Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında dezenfektan almak yerine kolonya daha mantıklı çünkü kolonya buharlaştığı icin olen mikroplarida aynı sekilde uzaklaştırıyor vücuttan. Bir doktor açıklaması :)
Dezenfektan bakteri öldürürmüş zaten virüslerde etkili değilmiş en iyisi kolonya dediğin gibi

Kac güne kadar normalmis gecikme arastırdınmı balam?
28-35 gün normale giriyor kuzum
bende hep 30-35 arası olurdum
yarın 35 bakalım
ama geçen ay uzun sürdü 41 gün
bu ayda kaç olcak acaba.. gerçekten çok sıkıcı bir durum
tahlillerde hormonlar normal çıkıyor

Kızz aşerme çok sonra başlıyor inanki bulantı bile çok sonra başlıyor ben herşeyin psikolojik olduğunu anladım gerçekten sadece kasık batmaları falan psikolojik değil o gerçek cidden
Ama inşallah rabbim böyle erken başlatmıştırda seninkini gobüşünde bi bebiş vardır

Stres yapıyor olabilirmisin belki oyüzden gecikiyorsundur

Venuseva Ekim annesiii napuyosun bakalım gizliden beğenip kaçmalar yapıyorsun bana

Hemen de yakalar
Yazdıklarını okuyodum, belirtiler konusunda doğru söylemişsin. Bende de belirti vs yoktu. Sonradan oldu yani aşerme falan. Sadece en başında kasık ağrısı vardı.
Çarşamba randevum var onu bekliyorum. Sen ne yapıyosun bakalım?

Hiç mi yok?
Ben normalde de aşerir gibiydim, o yüzden bende de pek bişey değişmedi.
Yok canım eskisi gibi yani sadece yeme isteği var öyle ay şu olsaydı keşke hiç demedim çogu kişide olmuyormus zaten bide şerme de bildiğin kriz gibi olurmus kokusu burnuna gelirmiş hamilelikte sadece bir kere bile olabilirmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…