HepiCicegim ne diyelim hayırlısı olsun insallah önümüzdeki ay umutla gelir bebeginbat ve sat bilgileri verirken beni etiketleyin emi canım
Amin inşallah hepimizin kuzum Nisan ayı hayırlara vesile olsun bahar gelsin hayatlarımızaCicegim ne diyelim hayırlısı olsun insallah önümüzdeki ay umutla gelir bebeginbat ve sat bilgileri verirken beni etiketleyin emi canım
Test yapmadım beklicem Bi kaç gün daha@PpAaSsmeryemceeee4141 ciceklerim test yaptınızmı?
Bat ve sat bilgilerini düzelttirmek isteyen varmı?
Neden vermis peki söylemedimi? Buradakilere sordunmu bu igneyi kullananlar varmıymıs? Pıhtılasmamı gördü sendeÖyle deme onlar bebeği hissettiriyor. Bebek hareket ettiğinde biliyorsun ya orda iyi bu da aynı onun gibi bir şey. Kan sulandirici attı ortaya doktor beynim sulandı kaç gündür. Kafam çok karışık çokk. Test vs yapılmadan tedbir olsun diye kan sulandirici iğne verdi. Corasprin vs olsa neyse iğne nedir
Cok sevindim adına canım kasvetli olunca hicbirsey iyi gitmiyor malum umutlu olalım allahta yüzümüze güler elbetHepi
Amin inşallah hepimizin kuzum Nisan ayı hayırlara vesile olsun bahar gelsin hayatlarımızakusuruma bakmayın ben daha yeniyim öğrenicem inşallah bundan sonra etiketlerim nana anacım iyi ki varsınız foruma girip yazınca bi rahatladım yine içinde bulunduğum kasvetten çıktım
Cok sevindim adına canım kasvetli olunca hicbirsey iyi gitmiyor malum umutlu olalım allahta yüzümüze güler elbetkusurluk bir durum yok cicegim sende iyiki varsın iyiki geldin
Baktım ama içime sinen bulamadımİnternette cok isim var aslında cicegim baktınmı hic?
Bırak boyayı fırcayı gidip test yap hadi yaaaaTest yapmadım beklicem Bi kaç gün dahadüzensiz olduğum için 90+ karı oynuyorum.
Ben bulurum sanaBaktım ama içime sinen bulamadım
İşte öyle oluyor hem tedavi oldum hem tüp bebek dendi hamile kaldım yani bin şükür Rabbime, sadece bebek için endişeleniyor insanaKız ben keseyi de gördüm bebeği de, kalp atışını da duymuş olmama rağmen boş olmasın diye korkmuştum. O yüzden seni anlıyorum ve diyorum ki; güzel düşün güzel olsun
Hem senin çok daha erken, biraz zaman geçince belirtileri anlarsın.
Yok canım zor gebe kaldım diye verdi ama yine de aklıma yatmadıOnu bende anlamadım canım. Acaba başka bi doktora daha mı gitseydin? Hiç test vs yapmadan neyin önlemi ki? Daha önce yaşadığın olumsuz bi gebelik hikayen yoksa tabi.
Yok ya bi kaç gün daha bekliyim zaten negatif dirBırak boyayı fırcayı gidip test yap hadi yaaaa
Valla burda ya pihtilasma olanlar ya da tüp bebek sonrası ve öncesi kullananlar var. Pihtilasma testi yapılmadı ki görsün. Tedbir amaçlı deddediNeden vermis peki söylemedimi? Buradakilere sordunmu bu igneyi kullananlar varmıymıs? Pıhtılasmamı gördü sende
Baloncuuuuuuuuben ne zaman gebe kalacam ya
Beklemeni istemiyorum ben neden telaslandım bu kadar bilmiyorum Test yapmanı istiyorum cicegimYok ya bi kaç gün daha bekliyim zaten negatif dir
Zararı olsa vermezdi herhalde balam yaaa doktor sonucta ne zaman gideceksin birdaha gittiginde aklına takıldıgını söyleValla burda ya pihtilasma olanlar ya da tüp bebek sonrası ve öncesi kullananlar var. Pihtilasma testi yapılmadı ki görsün. Tedbir amaçlı deddedi
Evde değilim annemle badana yapıyoruzBeklemeni istemiyorum ben neden telaslandım bu kadar bilmiyorum Test yapmanı istiyorum cicegim
Eve gidince biraz idrara sıkısıp öyle yap balam kolay gelsin cok yorma kendiniEvde değilim annemle badana yapıyoruzkocaları işe yolladık bizde eve giriştik ama batmaları hala var garip Bi şekilde şu vucudumu Bi anlasam ben
Ama sabah idrarıyla gebeliktesti yapın diyosunuz yaaEve gidince biraz idrara sıkısıp öyle yap balam kolay gelsin cok yorma kendini
Gelmezse yarın sabah yine yaparsın ama idrara sıkısık oluncada net gösteriyor ilk idrarla erken belli olmayanlara öneriyoruzAma sabah idrarıyla gebeliktesti yapın diyosunuz yaaeve gidince geç olmaz mı yarını yapsam Bi kaç gün daha beklemiyimmi ya negatif göresim yok şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?