Olsun balam hayırlısı birdahaki aya olsun insallah
Gözünüzaydın hayırlı evlat olsun insallah canım doktordan dönünce sat bilgisini verirsin artıkEvet canım çok şükür rabbime 5+2günlük bebiş kısmetse bugun doktora kalp atışını duymaya gidicez inşallah duyarız..
Uyuyordur o korkma cicegim buradayız biz
Uyuyordur o korkma cicegim buradayız biz
Oda birazdan damlar
Olsun balam hayırlısı birdahaki aya olsun insallahdüzenliyorum cicegim
Amaninnn vay başına gelenlerNanaAnan korona oldu diyorum inanmıyorsunuz 9da uyudum laonnnn
Olumlamayi da denedim cok umutlu olunca da sonunda adet olunca daha cok yikiliyorumDeme şöyle ya, beynine rahmine olumsuzu kodluyorsun, nasıl oluşsun gebelik, sen vücuduna gebe kalamazsın diyorsun, o da kalsa bile kimyasala çevirip atıyor vücuttan adet oldum diyorsun haberin olmuyor bile, ağzından çıkanlar gerçek olur, yapma gözünü seveyim
Kizgin gullerin üstüne düşmüş doluuunnayyiimm beeeenn
Amiiin canım inşallah darısı senin başına hemde tüm isteyen anne adaylarına inşallahGözünüzaydın hayırlı evlat olsun insallah canım doktordan dönünce sat bilgisini verirsin artık
Olumlamayi da denedim cok umutlu olunca da sonunda adet olunca daha cok yikiliyorum
Soylemesi kadar kolay olsaydi bu durum cogu kisi kafasindan atmis olucakti ama olmuyor kafadan atılmıyor. Yine ruyamda gordum .. o kadar guzeldi ki uyanmak istemedimolumlama yapma ama olumsuz da konuşma, akışa bırak aklından çıkar at düşünceyi, ben takvimime bile bakmıyorum bat görüp beklemeyeyim diye
Ben de atamıyorum kafamdan asla.. Ama en azından çabalıyorum, bana bi faydası yok sürekli düşünmenin, hep stres, olacak olanı da engelliyor stresSoylemesi kadar kolay olsaydi bu durum cogu kisi kafasindan atmis olucakti ama olmuyor kafadan atılmıyor. Yine ruyamda gordum .. o kadar guzeldi ki uyanmak istemedim
Her ay her ay cok guzel bebekler görüyorum kendime ait olan benim bebegim olanBen de atamıyorum kafamdan asla.. Ama en azından çabalıyorum, bana bi faydası yok sürekli düşünmenin, hep stres, olacak olanı da engelliyor stresrüyaların nasip olsun en kısa zamanda
İnsallahta gelmez kör olasıca
Aslında dezenfektan almak yerine kolonya daha mantıklı çünkü kolonya buharlaştığı icin olen mikroplarida aynı sekilde uzaklaştırıyor vücuttan. Bir doktor açıklaması :)Günaydın güzeller
Dün akşam markete gittik son kolonyalari kaptık Allahtan millet birbirini yiyor rafları bosaltmislar ecz dezenfektan kalmamış
Bende kural koydum dışardan gelen içeri girmeden kapının önünde çıkarıyor üstünde ne varsa sonra doğru banyoya çamaşırlar her gün yıkanacak
Kolonya nin virüsü öldürücü etkisi çok yüksekmiş gerçekten of ne hale geldik bir günde
Gece hem gec uyuduk hem de cise gitmekten uyuyamdim ki
Basıma bir coronana geldiki sorma balamAmaninnn vay başına gelenlernana anammmmm
Amin insallah cicegim gördünüzmü keseyiAmiiin canım inşallah darısı senin başına hemde tüm isteyen anne adaylarına inşallahsat 04.02
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?