Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normlde adet dongun kac gundu. Insllh devami gelmz
Böyle şartlarsam iki gün leke olup sonra 20 gün sonra gelio adet. O yüzden adet diye sayıyorum. Düzenim aralığa kadar 32 gündü, emzirme bitinmi 6 adetim öyle geldi . Sonra 53-39-63-39-37- yani şuan 37 idi , ama pik 22. Gün oldu , 36. Gün adet gelir diyodum derken hangş ara 37 olmuşum kaçırmışım. Neyse zaten ağrım var olmuş bitmiş.
Sana sapsağlıklı hayırlı bi gebelik diliyorum canım
Cevapların için çok teşekkürler.
Bu ay da yumurtlama dönemimde tahminen eşim evde olacak, ilişkiye girebilirsek yine bi ihtimal bakalım 9 ay biz hiç denk getiremedik de ovu döneminr, bu bi ilkti.

Birde üzüm incir falan yükseltiyormuş bende gece geç saatte üzüm yemiştim bir gece öncesi ilişkide olmaması gerekiyormuş o da olmuştu inşAllah onlar etkilemiştir

Kizz susssss olmazsin hayatim iyi dusun iyi olsunn herseyyy hayatimda ilk defa kimyasal gebelik doye bosey duydum bu forumda
Tm tmm mayistan beri burdaym neler ogrendm neler. Hic bi sy bilmiodum. bazen cok sey bilmek de ii deil. Gerksz stres yapio insan

Cok sevindim canım ya masAllah insAllah canım ben bi ilaçları kullanıp kontrole gideyim de insAllah umutluyum bu ay sağlıklı yumurta olmadığı için olmuyormuş
Saol cnm.insllh herseyin guzl gider de tutar senn de. Ikinci olck senn dimi

Tm tmm mayistan beri burdaym neler ogrendm neler. Hic bi sy bilmiodum. bazen cok sey bilmek de ii deil. Gerksz stres yapio insan
Aynen bilmek de iyi degil hele internette yazilanlar iyice kafa bulanıyor bi konu hakkinda 50 farkli bosey diyorlar hangisine inancagimizi sasiriyoruz

Bende 1 yildir deniyorum olmuyo bu hafta doktora gidicez , ben gitmistim bir sorun yok , esim gerekli tahlilleri yaptiricak , insallah bi problem cikmaz , ve hemen hamile kalirim ☺
Hosgeldin canım insallah hayırlı sonuclar alıp burada paylasırsın

Tmm canım hemen kan sırasına gireyim dimi doktorun yazmasına gerek yok dimi hic kan vermedimde saglık ocagında
Gidince hemşire odasına gidip bir sor tatlım. Orada sıra mı oluyor bilmiyorum. Bizim sağlık ocaklari genelde boş sayılır. Gebelik testini direk yaparlar zaten, tam kan baktırmak da istiyorum doktora yazdirmam gerekiyor mu diye sor. Gerekmiyorsa yönlendirirler alırlar kanı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…