Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında dezenfektan almak yerine kolonya daha mantıklı çünkü kolonya buharlaştığı icin olen mikroplarida aynı sekilde uzaklaştırıyor vücuttan. Bir doktor açıklaması :)
Aynen dezenfektanlar alerjide yapabiliyormus bazı kişilere mesela benim elimde egzama çıkar o yuzden onu kullanamam kolonyaya devam

Saçma gelecek şimdi belki ama gece saat 3 de bi uyandım canım çilek istiyo psikolojik olduğunu düşünüyorum yada delirdim herşey olabilir ama hamile değilim bence

Regl oldum. Ağrıdan kıvranıyorum. Hemen ovu testi sipariş ettim.
Bu ay benimde çok ağrılı geçiyor bugün 3.gün resmen gece uyutmuyor mevsim geçmişinden mi nedir stresten midir anlamadım lekelenmeyle başladı, ağrının ve kanamanın şiddeti gittikçe arttı.

Saçma gelecek şimdi belki ama gece saat 3 de bi uyandım canım çilek istiyo psikolojik olduğunu düşünüyorum yada delirdim herşey olabilir ama hamile değilim bence
Kızz aşerme çok sonra başlıyor inanki bulantı bile çok sonra başlıyor ben herşeyin psikolojik olduğunu anladım gerçekten sadece kasık batmaları falan psikolojik değil o gerçek cidden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…