Esimin gecen sene sonucları temizdi bu sene yenilettirmek istemiyor aksama bir konusma yapıp bir karara varacam artık balam bende stres kaynaklı oldugunu düsünüyorum yaaa nasıl asacam bilemiyorum kuzum hicbirsey meskale gibide gelmiyor cok isteksizim
Yok canim sanmiyorum, ablam doktor hepimize kolonya verdi, okula gidene de, evde durana da :)Aynen canım kolonyada alkol varya sıkıntı yaratırmı sence bebeğe falan
Çokk mutlu oldum nanaCİCEKLERİM
Sizleride bilgilendirmeyi bir borc bilirim
Bugün renkli doppler us cektirdim ne oldugunu bilmeden meger normal ultrason gibi birseymis ekran görüntüsü alıp yazılı sonuc cıkardılar
Sonucta hersey temiz sag overde 25mm kist gözüküyordu korktum haliyle cikolata kisti sandım
Yine bir üzülerek doktorun odasının önünde bekliyorum bu sayfaya bakıp size motive olmaya calısıyorum derken 1yaslarında kız cocugu önüme geldi suratıma bakarak güldüelinide uzattı merhaba dedim ben nana sen kimsin konusmadı tabi dilini yutmus herhal onu görünce üzülmüs nana gitti umutlu bir nana geldi bir baktım ekranda nana yazıyor sıram gelmis
Doktora gidip kan sonucumu ve ultrason sonucumu gösterdim
Kan sonucların temiz dedi amh biraz sınırda gözüküyor ama tüp bebek düsünecek kadar sınırda degil sıfırın altındakilere tüp bebek öneriyoruz dedi 0.25 arası birsey söyledi. Hatırlatayım benimki 1.15. Referans degeride 1.18di.
Yükseltmek icin ne yapabiliriz dedim iki adet arası b12 takviyesi yapılabilir ama senin düsük degil gerek yok dedi
Ultrasonda gözüken kistede bu her kadında olabilecek birsey yinede bir incelemeye alalım kan ver bunun icinde dedi sisteme girdi ama ben kan vermeye yetisemedim. Daha sonra verecegim. Buarada tüm islemleri arastırma hastanesinde yaptırdım. O diger özeldeki doktorun dedigini hatırlarsak iki yumurtalıktada pco gözüküyor hamile kalamazsın rahminde kücük tüp bebek düsünürsen yardımcı olurum demisti. Büyük ihtimalle tüp bebek merkezi oldugunu düsünüyorum özeldeki doktorun pislik salak adam. Aklıma geldigi icin rahim kücüklügünüde bugün gittigim doktora sordum rahim zaten avuc ici kadar birsey olur rahminde bir sorun yok dedi.
İcim rahatladı coksükür
Sonucuda paylasıyorum görmek isteyen olursa diye hepiniz sagolun dualarınızla mutlu oldum geldim
Eki Görüntüle 2604180
Ya testte çıkmadı ama hamilemiyim göbüşümden aşağı ince pembe çizgi oluşmuş bu sabah farkettim diğer ikisindede öyle olmuştu
Başkaları da benzer açıklama yaptı, dezenfektanlar bir ise yaramaz, alkol oranı %70 %80 olan kolonyaları kullanmak daha etkiliymisDezenfektan bakteri öldürürmüş zaten virüslerde etkili değilmiş en iyisi kolonya dediğin gibi
Haklısın hamileyim demedim hamileMİyim acaba dedim . Kafa yı bozdum zaar vallahi çok haklısınCanım sen bence biraz fazla takıyosun. Daha zamanın var, erkenden test yapmaya gerek yok. Testte çıkmadı ama hamileyim diye kesin konuşuyosun. Biraz sabırlı ol bence, kendini bu kadar inceleme. Herşeyi hamileliğe yorup sonra hüsrana uğrarsan daha çok üzülürsün.
Aynen öyle yapsrsın canımBende artık hamile kalabildikten sonra özele giderimben mutfaga giriyorum ciceklerim evde yemek yok kocada birkac saate gelir sakin bir konusma yapmayı düsünüyorum bukez yazana bilgilendirme yaparsın kuzum
Canım o çizgi bende bile daha tam olusmadı hemen olusmasını bekleme derim.Ya testte çıkmadı ama hamilemiyim acaba göbüşümden aşağı ince pembe çizgi oluşmuş bu sabah farkettim diğer ikisindede öyle olmuştu
İyi o zaman canım hamileyken herşeyi düşünüyor insanYok canim sanmiyorum, ablam doktor hepimize kolonya verdi, okula gidene de, evde durana da :)
Canım artık nasıl bir psikoloji icindeysem vücut bile tepki veriyo pembe düz bir cizgi varCanım o çizgi bende bile daha tam olusmadı hemen olusmasını bekleme derim.
Bence biraz at kafandan iki oğlun var onlarla ilgilen, onlarında psikolojisi bozulur bebek mevzusu dönerse sürekli evde allaha şükür iki evladın var allahın vardır bi bildiği hayırlıysa zaten nasip eder birşeyleri çok üstelemek iyi değil bence akısına bırak böyle yapsrsan adetini de geciktirirsinCanım artık nasıl bir psikoloji icindeysem vücut bile tepki veriyo pembe düz bir cizgi var
Kesinlikleİyi o zaman canım hamileyken herşeyi düşünüyor insan ☺
Onlara hiç belli etmiyorum ki kimse üçüncüyü istediğimi bile bilmiyor. Kardeş mevzusu korunmasız iliskiden önce oldu bida hiç konusmadim çocuklar soyluyo arada birşeyler. Ben sadece buraya yazıyorum yani sayenizde icimde ne var döküyorum. Benim sulalem kalabalık arkadaş ortamim kalabalık kimse bilmez yeminlen bu yazdıklarımı görseler bizim kız saman altından su yürütmüş bak bak birde istemiyorum derdi derler valla kimse inanmazBence biraz at kafandan iki oğlun var onlarla ilgilen, onlarında psikolojisi bozulur bebek mevzusu dönerse sürekli evde allaha şükür iki evladın var allahın vardır bi bildiği hayırlıysa zaten nasip eder birşeyleri çok üstelemek iyi değil bence akısına bırak böyle yapsrsan adetini de geciktirirsin
Evet evet gördükAmin insallah cicegim gördünüzmü keseyi
Duyamadık 2 hafta sonra dedi bakalım doktor kısmetse inşallah duyarız
Ben içimi kimseye açmam yani burda ne var ne yok döktüm Allah razı olsun cvp veren herkesten Rabbim bebek bekleyen arkadaslarımın sağlıklı sıhhatli kucağına almasını bebegi olmayan arkadaslariminda bir an önce bebek sahibi olmasını nasip etsin insaAllahOnlara hiç belli etmiyorum ki kimse üçüncüyü istediğimi bile bilmiyor. Kardeş mevzusu korunmasız iliskiden önce oldu bida hiç konusmadim çocuklar soyluyo arada birşeyler. Ben sadece buraya yazıyorum yani sayenizde icimde ne var döküyorum. Benim sulalem kalabalık arkadaş ortamim kalabalık kimse bilmez yeminlen bu yazdıklarımı görseler bizim kız saman altından su yürütmüş bak bak birde istemiyorum derdi derler valla kimse inanmaz
Zaten başkalarına bahsetmek saçma özel hayat sonucta benim tanıdıgımın kızı da milletin içinde anne baba bana kardeş yapıyor demişti bana kalırsa ayıp birşey kardeş ister misin demek ayrı birşey sana kardeş yapıypruz demek ayrı birşey bunları ayırt ederek çocuklarla konusmak gerekiyor bu defa onlarıda boşa umutlandımış oluyoruzOnlara hiç belli etmiyorum ki kimse üçüncüyü istediğimi bile bilmiyor. Kardeş mevzusu korunmasız iliskiden önce oldu bida hiç konusmadim çocuklar soyluyo arada birşeyler. Ben sadece buraya yazıyorum yani sayenizde icimde ne var döküyorum. Benim sulalem kalabalık arkadaş ortamim kalabalık kimse bilmez yeminlen bu yazdıklarımı görseler bizim kız saman altından su yürütmüş bak bak birde istemiyorum derdi derler valla kimse inanmaz
Hahahha yakalandınızzz bayaaan
Hemen de yakalar
Yazdıklarını okuyodum, belirtiler konusunda doğru söylemişsin. Bende de belirti vs yoktu. Sonradan oldu yani aşerme falan. Sadece en başında kasık ağrısı vardı.
Çarşamba randevum var onu bekliyorum. Sen ne yapıyosun bakalım?
Benimde çok erken başladı eşim artık aileme diyoki eğer sadece canı istediyse bir kere söylüyor aşeriyorsa sürekli tekrarlıyor diyor beni çözmüş resmenMesela bende hala aşerme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?