Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar bu idrar yolu enfeksiyonu reglin kesilmesine sebep olabilirmi? Bilgisi olan varmı bu konuda? Sanki idrar yollarımı üsütmüsüm gibi hissediyorum ve reglim komple kesilmis pedim tertemiz
Kesebilio 2 kez bekarligimda basima gelmisti ama cok kotuydu bnmki aglayarak acile gittim insallah sorun olmaz senin

Bende 1 yildir deniyorum olmuyo bu hafta doktora gidicez , ben gitmistim bir sorun yok , esim gerekli tahlilleri yaptiricak , insallah bi problem cikmaz , ve hemen hamile kalirim ☺
İnsAllah guzel sonuçlar alırsınız cnm hayırlısıyla hamile kalırsın

Misafrim vardi yazamdim cnm.yukariya yazmistm ama gormemissin galiba. aklima gelenleri yazim yine.
-Akintm azdi hep son zamnlrda iice kuruydum bugun biraz geldi.beyaz krem gibi.
-yorgunlk pek olmdi. Son 3 4 gun cok az uykum gelmye basladi ama ole aman amn deildi.bugun hastanedn geldiktn sonra dus aldm uykum geldi ole.
-duygusalligim vardi kucuk bisyde gozlerim doluyodu.ayni regldeki gibi.
-Gaz daa benm gazim hep var o yuzden oek bisy diyemicem bu konuda
-goguslerim son 10 gun basldi hem sizlamaya hem sismeye yanlar basladi agrimya. Ellyince hissediodum.gogus uclri da son 2 3 gun sisti belirginlesti.agridi.
-midemle ilgili bi sorun yasamadm cok sukur.
-rahimde de bisy hissetmedim. Sadece rahme dogru sizlama zonklama gibi bisy oldu 2 3 defa.
-karin sisligim hep vardi hala da var.fark etmistm.
-ruya da her zmn ki gibu gordum gecen burda da solemistm. Once oglum oldgunu gordm emzrdgimi.sol gogsumden ne bicim sut akioduu.soka girdim diger gun de ikizlrimn oldgunu ve denize soktgumu gordum cok guzldi
Baya varmis aslnda yaa. Dollnmeden itibaren sinyal vermis ben anlamamisim

Merhaba arkadaşlar.Aranizda benim gibi 2 kez üst üste kimyasal gebelik yaşayan var mı acaba.ve sonra sağlıklı hamile kalabilen.Benim aslında sağlıkla giderdi hamileligim ama neden böyle oluyor anlamıyorum.Umarim bilgi sahibi olan biri yardımcı olur.bikac güne 2. kimyasal dusugumu yapacağım herhaldeçok Üzgünüm

Kizlar dua edin yarin guzel hber aliyim stres yaptim heycanliyim umarim guzel seyler ögrenirim direk yazcam zatn 10.30da randevum var bebisim olur insallah bnde yazarim cagira cagira umarim eger yoksada umarim bi sorunum olmaz dualarinizi esirgemeyin yanmda olun sag sol dolanarak uyumaya calisicam ii geceler bitnelerim kndinize iyi bakin rabbime emanetsiniz

Güzel haberlerle gel cnm

Hayirli haberlerle gel insallah caniimmmhuzurlu uykular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…