Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cok hararetliydi bolemedimbisey yok gunduzleri

Fesat değilsin.. Sadece istemeden karşındaki insanı incittin olay bu.. Senide kırdıysam özür dilerim. Bakmadım çünkü.. Benim kanatımda şudur Doktor un dediği benim için esastır Bilgi tecrübe diye bakıyorum olaya.. Rabbim bilir. Hakkını helal et kusuruma da bakma tekrar özür dilerim

Ben sana niye beddua edeyim Allah herkesi
Ya ben niye beddua edeyim Allah aşkına yeter. O kadar yorum varki yazanlarin hangisi hamile hangisi değil nerden bileyim. Okadar emin konusuyorki sende üzerine adet görerek hamile kal anla anlamında yaşar görürsün insaAllah yazdım heralde. Gerçekten hiç tanimadigim insanlar yuzunden ne benim strese girdigime değdi ne sizin kafa yordugunuza değdi. Keşke birşey paylasmasaydim. Kimse kimsenin ruh halini anlamak zorunda değil Allah herkese evlat versin herkes sağlıkla alsın kucsgina

Kusurluk bişey yok canım. Ama arkadaşı kıracak tek kelime yazmadım ben. Eğer üşenmez de geri dönüp okursan anlarsın. Gayet açıklayıcı, gayet doğru olan şeyleri yazdım. Söylediği gibi birşeyin olmasına imkan yok. Biz de doktorlara gittik ve gidiyoruz. Kendim ikiz olduğun için de 5 haftalıkken ikiz olabilir mi diye özellikle sordum doktora.

Ama o bize fesat derken, kimseyi incitmemiş mi oldu? Hatta diğer arkadaşa beddua bile etti. Bence bişeyleri desteklemeden önce, olayları tamamen bilmek gerekli.

Tamam Tartısmayın Artık. Zaman ilerledikce doğrusu da eğriside çıkar ortaya.. Lütfen biz birbirimize yoldaş olalım zor günlerden geçiyoruz ölüm var kalım var lütfen hemde karnındakini düşün stres olma..

Haklısın..

Allah aşkına burda
Allah aşkına dalga geçerek üzerimden sohbet etmeye devam ediyorlar ama ben beddua etmiş oluyorum. Allah herkesin gonlundekini biliyor ve ona göre veriyor demek bedduaysa. Birde adet görme olayina inanmayan arkadaş vardı insaAllah yaşar sende gorursun yazdım nerden bilirim hamilemi degilmi. Burda hepiniz birbirinizle dost arkadaş olmuşsunuz birbirinizi yanında olmanız çok normal ama alaycı konuşmalarınız. Tanımam etmem uzatmicam tekrar söylüyorum Allah herkesin gönlüne göre versin ne eksik ne fazla

Arkadaşlar bura gece gece karışmış herkes ondan gitmiş anladım dönüp bakıcam ne konuşuldu ikiz muhabbeti dönmüş anladığım kadarıyla

Yaaa sevindim burda olmana duydun mu kalp atışlarını duyduysan kaçıncı haftanda duydun canısı
Duydum canım Allah’a şükür. 5+5’te duydum ilk. Sonra 6+4’te oldukça net duydum. Senin de baya ilerlemiş. Zaman hiç geçmiyomuş gibi geliyo mu sana da?

Kuzum bi sakin olun burda kim kime inanır inanmaz bilemeyiz eğer ola ki ben bu yaşadığım kanamaları ya zaten gecikiyorum test yapmayayım adet olurum diyip test yapmasaydım adet olduğumu düşünürsüm ve bu ne demek olurdu 6. Haftamda aslında adet olduğumu sanırdım olabilir kanama da olabilir en başından beri yani ben kaç insandan duydum hamileyken 9 ay adet göreni hatta şaşırırdım benim bi tanıdığım da kadın menapoza giriyorum artık diye düşünmüş beş ay adet olmayınca bide karnı hamile karnı gibi şekillenince doktora gidiyo doktor beş aylık hamilesin diyo kadın inanamıyo eve gidiyo kime söylese şok oluyo yani bu hayatta herşey mümkün

Duydum canım Allah’a şükür. 5+5’te duydum ilk. Sonra 6+4’te oldukça net duydum. Senin de baya ilerlemiş. Zaman hiç geçmiyomuş gibi geliyo mu sana da?
Yaa maşallah sen çok erken duymuşsun benim doktor hiçbişey demedi sadece 5+6 dayken gittiğimde yolk saç göründü başka da bişey demedi o zaman geç mi olgunlaşıyo benim bebek şu an 6+3 teyim bende dedim artık 8 haftayı bitirince gider kalp atışını dinlerim evet bide evdeyim bütün gün virüs yüzünden zaman geçmiyo

E tamam bende bunu diyorum herşey mümkün. Ben bugün kafamdan uydurup buraya yazmisim gibi yorumlar yapiliyo ben cvp verince kötü oldum. Adam üç haftalık hamilesin ikiz gebelik dedi. İnsanoğlu doğrudur yanlıştır sonradan çıkar zaten. Ama öyle emin konusuyolarki herkesin hamileliği kendilerininki gibi geçecek saniyolar birde internetten arastirdiklari kadarıyla emin konusuyolar. Benim bugunki mutlu gunumde bu insanların alaycı konuşmasına maruz kalmam hakmı Allah aşkına? Birde beddua etmişim. Rabbim duyuyorsun görüyorsun başkada birşey demiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…