Adasını nasılda iyi tanıyor
Nisanin 12 si canım yeni bat
Seninde çıktımı kız gobüş
Musait olayim gelcem insllh
Dogum sancilri baslayinca soz goturcem
amin insAllah cnm insAllah denk gelir iyi bı arabaCanım çok sevindim hayırlı olsun bende yeni aldım ehliyetimi araba arıyoruz bulamadik daha kafamıza gore. En kısa zamanda sanada banada isteyen herkese nasip eder insaAllahBebişinide hayırlısıyla kucağına al insaAllah
normalde bende çok heyecanlanirım herşeye elektronik sınavda baya heyecanlıydım mesela bulantı falan olmuştu ama bu sefer dışardan da belliydi sakinligim bilmiorum nasip snrm eşim beni beklerken o bile heyecanlanmsİlkte aşırı heyecan vardı benim kaldım ondanikincide aşırı sakindim aldım çok şükür. Sakinlik çok önemli heyecan herşeyi mahvediyo
iyi şükür bklm cnmÖzledim bebeğeemmm
İyiydir ne olsn cnm
Bebemizde iyi sanırım demi maşallah
Allah Allah niye böyle oldu ki her zmn gecikir mıydı36. Günüm hala regl gelmedi... Resmen sinir derecemi ölçüyor vücudum..
Cuma günü pembe lekelenmem oldu aha dedm geldi.... Ped koydum.. 2 gündür gram lekelenme yk...
1.5 aydır ilişkide yok.. Olsa acaba yerleşmemi diye düşünürdüm
Maşallah canımm tebrikler valla23. Haftadan slmlar kızlar nasılsınızbugün sabah direksiyon sınavım vardı çok şükür hatasız aldım aşşırı sakindim hocalar bile şaşırdı Rabbim bi an önce hayırlısıyla araba almayı da nasip eder insAllah
Allahım senin ballarını yerimmmmm aybalam insallahhhhhÇifter çifter kucağın dolsun inşAllah
Geldimi namıssızNisanin 12 si canım yeni bat
Ayyyy kocan evdeyse sen gelme benden sana 24saat kafa tatiliMusait olayim gelcem insllhmalum koca evdeydi. Simdi de disari ciktik markete
Dogum sancilri baslayinca soz goturcem
Allah sifa versin tatlım
Gözünaydın balam fasülye anamız sahalara döndü demekKizlarrrr bi gelip gidiyorum ama artik biraz daha musaitim son 2 haftadir 9-10 dan once eve girmedim isyerinde elaminimiz evlendi 27sinden beri izinde cok sukur rahata ericem insallah yarin donuyo bu arada sabah saglik ocagina gidicem asi icin cagirdilar tetenoz asisiymis F Fatma KTL sen asiyi olmussundur kuzum bikac yerde okudum cok fazla acidigini hatta birgun boyunca kolunu kullanamadigini falan yazmis millet korkuttular beni
Kizlarrrr bi gelip gidiyorum ama artik biraz daha musaitim son 2 haftadir 9-10 dan once eve girmedim isyerinde elaminimiz evlendi 27sinden beri izinde cok sukur rahata ericem insallah yarin donuyo bu arada sabah saglik ocagina gidicem asi icin cagirdilar tetenoz asisiymis F Fatma KTL sen asiyi olmussundur kuzum bikac yerde okudum cok fazla acidigini hatta birgun boyunca kolunu kullanamadigini falan yazmis millet korkuttular beni
Canim bende oldum aşı ilk gun agriyor ama.ben parol içtim o hafifletti , sende agrirsa şiserse parol alirsinKizlarrrr bi gelip gidiyorum ama artik biraz daha musaitim son 2 haftadir 9-10 dan once eve girmedim isyerinde elaminimiz evlendi 27sinden beri izinde cok sukur rahata ericem insallah yarin donuyo bu arada sabah saglik ocagina gidicem asi icin cagirdilar tetenoz asisiymis F Fatma KTL sen asiyi olmussundur kuzum bikac yerde okudum cok fazla acidigini hatta birgun boyunca kolunu kullanamadigini falan yazmis millet korkuttular beni
Hiç gelmemezlik yaparmı benim vücudun sabit elemanıGeldimi namıssızHayırlısı diyelim balam düzenledim
Maaslarına zam islerine son verelim kız bende bıktım bu elemanlardanHiç gelmemezlik yaparmı benim vücudun sabit elemanıaz kaldı kovacam 9 aylık son verecem işine
Ben bidaha düşünmüyorum canım. Bastada söylemiştim Rabbimin taktiri nasip böyleymiş.Allah sifa versin tatlımSen buay cok stres yaptın belkide cocugun tutunmasını engelledin bu stresle lütfen önümüzdeki ay daha sakin kalmaya calıs
Basta nerede söyledin canım ben niye görmedim ve niye düsünmüyorsun anlamadım? Cok istiyordun birden ne olduki? Cocugundanmı etkilendin?Ben bidaha düşünmüyorum canım. Bastada söylemiştim Rabbimin taktiri nasip böyleymiş.
Verelim ellaaaam hakettilerMaaslarına zam islerine son verelim kız bende bıktım bu elemanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?