Hayırlı haberlerle gel canımKizlar dua edin yarin guzel hber aliyim stres yaptim heycanliyim umarim guzel seyler ögrenirim direk yazcam zatn 10.30da randevum var bebisim olur insallah bnde yazarim cagira cagira umarim eger yoksada umarim bi sorunum olmazdualarinizi esirgemeyin yanmda olun sag sol dolanarak uyumaya calisicam ii geceler bitnelerim kndinize iyi bakin rabbime emanetsiniz
Banada icine dogmustuInsallah gelmez ama niyeyse icime dogdu
Hala içimdesinBanada icine dogmustu
Allah bagislasin evlatlariniziEvet bende 3.gün gitmiştim hormon testine, prolaktin 7.62çıkmıştı Dr tmm gayet iyi demişti, tsh ,fsh vs tahlillerde var bu testte hepsi yumurtlamayla ilgili tahliller, eve gelince hepsini tek tek netten araştırmıştım kaç çıkması lazım normal olanı nedir diye hepside normal aralıktaydı sevindim, bu ayda olmazsa zaten denemeleri bırakıcam valla, 4.cü deneme dile kolay ama günler geçmiyor heray heray yaaa
2çocuğum var kız erkek 1yaş araları, 10ve 9yaşındalar ,onlarda tek ilişkiyle kalmıştım, hatta ilki, adetten sonraki gün ilişki olmultu sadece ve o tutmuş,
Diğeri de tek ilişki yaşadığım ay olmuştu kaza kurşunu kızım benim, oğlum daha 3aylıktı ben gebe olduğumu öğrendiğimdeama doğurdum şükürler olsun hiçte pişman olmadım, ikiz gibi büyüttüm daha kolay oldu, şimdi sıra 3.cüde nasipse bakalım, ama nedense kafaya takmıyım diyorum stres engelliyor çünkü gebeliği, ama nerdee, buraya hergün girdikçe unutmak düşünmemek elde değil, hele bata yaklaştıkça dahada heycan başlıyor işte
İnşAllah canım adet olayım tekrar yaptırıcam iğnelerimide vuralayım bir an önce sonra bebiş gelir inşAllahHic sanmiyorum onlarin etkileyeceginibence adetsiz verdigin icin oyle
O bebek o gobişe sigacaaaakkk insallahİnşAllah canım adet olayım tekrar yaptırıcam iğnelerimide vuralayım bir an önce sonra bebiş gelir inşAllah
Öyle tatlım hayırlısı olsun yinede ümitsizlik bize göre degil vardır bundada bir hayır hayırlara vesile olsun insallahBende de rüya dahil hepsi vardıama az önce leke gördüm, son bi eşimle görüşeyim bu gece, sora kaynana evi orda olmuyo zaten, adetde olurum tam zati... sonra da iş güç başlıcak...
kızamadım bu sefer..
inşallah başka insanlar alır benim yerime güzel haberleri ...
Herşeyin vardır bi vakti ..
Sövüp duracağıma tadını çıkarsam ya...
sınav değil savaş değil,
Herşey olacağına varacak di mi
Prolaktin stres ve süt hormonu diye biliyorum ben, yani stresten de artabilir ama sen çok hamilelik istediin için vücuttaki süt hormonu artabiliyormuş mesela bi bebeği severken bile vücut kendini hamile gibi hissedince beyinden salgılanan bu hormon artıyor, bunlar bu siteden okuduğum şeyler doğruluk payını bilmem. Bi ilacı varmış hemen düşüyormuş ama çok büyük bir sorun değil yaniBilmiyorum ki adet düzensizliğim falanda yok ama anlamadım bi test yaptırayom dedim sağlık ocağında sanki içime doğmuş gibi yüksek çıktı
Benim bat bugündü ve adet oldum maalesef. 21 eylül yeni bat.Batı gecen Arkadaslarım ciceklerimm
@Mevayigit @bocek345 @Gonulmeyvesi @Emine Hatayli son durımlarınız nedir?
Bugün batı olan ciceklerimm
E Eslem91bmbm @Cena @Balkupumm
Gelen giden oldumu nasılsınız?
Eylülde ismi olmayan arkadaslarım Batlarınızı özelden bildirinizz
Tesekkürler
İnşAllah canım inşAllah Rabbim herkese nasip etsin en kısa sürede ❤O bebek o gobişe sigacaaaakkk insallah
Ilk defa duydum ve cok saskinimProlaktin stres ve süt hormonu diye biliyorum ben, yani stresten de artabilir ama sen çok hamilelik istediin için vücuttaki süt hormonu artabiliyormuş mesela bi bebeği severken bile vücut kendini hamile gibi hissedince beyinden salgılanan bu hormon artıyor, bunlar bu siteden okuduğum şeyler doğruluk payını bilmem. Bi ilacı varmış hemen düşüyormuş ama çok büyük bir sorun değil yani
Amin cnm ts ederim insallah bitnm bide uyuyabilsem uyuyamiorum merakdanBende haziranda bide bu ay kimyasal yaşadım cnm 3aydır deniyoruz daha, 2si kimyasal oldu, bu ay umutla bekliyorum bakalım, Dr bana kimyasal oluyosa demekki gebe kalabiliyosun tedaviye ihtiyacın yok demişti, sıkma canını, kanlamı belli oldu kşmyasal olduğu, değerlermi düştü bu seferde
Hakkında hayırlısı cnm, yazmıycaktım ama dayanamadım artık çok hareketli grup maşallah, diğer grup sessizleşince seni izledim burdaymışsın, iyikide gördüm valla kaç gündür okuyorum devamlı sizi, fatmayada ne çok sevindim özelden yazmıştım tebriğimi, biraz ara veriyim girmiyim diyodum ama hergün kendimi okurken buluyoruminşallah yarın bize güzel haberler getirirsin dualarımız seninle cnm
Ammiiiiinnnnnn kocalar bizden cok istiyorlarİnşAllah canım inşAllah Rabbim herkese nasip etsin en kısa sürede ❤
Aynen canım eğer tekrar yaptırdığımda yüksek çıkarsa kadın doğuma gidicem o da ilacını verir büyük ihtimalProlaktin stres ve süt hormonu diye biliyorum ben, yani stresten de artabilir ama sen çok hamilelik istediin için vücuttaki süt hormonu artabiliyormuş mesela bi bebeği severken bile vücut kendini hamile gibi hissedince beyinden salgılanan bu hormon artıyor, bunlar bu siteden okuduğum şeyler doğruluk payını bilmem. Bi ilacı varmış hemen düşüyormuş ama çok büyük bir sorun değil yani
Valla he evin küçüğü büyümezmiş amaAhahahah kazik kadar olmuşum
Oyle mi dersin. Nasil anldinseninki sağlıklıdır canım hiç merak etme
Aynen istiyolar gerçekten benim bir kimyasal var mayıstaAmmiiiiinnnnnn kocalar bizden cok istiyorlar
Ay dugun salonundan ayrilisim aklima geldi simdi annem sen daha küçüksün diye boynuma sarilip agladigi an geldi aklimaValla he evin küçüğü büyümezmiş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?