve giriştik ama batmaları hala var garip Bi şekilde şu vucudumu Bi anlasam ben

Ama sabah idrarıyla gebeliktesti yapın diyosunuz yaa eve gidince geç olmaz mı yarını yapsam Bi kaç gün daha beklemiyimmi ya negatif göresim yok şimdi
Gelmezse yarın sabah yine yaparsın ama idrara sıkısık oluncada net gösteriyor ilk idrarla erken belli olmayanlara öneriyoruz senin batın bugündü sonucta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…