Kesebilio 2 kez bekarligimda basima gelmisti ama cok kotuydu bnmki aglayarak acile gittim insallah sorun olmaz seninHanımlar bu idrar yolu enfeksiyonu reglin kesilmesine sebep olabilirmi? Bilgisi olan varmı bu konuda? Sanki idrar yollarımı üsütmüsüm gibi hissediyorum ve reglim komple kesilmis pedim tertemiz
Tam kan derken cnm diger değerlerin için mi diyorsunPeki bu saglık ocagında hem tam kan hemde betahcg aynı anda yapılabiliyomu? Bunu biliyomusun kuzum bende cok su iciyorum dk bası lavabo yollarındayım
Aa demeKesebilio 2 kez bekarligimda basima gelmisti ama cok kotuydu bnmki aglayarak acile gittim insallah sorun olmaz senin
Evet canım bu idrar yollarım filanda sızlıyor ya bi baksınlar onadaTam kan derken cnm diger değerlerin için mi diyorsun
Sabaha gelir kuzum bnm ki geçen ay aşılamadan sonra 2 3 gün geç geldi yine öle olacak sanırım agrısı basladı çünküAayyyhhh ni derrrsiinn sabah seni de kan vrrmeye alalim lutfeeeennnn
Bakarlar sanırım cnm söyle sen yine de birsey yoktur insAllahEvet canım bu idrar yollarım filanda sızlıyor ya bi baksınlar onada
İnsAllah guzel sonuçlar alırsınız cnm hayırlısıyla hamile kalırsınBende 1 yildir deniyorum olmuyobu hafta doktora gidicez , ben gitmistim bir sorun yok , esim gerekli tahlilleri yaptiricak , insallah bi problem cikmaz , ve hemen hamile kalirim ☺
Bence asilamadan sonra tuttu bebekSabaha gelir kuzum bnm ki geçen ay aşılamadan sonra 2 3 gün geç geldi yine öle olacak sanırım agrısı basladı çünkü
Misafrim vardi yazamdim cnm.yukariya yazmistm ama gormemissin galiba. aklima gelenleri yazim yine.Belirtileri detaylı yazmanı bekliorum şuan
Çünkü senin değerin şuan tam 4 +0 gibi bişi
Akıntın ve kıvamı??
Yorgunluğun?
Duygusallığın?
Gaz durumun?
Gögüslerinde şişme sızı durumun?
Midende ağrı yanma bulantı hissi?
Rahminde böyle ilginç bi ağırlık hissi?
Karın şişliği?
Yorgunluk?
Gördüğün rüya durumu?
Insallah canim benim de sorun spermlerde 1.5 yildir deniyoruzBende 1 yildir deniyorum olmuyobu hafta doktora gidicez , ben gitmistim bir sorun yok , esim gerekli tahlilleri yaptiricak , insallah bi problem cikmaz , ve hemen hamile kalirim ☺
Kız keşke öle bişey olsa ama gelecek gibi hissediyorum acayip şişkinlik var çünküBence asilamadan sonra tuttu bebek
Güzel haberlerle gel cnmKizlar dua edin yarin guzel hber aliyim stres yaptim heycanliyim umarim guzel seyler ögrenirim direk yazcam zatn 10.30da randevum var bebisim olur insallah bnde yazarim cagira cagira umarim eger yoksada umarim bi sorunum olmazdualarinizi esirgemeyin yanmda olun sag sol dolanarak uyumaya calisicam ii geceler bitnelerim kndinize iyi bakin rabbime emanetsiniz
Insallah gelmez ama niyeyse icime dogduKız keşke öle bişey olsa ama gelecek gibi hissediyorum acayip şişkinlik var çünkü
Hayirli haberlerle gel insallah caniimmmKizlar dua edin yarin guzel hber aliyim stres yaptim heycanliyim umarim guzel seyler ögrenirim direk yazcam zatn 10.30da randevum var bebisim olur insallah bnde yazarim cagira cagira umarim eger yoksada umarim bi sorunum olmazdualarinizi esirgemeyin yanmda olun sag sol dolanarak uyumaya calisicam ii geceler bitnelerim kndinize iyi bakin rabbime emanetsiniz
Insllh cnm. Kendimize bi hastne ayarlayana kadar kan vercm acilde kendi kendimeBişey yoktur cok guzel bir hamilelik gecireceksin. Doktora da git yarın bi kontrolunu ol ilk 3 ay onemli
Yaparlar bebeğim söyle sen ona göre kan alsınlar. Ayrı ayrı alirlar.Peki bu saglık ocagında hem tam kan hemde betahcg aynı anda yapılabiliyomu? Bunu biliyomusun kuzum bende cok su iciyorum dk bası lavabo yollarındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?