Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı haberlerle gel canım

Evet bende 3.gün gitmiştim hormon testine, prolaktin 7.62çıkmıştı Dr tmm gayet iyi demişti, tsh ,fsh vs tahlillerde var bu testte hepsi yumurtlamayla ilgili tahliller, eve gelince hepsini tek tek netten araştırmıştım kaç çıkması lazım normal olanı nedir diye hepside normal aralıktaydı sevindim, bu ayda olmazsa zaten denemeleri bırakıcam valla, 4.cü deneme dile kolay ama günler geçmiyor heray heray yaaa

2çocuğum var kız erkek 1yaş araları, 10ve 9yaşındalar ,onlarda tek ilişkiyle kalmıştım, hatta ilki, adetten sonraki gün ilişki olmultu sadece ve o tutmuş,
Diğeri de tek ilişki yaşadığım ay olmuştu kaza kurşunu kızım benim, oğlum daha 3aylıktı ben gebe olduğumu öğrendiğimdeama doğurdum şükürler olsun hiçte pişman olmadım, ikiz gibi büyüttüm daha kolay oldu, şimdi sıra 3.cüde nasipse bakalım, ama nedense kafaya takmıyım diyorum stres engelliyor çünkü gebeliği, ama nerdee, buraya hergün girdikçe unutmak düşünmemek elde değil, hele bata yaklaştıkça dahada heycan başlıyor işte

Allah bagislasin evlatlarinizi

Öyle tatlım hayırlısı olsun yinede ümitsizlik bize göre degil vardır bundada bir hayır hayırlara vesile olsun insallah

Bilmiyorum ki adet düzensizliğim falanda yok ama anlamadım bi test yaptırayom dedim sağlık ocağında sanki içime doğmuş gibi yüksek çıktı
Prolaktin stres ve süt hormonu diye biliyorum ben, yani stresten de artabilir ama sen çok hamilelik istediin için vücuttaki süt hormonu artabiliyormuş mesela bi bebeği severken bile vücut kendini hamile gibi hissedince beyinden salgılanan bu hormon artıyor, bunlar bu siteden okuduğum şeyler doğruluk payını bilmem. Bi ilacı varmış hemen düşüyormuş ama çok büyük bir sorun değil yani

Ilk defa duydum ve cok saskinim

Amin cnm ts ederim insallah bitnm bide uyuyabilsem uyuyamiorum merakdan umarim hayaller suyuya dusmez cok stres oldum uyuyamiom

Aynen canım eğer tekrar yaptırdığımda yüksek çıkarsa kadın doğuma gidicem o da ilacını verir büyük ihtimal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…