Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olumlamayi da denedim cok umutlu olunca da sonunda adet olunca daha cok yikiliyorum

olumlama yapma ama olumsuz da konuşma, akışa bırak aklından çıkar at düşünceyi, ben takvimime bile bakmıyorum bat görüp beklemeyeyim diye
Soylemesi kadar kolay olsaydi bu durum cogu kisi kafasindan atmis olucakti ama olmuyor kafadan atılmıyor. Yine ruyamda gordum .. o kadar guzeldi ki uyanmak istemedim

Soylemesi kadar kolay olsaydi bu durum cogu kisi kafasindan atmis olucakti ama olmuyor kafadan atılmıyor. Yine ruyamda gordum .. o kadar guzeldi ki uyanmak istemedim
Ben de atamıyorum kafamdan asla.. Ama en azından çabalıyorum, bana bi faydası yok sürekli düşünmenin, hep stres, olacak olanı da engelliyor stres rüyaların nasip olsun en kısa zamanda

Ben de atamıyorum kafamdan asla.. Ama en azından çabalıyorum, bana bi faydası yok sürekli düşünmenin, hep stres, olacak olanı da engelliyor stres rüyaların nasip olsun en kısa zamanda
Her ay her ay cok guzel bebekler görüyorum kendime ait olan benim bebegim olan emziriyorum surekli gogsumden sut geliyor. .. uyandigimda nolir Allahim gercek olsun diye uyaniyorum yalvarıyorum

Aslında dezenfektan almak yerine kolonya daha mantıklı çünkü kolonya buharlaştığı icin olen mikroplarida aynı sekilde uzaklaştırıyor vücuttan. Bir doktor açıklaması :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…