Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada parmaklarım koptu cevap yazmaktan kızlar sonuç kıyamam hiç birinize, hepimiz anne olalım, hiç birimiz üzülmeyelim, sevelim sevilelim
Alttan fon muzigi BUTUN DUNYA BUNA INANSA AH BIII INANSA HAYAT BAYRAM OLLSSAAAA INSANLAR EL ELE TUTUŞŞA BI TUTUŞŞA UZANSAK SONSUUUUZZZAAAAAAGGGGG

Allah kim fesat kim değil biliyor ve ona göre veriyor merak etmeyin. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Ne eksik ne fazla

Aman sen bana dua etme çünkü beddua gibi oldu zaten bu bebeğimi kucağıma alırsam son gebeliğim olacak büyük ihtimal, ben zaten kanama yaşamadım demiyorum bana söylenen hep yerleşme tutunma kanamasıydı ve adet gibi düzenli bir kanama değildi, neyse uzatmayalım sağ salim kucağına al inş.

Abbboo bura yine karışıyor gibii bişiler olmuş ama ne gerek var yahu hamile olan hamile dir olmayanda olur inşallah deyip geçin yav polimiye girmeye gerek yok herkesin bakış açısı düşünce tarzı değişik iyi niyetle yazarsın karşıdaki onu başka türlü alır fln filan yani oyüzden eee daha daha nasılsınız

Alttan fon muzigi BUTUN DUNYA BUNA INANSA AH BIII INANSA HAYAT BAYRAM OLLSSAAAA INSANLAR EL ELE TUTUŞŞA BI TUTUŞŞA UZANSAK SONSUUUUZZZAAAAAAGGGGG
Tam da öyle gerçekten ya ben de kimseye kıyamıyorum biri ağlıyorum yazsa ağlıyorum gerçekten. Tek isteğim birbirimizi kırmamamız, hepimiz hassasız, anne adayları hormonların etkisiyle, anne adayı olmak isteyenler ise karmaşık duygularla bazen yanlış veya hoş olmayan şeyler yazabiliyoruz. Anlayış gösterelim birbirimize diye benim dünyaya kardeşlik çağrım gibi oldu ya bu

Allah kim fesat kim değil biliyor ve ona göre veriyor merak etmeyin. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Ne eksik ne fazla
Amin inşallah. Kimse sana kötü birşey yazmadı, senin yazdılarına karşılık bilgi paylaştık. Ben sana ikiz değil, olamaz demedim, ya da hamile değilsin demedim. Doktorun ikizi bilmesi imkansız dedim, gerekçelerimi de söyledim. Bence gayet geçerli gerekçelerdi. Allah tabi ki herkesin gönlüne göre versin inşallah. Sen bize fesat derken, ben sana hiç bişey demiyorum. Ayrıca yukarda hamile arkadaşa da beddua etmeni hiç yakıştıramadım, gerçekten Allah herkesin gönlüne göre verse keşke.

Koronaya soyle bizden uzak dursun

Katiliyorum arkadaşım sana

Fesat dediklerin yani biz zaten hamileyiz senin neyine fesatlık yapalım, ben üstüne görme duymadım diye soruyorum kendin ortamı geriyorsun ters cevaplar veriyorsun, Allah gönlüme göre verdi çok şükür ben de her gün dua ediyorum burdaki arkadaşlara, sen yeni gebesin ya gerginsin bence biraz

Aynen doktorlar bazı seyler için hemen net konuşmazlar. Ben iki kere ultrasona girdiğimde kesin erkek mi diye sorduğumda hiçbir zaman hemen kesin birşey söylemem ben dedi doktorum niye çünkü sonradan üzülmeyeyim diye detaylı ultrasonumda kesin erkek dendi örnek vermek gerekirse..

ATESKES ILAN EDILSINN
Yok arkadaşım ben boşuna bu saatlerde buralarda değilmişim ya yat uyu değil mi sanane millet hamileymiş değilmiş tövbe tövbe, tatil olunca çıkıp geldim işte tutamam ki kendimi, doğrucu davut ben sen de git kocanın yanına ne yapıyon hala buralarda, çekirdek alıp izledin hep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…