Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kadınlar içinde geçerli canım, 1 sene sonra herhangi bir problem çıkabilir. Belki de eşinde yine hiç problem çıkmayacak. Stres için sana öneri olarak, yabancı dizilere başlayabilirsin. Oyun konsolu seviyosan playstation, xbox oyunlarına sarabilirsin. Eğer zamanın varsa kurslara gidebilirsin, ama şu an virüsten dolayı bunu eleyebilirsin tabi Evde kendi kendine hobi edinip uğraşabilirsin. Veeee yani buna katılmayanlar olabilir ama, buraya bir süre ara verebilirsin.

Çokk mutlu oldum nana

Ya testte çıkmadı ama hamilemiyim göbüşümden aşağı ince pembe çizgi oluşmuş bu sabah farkettim diğer ikisindede öyle olmuştu

Canım sen bence biraz fazla takıyosun. Daha zamanın var, erkenden test yapmaya gerek yok. Testte çıkmadı ama hamileyim diye kesin konuşuyosun. Biraz sabırlı ol bence, kendini bu kadar inceleme. Herşeyi hamileliğe yorup sonra hüsrana uğrarsan daha çok üzülürsün.

Haklısın hamileyim demedim hamileMİyim acaba dedim . Kafa yı bozdum zaar vallahi çok haklısın

Bende artık hamile kalabildikten sonra özele giderim ben mutfaga giriyorum ciceklerim evde yemek yok kocada birkac saate gelir sakin bir konusma yapmayı düsünüyorum bukez yazana bilgilendirme yaparsın kuzum
Aynen öyle yapsrsın canım Tamam canım kolay gelsin inşallah anlayısla karsılar

Canım artık nasıl bir psikoloji icindeysem vücut bile tepki veriyo pembe düz bir cizgi var
Bence biraz at kafandan iki oğlun var onlarla ilgilen, onlarında psikolojisi bozulur bebek mevzusu dönerse sürekli evde allaha şükür iki evladın var allahın vardır bi bildiği hayırlıysa zaten nasip eder birşeyleri çok üstelemek iyi değil bence akısına bırak böyle yapsrsan adetini de geciktirirsin

Onlara hiç belli etmiyorum ki kimse üçüncüyü istediğimi bile bilmiyor. Kardeş mevzusu korunmasız iliskiden önce oldu bida hiç konusmadim çocuklar soyluyo arada birşeyler. Ben sadece buraya yazıyorum yani sayenizde icimde ne var döküyorum. Benim sulalem kalabalık arkadaş ortamim kalabalık kimse bilmez yeminlen bu yazdıklarımı görseler bizim kız saman altından su yürütmüş bak bak birde istemiyorum derdi derler valla kimse inanmaz

Ben içimi kimseye açmam yani burda ne var ne yok döktüm Allah razı olsun cvp veren herkesten Rabbim bebek bekleyen arkadaslarımın sağlıklı sıhhatli kucağına almasını bebegi olmayan arkadaslariminda bir an önce bebek sahibi olmasını nasip etsin insaAllah

Zaten başkalarına bahsetmek saçma özel hayat sonucta benim tanıdıgımın kızı da milletin içinde anne baba bana kardeş yapıyor demişti bana kalırsa ayıp birşey kardeş ister misin demek ayrı birşey sana kardeş yapıypruz demek ayrı birşey bunları ayırt ederek çocuklarla konusmak gerekiyor bu defa onlarıda boşa umutlandımış oluyoruzOlacagı varsa olur en önce sağlığımız yerinde olsun şu devirde özellikle o yuzden bırak hayatını yaşa

Selam kızlar Bi kaç gündür girip ara ara okuyorum okulda öz değerlendirme müfettişleri var yeğenlerimin doğum günü falan derken çok yoğun günler yaşadım.. Doktora gittim clife kullandım düzenli kistte hiç işe yaramamış hala 5 cm malesef.. Ama yumurtalıklardaki folikül sayım çok şükür iyi ama malesef kist ameliyatı olucam. Tüp bebek düşündüğümüz için yumurta toplamada transferde sıkıntı çıkartır dedi doktorum. Aslında hiç istemiyodum ama doktorum çok güven verdi. Bata son 4 adet olduktan sonra gidicez tekrar doktora anestezi işlemlerini yapıcaz

Hahahha yakalandınızzz bayaaan Bende napayım kuzumm midemle savaşıyorum benim bebe içerde çırpınıyo herhalde anası bişey yiyemiyor kusmaktan çünkü korkuyorum gelişmeyecek diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…