Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
CİCEKLERİM
Sizleride bilgilendirmeyi bir borc bilirim
Bugün renkli doppler us cektirdim ne oldugunu bilmeden meger normal ultrason gibi birseymis ekran görüntüsü alıp yazılı sonuc cıkardılar
Sonucta hersey temiz sag overde 25mm kist gözüküyordu korktum haliyle cikolata kisti sandım
Yine bir üzülerek doktorun odasının önünde bekliyorum bu sayfaya bakıp size motive olmaya calısıyorum derken 1yaslarında kız cocugu önüme geldi suratıma bakarak güldü elinide uzattı merhaba dedim ben nana sen kimsin konusmadı tabi dilini yutmus herhal onu görünce üzülmüs nana gitti umutlu bir nana geldi bir baktım ekranda nana yazıyor sıram gelmis
Doktora gidip kan sonucumu ve ultrason sonucumu gösterdim
Kan sonucların temiz dedi amh biraz sınırda gözüküyor ama tüp bebek düsünecek kadar sınırda degil sıfırın altındakilere tüp bebek öneriyoruz dedi 0.25 arası birsey söyledi. Hatırlatayım benimki 1.15. Referans degeride 1.18di.
Yükseltmek icin ne yapabiliriz dedim iki adet arası b12 takviyesi yapılabilir ama senin düsük degil gerek yok dedi
Ultrasonda gözüken kistede bu her kadında olabilecek birsey yinede bir incelemeye alalım kan ver bunun icinde dedi sisteme girdi ama ben kan vermeye yetisemedim. Daha sonra verecegim. Buarada tüm islemleri arastırma hastanesinde yaptırdım. O diger özeldeki doktorun dedigini hatırlarsak iki yumurtalıktada pco gözüküyor hamile kalamazsın rahminde kücük tüp bebek düsünürsen yardımcı olurum demisti. Büyük ihtimalle tüp bebek merkezi oldugunu düsünüyorum özeldeki doktorun pislik salak adam. Aklıma geldigi icin rahim kücüklügünüde bugün gittigim doktora sordum rahim zaten avuc ici kadar birsey olur rahminde bir sorun yok dedi.
İcim rahatladı coksükür
Sonucuda paylasıyorum görmek isteyen olursa diye hepiniz sagolun dualarınızla mutlu oldum geldim

Çok sevindim canım gerçekten arastırma hastanesi bu konuda iyi O kist oluyo benim geçen sene 3 cm kist vardı ve kendiliğinden gitmişti sıkıntı olmaz yanii umarım bu güzel sonucların üstüne bir de bebiş gelir demekki neymiş tek doktorla yetinmiyoruz

Ohhh simdi bunu kocanin yuzune carp keske ses kaydi da alaydin. Hafi gozumuz aydin yvrm cok sevdnm.

İnsallah cicegim Biliyorsun adet geciktigi icin ve özel ilgili oluyor diye özeldeki erkek doktora gitmistim birdahamı asla

Aksama evde parti var cicegim surata evrak atma partisi cok tesekkür ederim balam

Canım bence senin tek sıkıntın stres, ben en başından beri öyle düşünüyorum. Ne kadar dert etmiyorum dese bile insan, ister istemez stres yapıyor. Eğer çalışmıyosan kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen. Hiç farkında olmadan hamile kalacağına inanıyorum ben. Tabi ki eşinde herhangi bir sorun yoksa. Bence ovü testi falan da kullanma. Aşağı yukarı ne zaman yumurtladığını artık biliyosundur zaten.

Esimin gecen sene sonucları temizdi bu sene yenilettirmek istemiyor aksama bir konusma yapıp bir karara varacam artık balam bende stres kaynaklı oldugunu düsünüyorum yaaa nasıl asacam bilemiyorum kuzum hicbirsey meskale gibide gelmiyor cok isteksizim

Aylık bile hormonlar değişiyor 1 yıl olmus eşin yaptıralı bence yeniletmesinde fayda var

İşte hamilelik dısında özele ben hiç gitmedim hep devlete gittim ve memnun kaldım para için onlar herşeyi dyorlsr
Bende artık hamile kalabildikten sonra özele giderim ben mutfaga giriyorum ciceklerim evde yemek yok kocada birkac saate gelir sakin bir konusma yapmayı düsünüyorum bukez yazana bilgilendirme yaparsın kuzum

Ozamaaan neymiş stres yok nanacım maşallah sunucun gayet güzel cıkmıs

Ya testte çıkmadı ama hamilemiyim acaba göbüşümden aşağı ince pembe çizgi oluşmuş bu sabah farkettim diğer ikisindede öyle olmuştu

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…