- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Alttan fon muzigi BUTUN DUNYA BUNA INANSA AH BIII INANSA HAYAT BAYRAM OLLSSAAAA INSANLAR EL ELE TUTUŞŞA BI TUTUŞŞA UZANSAK SONSUUUUZZZAAAAAAGGGGGBu arada parmaklarım koptu cevap yazmaktan kızlarsonuç kıyamam hiç birinize, hepimiz anne olalım, hiç birimiz üzülmeyelim, sevelim sevilelim
Sana en başından beri dua edip iyi yaklaşmaya çalıştım ama sen her defasında neyse uzatmıcam Rabbim herkesin kalbini biliyor ve ona göre veriyor.Ammann ne biliyim
Aynen öyle insallah ikizlerin kizdirSana en başından beri dua edip iyi yaklaşmaya çalıştım ama sen her defasında neyse uzatmıcam Rabbim herkesin kalbini biliyor ve ona göre veriyor.
Allah kim fesat kim değil biliyor ve ona göre veriyor merak etmeyin. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Ne eksik ne fazlaCanım doktor 3 haftalık demiş, kendisi 2+4’üm yazmış. 3 haftalıkta bile ikiz olmasını bilmesine imkan yok.Ayrıca bize fesat yazana kadar tartışan kimse de yoktu. Fesatlar yazdı gitti. Tartışma yok yani ortada.
Aman sen bana dua etme çünkü beddua gibi oldu zaten bu bebeğimi kucağıma alırsam son gebeliğim olacak büyük ihtimal, ben zaten kanama yaşamadım demiyorum bana söylenen hep yerleşme tutunma kanamasıydı ve adet gibi düzenli bir kanama değildi, neyse uzatmayalım sağ salim kucağına al inş.Ya arkadaşım seni inandırmak zorundamiyim iki ay pihtili şekilde 6 7 gün süren kanamam oldu iki buçuk aylık hamile olduğumu öğrendim. Oğlum 11yasinda. Sen hala neyin eminliginden bahsediyorsun. Adetime 5gun kala sulu pembe akıntım oldu bugün gittim hamile olduğum çıktı ve yine aynı şekilde pıhtılı kanamam var. Dilerim aynısı başına gelirde BK bakalim oluyomuymus olmuyomuynus
Tam da öyle gerçektenAlttan fon muzigi BUTUN DUNYA BUNA INANSA AH BIII INANSA HAYAT BAYRAM OLLSSAAAA INSANLAR EL ELE TUTUŞŞA BI TUTUŞŞA UZANSAK SONSUUUUZZZAAAAAAGGGGG
Amin inşallah. Kimse sana kötü birşey yazmadı, senin yazdılarına karşılık bilgi paylaştık. Ben sana ikiz değil, olamaz demedim, ya da hamile değilsin demedim. Doktorun ikizi bilmesi imkansız dedim, gerekçelerimi de söyledim. Bence gayet geçerli gerekçelerdi. Allah tabi ki herkesin gönlüne göre versin inşallah. Sen bize fesat derken, ben sana hiç bişey demiyorum. Ayrıca yukarda hamile arkadaşa da beddua etmeni hiç yakıştıramadım, gerçekten Allah herkesin gönlüne göre verse keşke.Allah kim fesat kim değil biliyor ve ona göre veriyor merak etmeyin. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Ne eksik ne fazla
Koronaya soyle bizden uzak dursunTam da öyle gerçektenya ben de kimseye kıyamıyorum biri ağlıyorum yazsa ağlıyorum gerçekten. Tek isteğim birbirimizi kırmamamız, hepimiz hassasız, anne adayları hormonların etkisiyle, anne adayı olmak isteyenler ise karmaşık duygularla bazen yanlış veya hoş olmayan şeyler yazabiliyoruz. Anlayış gösterelim birbirimize diye benim dünyaya kardeşlik çağrım gibi oldu ya bu
Katiliyorum arkadaşım sanaAmin inşallah. Kimse sana kötü birşey yazmadı, senin yazdılarına karşılık bilgi paylaştık. Ben sana ikiz değil, olamaz demedim, ya da hamile değilsin demedim. Doktorun ikizi bilmesi imkansız dedim, gerekçelerimi de söyledim. Bence gayet geçerli gerekçelerdi. Allah tabi ki herkesin gönlüne göre versin inşallah. Sen bize fesat derken, ben sana hiç bişey demiyorum. Ayrıca yukarda hamile arkadaşa da beddua etmeni hiç yakıştıramadım, gerçekten Allah herkesin gönlüne göre verse keşke.
Koronaya soyle bizden uzak dursun
Fesat dediklerin yani biz zaten hamileyiz senin neyine fesatlık yapalım, ben üstüne görme duymadım diye soruyorum kendin ortamı geriyorsun ters cevaplar veriyorsun, Allah gönlüme göre verdi çok şükür ben de her gün dua ediyorum burdaki arkadaşlara, sen yeni gebesin ya gerginsin bence birazAllah kim fesat kim değil biliyor ve ona göre veriyor merak etmeyin. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Ne eksik ne fazla
Rica ederim arkadaşimTeşekkür ederim arkadaşım
Aynen doktorlar bazı seyler için hemen net konuşmazlar. Ben iki kere ultrasona girdiğimde kesin erkek mi diye sorduğumda hiçbir zaman hemen kesin birşey söylemem ben dedi doktorum niye çünkü sonradan üzülmeyeyim diye detaylı ultrasonumda kesin erkek dendi örnek vermek gerekirse..Arkadaşa da yazdım az önce, sen de okumadan bizim yazdıklarımızı, bakma cahillerin lafına demişsin. Doktor değilim evet, matematik öğretmeni de değilim ama 2+2=4 eder bunu biliyorum. Ve bunu bilmek için matematik öğretmeni olmama gerek yok. 2 haftalık gebelikte ikiz diyebilecek bir doktor da yok. Arkadaşa nasıl doktorun bunu sana söyleyebilir dedik, imkansız çünkü. Ama fesat olduk sağolsun.
Yok arkadaşım ben boşuna bu saatlerde buralarda değilmişim ya yat uyu değil mi sanane millet hamileymiş değilmiş tövbe tövbe, tatil olunca çıkıp geldim işte tutamam ki kendimi, doğrucu davut benATESKES ILAN EDILSINN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?