Bi atsana o yaptgin testin fotosunu burayaAyy testim yok yarin alir ertrsi gun sabah ilk idrarla yaparim ins ♥
Ayy evet sen de hamiisssiiinYaaa o zaman ben de kimseye söylemeyimayy aynen dediğin gibi yaptıkça rahatlıyor insan deli gibi yukl3dim resimlere bide siz bakin
Bende oyle biliyorum ama erken sanki etkiledim mi yaptı ilaç acaba
teyzen vanlıysa eee annen de VanlıTeyzem vanli benim
Arkdan fon sesi acmis esim istemsiz doluo gozlerim yaaAyyy canım yaaa kıyamam herkes buraya evi gibi bel bagladı cok duygulandım la suan ciddi aglayacagım
Hepimiz sevinelim canım benim hepimiz sevinelim insallah hepimizin boyboy cocukları olsun insallahaglama sen ben aglarım herkesin yerine grup baskanı olarak
Ne calıyo fonda bende acayımArkdan fon sesi acmis esim istemsiz doluo gozlerim yaacok pis aglayasim var hormonlrim cosuyooor tutun beniii
Masallh erkn çıkmış bayaBen 25 26 günde bir oluyorum cnm ya 29 ya 30 da olcam daha
Bi atsana o yaptgin testin fotosunu buraya
Ayy evet sen de hamiisssiiintebrik ederiiiim. Insllh senn de guzl ilerler
Bilmiom artk kapattiNe calıyo fonda bende acayımbenim koca yine uyudu erkenci
Simdiki halini at bakim hele. Varsa cizginin seklinden belli olurKuzum albi marka test için hiç iyi söylemler yok çok yanlış pozitif vermiş başka topiklerde okudum ama vardır inş yinede hayirlisiyla♥ şimdi kurumuş hâli de içi boş çizgi oldu
Dur bakim neymisNe calıyo fonda bende acayımbenim koca yine uyudu erkenci
İyiyim bitanem ümidimi yitirdim elimde olmayaraktanCanımsın iyimisin sen niye bosladın bizi
Aaaa geciktin merakla bekliyorum iyi geceler tatlımBen yatıyorum hanımlar insallah kalkabilirsembir kan verecem artık canıma tak etti görüsmek üzere hos sohbetler sevgiyle kalın ❤
Ii gcler cnm hayrli haberle gelirsin inslllh opuorz seniiiBen yatıyorum hanımlar insallah kalkabilirsembir kan verecem artık canıma tak etti görüsmek üzere hos sohbetler sevgiyle kalın ❤
Simdiki halini at bakim hele. Varsa cizginin seklinden belli olur
Yok degilteyzen vanlıysa eee annen de Vanlı
Ayyy hadi inşallah kuzum inşallah adaşım benim hadi sen yat dinlen yarın kanini ver bizede haberlerini verirsin güzel güzelHamilesin cnm solim sanasevinebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?