- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Benimki de 9.50 cikmis . Dun vermistim kan 1 haftasonra cikar dediler ama e nabizdan baktim 3 deger cikmis baska bisey çıkmamışBenim prolaktin 52 çıktı bide b12 çok düşük iğne kullancam 10 gün boyunca o yüzden bu ay adet olmayı bekliyorum
Yeminle benimde buna hayranim . Ama omertubaliya onun bebeleri bunun kadar tatli gelmiyor bana nedenseHe ne beklion desene. İçim gidio Bu cocuga ama ya
Senin normal çıkmış bide benimkine bak bu adet olduğumda 3. günü tekrar gidicem zaten bunu yaptırdığımda adet değildim amaBenimki de 9.50 cikmis . Dun vermistim kan 1 haftasonra cikar dediler ama e nabizdan baktim 3 deger cikmis baska bisey çıkmamış
Cok yuksek cikmis nedeni ne olabilir ki bu kadae yukselmesininReferans değeri 5.18-26.53 benimki 52.21
Cok gecmis olsn cnm. Rabbim yine nasip etsn saglikli olrakMerhaba arkadaşlar.Aranizda benim gibi 2 kez üst üste kimyasal gebelik yaşayan var mı acaba.ve sonra sağlıklı hamile kalabilen.Benim aslında sağlıkla giderdi hamileligim ama neden böyle oluyor anlamıyorum.Umarim bilgi sahibi olan biri yardımcı olur.bikac güne 2. kimyasal dusugumu yapacağım herhaldeçok Üzgünüm
Aderli yapılması gerekiyormus oyle biliyorum ben adetliyim . Oyle cikmisSenin normal çıkmış bide benimkine bak bu adet olduğumda 3. günü tekrar gidicem zaten bunu yaptırdığımda adet değildim ama
Bilmiyorum ki adet düzensizliğim falanda yok ama anlamadım bi test yaptırayom dedim sağlık ocağında sanki içime doğmuş gibi yüksek çıktıCok yuksek cikmis nedeni ne olabilir ki bu kadae yukselmesinin
Hheeeehh simdi de bunu mu kuruntu yapicaksin bayan kuruntuCok gecmis olsn cnm. Rabbim yine nasip etsn saglikli olrakinsllh bnmki sagliklidir
Normlde adet dongun kac gundu. Insllh devami gelmzKızlar bugün benim 37. Günümmüş zaten saymayı bile unutmuşum
Ben az önce bi leke gördüm ağrım da var bolca..
adete dönecekse ilişki sonrası hemen yoğunlaşır. Ben yanlış gördüysem devamı gelmez. Ama kendimi böyle gerersem adet gelmiyor bende hormonların akışını bozuyorum o yüzden düşünmemem gerekiyor .
Bakalım inşAllah adetken gittiğimde normal çıkar.Aderli yapılması gerekiyormus oyle biliyorum ben adetliyim . Oyle cikmis
Adetsiz yaptirdigin icin olabilr mi acabaBilmiyorum ki adet düzensizliğim falanda yok ama anlamadım bi test yaptırayom dedim sağlık ocağında sanki içime doğmuş gibi yüksek çıktı
İnsallah canım ya ilkkex böyle karmasık birsey yasıyorum hayır olsun insallahBakarlar sanırım cnm söyle sen yine de birsey yoktur insAllah
Bilmiyorum ki bilgisi olan arkadaşlar yazsa keşkeAdetsiz yaptirdigin icin olabilr mi acaba
Insan ister istemz takio kiiiz. Ilk olunca Allh korusun dusukler oluo. Sen hamis kal bakim benden beter olursn dedim gittiiHheeeehh simdi de bunu mu kuruntu yapicaksin bayan kuruntu
Insallah çünkü bildigim kadariyla genelde bu hormon testleri adetli yapilir . Dun doktor da esime dedi ben hazirlanirken ondan da istedi kan tahlili . Ona dedi ki sen istediğin her hangi bir gun yapabilirsin ama esin adetli olmasi gerekiyor dediBakalım inşAllah adetken gittiğimde normal çıkar.
Bence adetli olmadigin icin olabilir diye dusunuyorum yoksa neden adetliyken ozellikle istesinler kiBilmiyorum ki bilgisi olan arkadaşlar yazsa keşke
Tmm canım hemen kan sırasına gireyim dimi doktorun yazmasına gerek yok dimiYaparlar bebeğim söyle sen ona göre kan alsınlar. Ayrı ayrı alirlar.
Kizz susssssInsan ister istemz takio kiiiz. Ilk olunca Allh korusun dusukler oluo. Sen hamis kal bakim benden beter olursn dedim gittii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?