Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim prolaktin 52 çıktı bide b12 çok düşük iğne kullancam 10 gün boyunca o yüzden bu ay adet olmayı bekliyorum
Benimki de 9.50 cikmis . Dun vermistim kan 1 haftasonra cikar dediler ama e nabizdan baktim 3 deger cikmis baska bisey çıkmamış

Cok gecmis olsn cnm. Rabbim yine nasip etsn saglikli olrak insllh bnmki sagliklidir

Kızlar bugün benim 37. Günümmüş zaten saymayı bile unutmuşum
Ben az önce bi leke gördüm ağrım da var bolca..
adete dönecekse ilişki sonrası hemen yoğunlaşır. Ben yanlış gördüysem devamı gelmez. Ama kendimi böyle gerersem adet gelmiyor bende hormonların akışını bozuyorum o yüzden düşünmemem gerekiyor .

Normlde adet dongun kac gundu. Insllh devami gelmz

Bakalım inşAllah adetken gittiğimde normal çıkar.
Insallah çünkü bildigim kadariyla genelde bu hormon testleri adetli yapilir . Dun doktor da esime dedi ben hazirlanirken ondan da istedi kan tahlili . Ona dedi ki sen istediğin her hangi bir gun yapabilirsin ama esin adetli olmasi gerekiyor dedi

Insan ister istemz takio kiiiz. Ilk olunca Allh korusun dusukler oluo. Sen hamis kal bakim benden beter olursn dedim gittii
Kizz susssss olmazsin hayatim iyi dusun iyi olsunn herseyyy hayatimda ilk defa kimyasal gebelik doye bosey duydum bu forumda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…