Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi hayırlısı cnm bklm rastgelsin insAllah
Bende başladım bugün glukofen folik asit klomen bi tane daha var ilaç bklm adetim bitti gibi cok az geliyor artık ama su an kasık ağrısı oldu nedense

Kasik agrisi yumurtalar gelismeye baslayinca oluyor

Canim benim üstuste 3 kere kimyasal oldu. Meger pırtılaşma problemi varmis coraspin kullaniyorum.

Bende de rüya dahil hepsi vardı ama az önce leke gördüm, son bi eşimle görüşeyim bu gece, sora kaynana evi orda olmuyo zaten, adetde olurum tam zati... sonra da iş güç başlıcak...
kızamadım bu sefer..
inşallah başka insanlar alır benim yerime güzel haberleri ...
Herşeyin vardır bi vakti ..
Sövüp duracağıma tadını çıkarsam ya...
sınav değil savaş değil,
Herşey olacağına varacak di mi

Bende haziranda bide bu ay kimyasal yaşadım cnm 3aydır deniyoruz daha, 2si kimyasal oldu, bu ay umutla bekliyorum bakalım, Dr bana kimyasal oluyosa demekki gebe kalabiliyosun tedaviye ihtiyacın yok demişti, sıkma canını, kanlamı belli oldu kşmyasal olduğu, değerlermi düştü bu seferde
Hakkında hayırlısı cnm, yazmıycaktım ama dayanamadım artık çok hareketli grup maşallah, diğer grup sessizleşince seni izledim burdaymışsın, iyikide gördüm valla kaç gündür okuyorum devamlı sizi, fatmayada ne çok sevindim özelden yazmıştım tebriğimi, biraz ara veriyim girmiyim diyodum ama hergün kendimi okurken buluyoruminşallah yarın bize güzel haberler getirirsin dualarımız seninle cnm

merhaba arkadaşlar bende 2 yıllık evliyim bir kez
tüp bebek yaptırdık olmadı. ne eşimde nede bende hiç bir sorun yok.ama bir türlü bebek sahibi olamadık.klomen kullandım 4 ay ama sonuç alamadım. geçen ay soğan kürü denedim ama söylenen hiç bir şey olmadı yine deneyeceğim fakat olacağından emin olamıyorum::::

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…