Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Memdeki damar çok belirgin ama meme ucuma giden mavi damar a kadar görünüyor

Evet kanamam çok. İlk cocugumda iki ay adet oldum aynı şimdiki gibi. İnsanlar okadar garipki başına gelen şeyden şüphe ettiriyorlar. İnan inanma kardeşim 9ay adet görüp doğuran var
Ben sadece şaşırdığımı söylüyorum benim de oldu kanamam ama doktor hastaneden çıkarmadı yatış yapıldı direkt düşük belirtisidir çünkü, daha önce oldu diyorsun yaşadığını sen bilirsin ama ben 9 ay adet görüp doğuranı duymadım, yumurtlama olmayınca adet görülmez yumurtlayanda binde birdir herhalde

Morelin i iyi tut... Doktor dan iyimi bilicekler? Adam yıllarca mürekkep YALAMIŞ bakma cahillerin lafına
Ağzı olan konusur canım boşver dediğin gibi kimse senden bebeğinden önemli değil strese girme degmicek şeyler için

Arkadaşlar hepiniz maşallah ağzınıza geleni yazmışsınsınız ama demek ki bizim ne yazdığımızı okumamışsınız.
Biz de hamileyiz, bazı şeyleri yaşadık biliyoruz. Arkadaş 2 haftalık hamileyim ve doktor ikiz dedi deyince sorma gereği duyduk. Bende kendim ikizim, @Dostumdostum ’da ikiz. O yüzden ikiz konusunda oldukça bilgiliyiz. Bu kadar erken hamilelikte ikiz olması gibi bir durumu hiç bir doktor onaylayamaz. O kadar yeni bir hamilelikte kese bile görünmez. Kimse cahil değil burada, ama okumadan yorum yapıldığı aşikar.

Sakin ol şampiyon

Arkadaşlar doğru düzgün bir doktora gider sorarsanız üzerine görme diye birşey yok der size, kanama olur mu evet ama o yerleşme kanamasıdır ve öyle 5-6 gün sürmez eskiden yerleşme filan bilinmediği için üstüne gördüm derlermiş evet kanamalı hamilelik olabilir benim de oldu ama adet değil o ya iyi araştırın bence

Şahsen ben senin yazdığını okumadım, ama sana karşı da bir şey yazmadım. Domtor dediyse bir bildiği gördüğü vardır yazdım. Burada neyi kendine hakaret olarak algıladın anlayamadım gerçekten? Kötü bir şey de yazmamışım yeniden okudum, hala anlayamadım neresine alındığını?

Al benden de o kadar, tek kese bile nokta kadarken 4-5 haftalık görünürken 2 kese nasıl görünüyor garip, ikiz olduğu ancak hcg değerinin fazlalığıyla tahmin edilir ki o da yok ortada, doktordan iyi biliyoruz demedik zaten ama artık netten yada başımıza gelenlerden okuduklarımızdan duyduklarımızdan biliyoruz çok şükür cahil değiliz, asıl biz onları takmayalım boşver

Üzerine görme diye bişi var ama miktarını bilmiyorum hiç yaşamadığım için. Ama bir arkadaşım üç gün kanaması oldu açık renk o bahsetti. Onu dışında zaten kendisi söyledi önceki gebeliği de kanamalı olmuş diye sanırım. Yine de doktor söylediyse bir bildiği vardır diye düşünüyorum.

Bende bunu söylüyorum, bizim ne yazdığımızı okumadan yorum yapmışsınız. Doktor bilimsel makinelerle bakıyor, o dediyse ötesi yok demişsin. Eğer bizim yazdıklarımızı okusaydın böyle demezdin bence. Benim yazdığım gayet bilimsel, doktor değilim ama bazı şeyleri bilmek için doktor olmaya gerek yok. Sen hiç 2 haftalık hamilelikte ikiz olayı duydun mu? Ben kendim ikiz olduğum için bana oldukça garip geldi. Arkadaşa yazdım bende, nasıl bu kadar emin olabilir diye. O da bizi nedense fesat yaptı gitti.

Ben kimin ne yazdığını bilmiyorum hiç bakmadım. Doktor da değiliz. Sen Sadece kendinden Bile bilirsin ama Fen okumuş insan la ve tecrübe ve bilgisi ile bir değilsin.? İnsan psikolojisinide iyi bilirim: karşınızdaki insan şuan çok narin ve kırılgan olabilir? Her doğruda veya düşünce bilgide çat pat söylenmez direk? Argo kelime kullandıysam da özür dilerim..

Ayıp oluyor ama öyle konuşmak. Takmayalım fln. Biz de buraya hem dertleşelim hem paylaşalım diye giriyoruz. Neden öfkeleniyorsunuz ki? Yanlış biliyorsak araştırır düzeltiriz, forum amacı da bu değil midir? Cahil değil elbette kimse, üstelik sizin gebelik tecrübemiz de var, benim sadece etrafımda g rdüğüm duyduğum

Kuzum hastane cantasini hazirladin mi? Ufaktan baslayayim diyorum hazirladiysan neler koydugunu paylasir misin benimle? Yada hazirladiginda yazar misin?
Yok daha hazrlamadim. Giysilerini yikamaya yeni basldim hatta. Cunku alisverisim h.sonu bitti. Hepsini yikayip utuledikten sonra baslicm. O zmn ne koycagimi solerim unuttrma bana
İyi birsey dedin sanırım tesekkür ederim
Hem ole hem deil neyyysaaa

Bak kendin de diyorsun rengi açık olur miktarı az olur ve adı da yerleşme kanamasıdır tıpta, öyle yoğun pıhtılı uzun süren ve adet gibi her ay olan bir kanama olmaz olursa o bebek nasıl tutunacak rahimde, doğal bir şey değil doktor eve gönderir mi hiç gebelikte o kadar kanamayla ben onu anlamıyorum

Paylaştığım topige gir bak canım. Kimisi üzerine adet kanamayla hamile olması imkansız diyo kimisi doktorum nerden bilmiş çok erken diyo falan filan işte
Burdan mi yazılmış benim topiktemi bilmiyorum hangisinde. Neyse Allah'a emanet olun kızlar hepinizin evlat sevincini yaşamanızı nasip etsin Rabbim
Allah razı olsun Dilerim en kısa zamanda hamilelik haberini al ama sana tavsiyem 4aylik olana kadar burda paylaşma. Dualarimdasin bunuda unutma.
Canım sana insanlar hakaret etmedi kötü birseyde söylemedi tüm yorumları okuya okuya son sayfaya kadar geldim. Bilmediklerini sormuslar. Sasırdıklarını sormuslar. Yanlıs bildiklerini düzeltmeni istemisler. Mantıklarına yatmayanları senin nasıl mantıgına yattıgını merak etmisler. Bu kötü birsey degil.
Senin haberinle bugün aglayarak girdim ben kkya.
Fakat bu tutumun cok yanlıs.
Buradaki kimse fesat degil...
fesat olanları özellikle almadım ben buzamana kadar buraya zaten bunuda tüm ciceklerim iyi bilir.
Birgün gecikme olunca biz meraktan duramıyoruz hemen test yapsınlarda bizlerle sevinclerini paylassınlar diye bekliyoruz.
Sende bu duruma sahit olmusken Hamile kaldıgınızda 4ay boyunca burada paylasmayın söylemeyin, demen beni acıkcası cok sasırttı.
olumsuz yorum olarak algılayabilmissindir inanırım ama olumluda cok yorum aldın, canı gönülden dualarda aldın. Onlarıda hic almasaydım dermiydin?

Bu tutumun cok yanlıstı söylemeden gecemedim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…