Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
amin insAllah cnm insAllah denk gelir iyi bı araba
İlkte aşırı heyecan vardı benim kaldım ondan ikincide aşırı sakindim aldım çok şükür. Sakinlik çok önemli heyecan herşeyi mahvediyo
normalde bende çok heyecanlanirım herşeye elektronik sınavda baya heyecanlıydım mesela bulantı falan olmuştu ama bu sefer dışardan da belliydi sakinligim bilmiorum nasip snrm eşim beni beklerken o bile heyecanlanms
Özledim bebeğeemmm

İyiydir ne olsn cnm
Bebemizde iyi sanırım demi maşallah
iyi şükür bklm cnm
Allah Allah niye böyle oldu ki her zmn gecikir mıydı

Kizlarrrr bi gelip gidiyorum ama artik biraz daha musaitim son 2 haftadir 9-10 dan once eve girmedim isyerinde elaminimiz evlendi 27sinden beri izinde cok sukur rahata ericem insallah yarin donuyo bu arada sabah saglik ocagina gidicem asi icin cagirdilar tetenoz asisiymis F Fatma KTL sen asiyi olmussundur kuzum bikac yerde okudum cok fazla acidigini hatta birgun boyunca kolunu kullanamadigini falan yazmis millet korkuttular beni

Gözünaydın balam fasülye anamız sahalara döndü demek Bolbol kaynatırız artık herkesin acı esigi aynı olmaz kuzum hic korkutma gözünü insallah kolay atlatırsın

Yok be canım ne acıtması, hiç bi farkı yok diğerlerinden. Ben oldum tetanoz aşısı hamilelikten önce, hemde 3 veya 4 kere. Sonuncuyu vurulmamışım unutmuşum. Geçerliliğini kaybetmiş olabilirmiş, tekrar olucam. Sadece dokununca ilk gün hafif acıyo, çok çok az seni hiç yormayacak kadar da ağrı yapabilir. İnanma öyle çok ağrılı falan anlatımlarına.

Canim bende oldum aşı ilk gun agriyor ama.ben parol içtim o hafifletti , sende agrirsa şiserse parol alirsin

Allah sifa versin tatlım Sen buay cok stres yaptın belkide cocugun tutunmasını engelledin bu stresle lütfen önümüzdeki ay daha sakin kalmaya calıs
Ben bidaha düşünmüyorum canım. Bastada söylemiştim Rabbimin taktiri nasip böyleymiş.

Ben bidaha düşünmüyorum canım. Bastada söylemiştim Rabbimin taktiri nasip böyleymiş.
Basta nerede söyledin canım ben niye görmedim ve niye düsünmüyorsun anlamadım? Cok istiyordun birden ne olduki? Cocugundanmı etkilendin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…