Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar bnm cnm sigara cekmisti bilio musunz. 2 gun ust uste ictm bi tane bi tane o da belirti sayilir mii. Hani sevmedgin bisyi istermissin yaa.
Hemşom hayırlı olsun sağlıkla kucağına al imşallah darısı bize dua et bize de yazmıştım ama görmedin sanırım

Canim benim üstuste 3 kere kimyasal oldu. Meger pırtılaşma problemi varmis coraspin kullaniyorum.
Cnm bişey sorucam bu pıhtılaşmayı nasıl anlıyor drlar, yani bu hormon testlerindemi görünüyor, ben yaptırdım hiç bi sorun görünmütor hormonlarda demişti, hatta yumurtamın çatladığı gün Dr ultrasonla bakıyodu o kimyasal geçirdiğim ay, haziranda bide bu ay kimyasal geçirdim temmuzda yumurtamın çatladığını söylemişti Dr ogünü değerlendirdik sadece öncesinde yapamamıştık ümidim yoktu tutmadı zaten temmızda olmadı hiç ama temmuz'daki denemelerimiz güzel günlerdeydi, bu ay yine silik çizgi gördüm bikaçgün kala sonra gitti adetle, pıhtı sorunum olsaydı Dr söylerdi dimi

Aglama aglama seneye sırayla boyle şebek videolarını atarız hayırlısı ile
Vallaha atarim çekinmem kocamsu bey atma cocugun resmini oraya buraya olursa diyordu en buyuk destekcim sizlersiniz niye atmiyim . bu eylul ile arkadsim ayni gun dogurdular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…