Evt cnm tutturmusuz
İnşâllah kuzum inşallah olursa herkesi kaynanasina gider artıkInsallah gelmez ama niyeyse icime dogdu
Olmadik yerlerde en ilginc yerlerde yapılırİnşâllah kuzum inşallah olursa herkesi kaynanasina gider artık
Aynen ole sıradaki hedefim samanlıkOlmadik yerlerde en ilginc yerlerde yapılırben nereeeee gideeeeeeemmmm
Vayy cakaaaall bak onu hic dusunmemistimAynen ole sıradaki hedefim samanlıkkız sende anana git oda kocanın kaynanası oda olur
Ben de sanirim hamile olmayi beklemiycem boslamak istiyorum bu ayi ama nasiillBen bu ay hamile olmayı değilde adetimi bekliycem kızlar
Şimdi aklıma geldi bnmde kızVayy cakaaaall bak onu hic dusunmemistimanamlar 8ki adimlik yol
Hadi hayırlısı cnm bklm rastgelsin insAllah
Bende başladım bugün glukofen folik asit klomen bi tane daha var ilaç bklm adetim bitti gibi cok az geliyor artık ama su an kasık ağrısı oldu nedense
Ne onerdi peki doktor? Nasil bir tedavi verdiInsallah canim benim de sorun spermlerde 1.5 yildir deniyoruz
Agzını burnunu yerim seninşundan istiyorum Allah ım
Merhaba arkadaşlar.Aranizda benim gibi 2 kez üst üste kimyasal gebelik yaşayan var mı acaba.ve sonra sağlıklı hamile kalabilen.Benim aslında sağlıkla giderdi hamileligim ama neden böyle oluyor anlamıyorum.Umarim bilgi sahibi olan biri yardımcı olur.bikac güne 2. kimyasal dusugumu yapacağım herhaldeçok Üzgünüm
Amanin yatak odasinda yapppaaaccaaaammmŞimdi aklıma geldi bnmde kızyumurtlama günü anana de sana oda ayırsın
Bende de rüya dahil hepsi vardıMisafrim vardi yazamdim cnm.yukariya yazmistm ama gormemissin galiba. aklima gelenleri yazim yine.
-Akintm azdi hep son zamnlrda iice kuruydum bugun biraz geldi.beyaz krem gibi.
-yorgunlk pek olmdi. Son 3 4 gun cok az uykum gelmye basladi ama ole aman amn deildi.bugun hastanedn geldiktn sonra dus aldm uykum geldi ole.
-duygusalligim vardikucuk bisyde gozlerim doluyodu.ayni regldeki gibi.
-Gaz daa benm gazim hep var o yuzden oek bisy diyemicem bu konuda
-goguslerim son 10 gun basldi hem sizlamaya hem sismeye yanlar basladi agrimya. Ellyince hissediodum.gogus uclri da son 2 3 gun sisti belirginlesti.agridi.
-midemle ilgili bi sorun yasamadm cok sukur.
-rahimde de bisy hissetmedim. Sadece rahme dogru sizlama zonklama gibi bisy oldu 2 3 defa.
-karin sisligim hep vardi hala da var.fark etmistm.
-ruya da her zmn ki gibu gordum gecen burda da solemistm. Once oglum oldgunu gordm emzrdgimi.sol gogsumden ne bicim sut akioduu.soka girdimdiger gun de ikizlrimn oldgunu ve denize soktgumu gordum cok guzldi
Baya varmis aslnda yaa. Dollnmeden itibaren sinyal vermis ben anlamamisim
Bende haziranda bide bu ay kimyasal yaşadım cnm 3aydır deniyoruz daha, 2si kimyasal oldu, bu ay umutla bekliyorum bakalım, Dr bana kimyasal oluyosa demekki gebe kalabiliyosun tedaviye ihtiyacın yok demişti, sıkma canını, kanlamı belli oldu kşmyasal olduğu, değerlermi düştü bu seferdeMerhaba arkadaşlar.Aranizda benim gibi 2 kez üst üste kimyasal gebelik yaşayan var mı acaba.ve sonra sağlıklı hamile kalabilen.Benim aslında sağlıkla giderdi hamileligim ama neden böyle oluyor anlamıyorum.Umarim bilgi sahibi olan biri yardımcı olur.bikac güne 2. kimyasal dusugumu yapacağım herhaldeçok Üzgünüm
Hakkında hayırlısı cnm, yazmıycaktım ama dayanamadım artık çok hareketli grup maşallah, diğer grup sessizleşince seni izledim burdaymışsın, iyikide gördüm valla kaç gündür okuyorum devamlı sizi, fatmayada ne çok sevindim özelden yazmıştım tebriğimi, biraz ara veriyim girmiyim diyodum ama hergün kendimi okurken buluyorumKizlar dua edin yarin guzel hber aliyim stres yaptim heycanliyim umarim guzel seyler ögrenirim direk yazcam zatn 10.30da randevum var bebisim olur insallah bnde yazarim cagira cagira umarim eger yoksada umarim bi sorunum olmazdualarinizi esirgemeyin yanmda olun sag sol dolanarak uyumaya calisicam ii geceler bitnelerim kndinize iyi bakin rabbime emanetsiniz
Oha ananla babanın yatagı mıAmanin yatak odasinda yapppaaaccaaaammm
Benim esim ameliyat oldu 9 ay onceNe onerdi peki doktor? Nasil bir tedavi verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?