Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim annem de kardeşime hamileyken adet olmus bitmiş ama ağrısı gecmeyince hala hastaneye gitmiş 2 aylikmis kardesim
Öyle değildir canım o annen yaniliyordur sonuçta burdakiler dogurandan daha iyi biliyor. Neyse hamileligimi ilk ogrendigim günde tanımadığım kişiler yüzünden stres yapiom bendede kafa yok

Son düzenleme:
Paylaştığım topige gir bak canım. Kimisi üzerine adet kanamayla hamile olması imkansız diyo kimisi doktorum nerden bilmiş çok erken diyo falan filan işte
Onu diyen insanlar sen hevesini kursagında bırakmak amacıyla yazmıyorlar çok fazla kanama geçirmişsin insanlara garip gelmiş olabilir, doktorun direkt ikiz demesi bana da tuhaf geldi çünkü benimde ikiz kardeşim var ve anneme 7-8 hafta olmadan net birşey dememişler bilgim oldugu için söyledim bende sadece emin olmadan doktor sana böyle bir şey söylüyorsa yanlıs yapar bosa heveslenirsin diye söyledim ben zamanla görürsün zaten ikiz olup olmadıgını 2-3 haftalık hamilelikte kese bile görünmez ikiz hiç görünmez bende sonucta hamileyim ve yaşadım gördüm bazı seyleri 5 haftalık olmadan doktora gitmedim bile ben kan değerleri çünkü artmaya devam ediyor arttıkça kese görünüyor.hatta ilk gebeliğimi öğrendiğimde doktor bana daha değerin çok düşük evet gebelik var ama heveslenme çok dedi daha artması lazım kesin bişey söylenmez dedi bekle ve gör dedi. Sana bu kadar net söylemesi doktorun tuhafıma gitti sadece. Umarım gönlünce olur.

Paylaştığım topige gir bak canım. Kimisi üzerine adet kanamayla hamile olması imkansız diyo kimisi doktorum nerden bilmiş çok erken diyo falan filan işte
Üzerine adet gören çok kişi var kiii bu bir gerçek. Ayrıca doktor bilimsel makinalarla bakıyor, o dediyse ötesi yok bence. Hiç birimiz doktor bilgisine ya da makina gözüne sahip değiliz. Ondan bence doktoruna güven canım ve de içini ferah tut

Morelin i iyi tut... Doktor dan iyimi bilicekler? Adam yıllarca mürekkep YALAMIŞ bakma cahillerin lafına
Allah razı olsun Dilerim en kısa zamanda hamilelik haberini al ama sana tavsiyem 4aylik olana kadar burda paylaşma. Dualarimdasin bunuda unutma.

Bekle bekle.. Sabır et :) bundan sonra kocislerim iz evde üzerilerine atlar atlar dururuz

Tüp bebek tedavisi olmuştum 2 ay önce ama transfer olmamıştı 1 hafta erken oldum sonra oyuzden düzenim bozuldu diye bekledim bu kadar
Anladim . Bende tup bebek oldum tutmadi .normal refl gunumden 3 gun sonra adet olmustum. (Gecen ay ) bu ayi cok merwk ediyorum gecicek mi ayni gununde mi olucak diye. Ama senin baya uzamis. Insallah bebistendir

Öyle değildir canım o annen yaniliyordur sonuçta burdakiler dogurandan daha iyi biliyor. Neyse hamileligimi ilk ogrendigim günde tanındığım kişiler yüzünden stres yapiom bendede kafa yok
Ağzı olan konusur canım boşver dediğin gibi kimse senden bebeğinden önemli değil strese girme degmicek şeyler için

Allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim. İkiz yada değil dolu gebelik yada dış gebelik bunlar ilerde zaten belli olur. Ben bunları zaten biliyorum ilk gebeliğim değil. Neyse sanırım fazla gereksiz taktım. BANA DUA EDİP BENİM SEVİNCİMİ PAYLASAN HERKESTEN ALLAH BİN KERE RAZİ OLSUN. DİLERİM RABBİM EN BUYUK MURATLARİNA EN KİSA ZAMANDA KAVUSTURSUN BANADA GOSTERSİN KURBAN OLDUGUM RABBİM

Anladim . Bende tup bebek oldum tutmadi .normal refl gunumden 3 gun sonra adet olmustum. (Gecen ay ) bu ayi cok merwk ediyorum gecicek mi ayni gununde mi olucak diye. Ama senin baya uzamis. Insallah bebistendir
İnşallah canım rabbim isteyen herkese versin 7 sene oldu bizim o kadar çok test yaptım ki umutlanip boşa cikti o yüzden 14 15 gün geciksin diye bekledim bide hala ilaclarin etkisidir diye ama beni suphelendiren adetime birkaç gün kala belirtilerim vardı adet gunumun gecesi de yatarken ağrı başladı kesin oldum dedim ama olmadim uyudum ertesi gün ağrı flan olmadı bida

Bekle bakalim insaaallaaaahhh gebesindir . senden cok sevinirim gebeysen

Bende de kasık agırısı vardı memcüklerim acıyordu geçti gitti bitti :)) meme uclarımda çok hafif var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…