Ayyy hadi inşallah kuzum inşallah adaşım benim hadi sen yat dinlen yarın kanini ver bizede haberlerini verirsin güzel güzel♥
Bencede söyleme cnm, adet günün geçsin kanda netleştir sonra müjdeyi ver eşine,Yaaa o zaman ben de kimseye söylemeyimayy aynen dediğin gibi yaptıkça rahatlıyor insan deli gibi yukl3dim resimlere bide siz bakin
Ay hadi inslllhhBencede söyleme cnm, adet günün geçsin kanda netleştir sonra müjdeyi ver eşine,
Benimde 9gün kala yaptığım böyleydi cnm,
Vee evet aynen iyice zaman geçtikçe çizgi aynı böyle olmuştu beyazlaşmıştı yani, bence var bişeyler, olmasaydı ikinci çizgi asla çıkmazdı böyle, benim temmuzda yumurtlama gününü değerlendiremediğimiz için ümidim yoktu mesela ama belki tutmuştur diye yine erken yapmıştım 2gün kala ama,, ve bembeyazdı hiç çıkmadı, son ayki yine silik çıktı demekki var olunca yada tutunmaya çalışırken bile bu çizgi çıkıyor,
Dualarım seninle cnm, inşallah kimyasal değildir, bende yarın yapıcam aşırı merak ettim şuan seninkileri görünce
Canım netten bak bebeğin tahmini doğum tarihini gir, Mayıs değil nisan seninki o yüzden 0. Hafta yazıyor onu düzeltKizlar izniniz olrsa hamilelik takvimi eklyebilir miyim kendimigerci deniorm olmuo bi turlu. Yine de sorim size dedim
Hii olabilir tm bakim saol cnmCanım netten bak bebeğin tahmini doğum tarihini gir, Mayıs değil nisan seninki o yüzden 0. Hafta yazıyor onu düzelt
Ayy yerim takvimde yapmisssssAyyy olduuu. Cok tsk ederm ben fazla hesaplamisim
Ayy yerim takvimde yapmisssss♥
Ayy canım benim çok teşekkür ederim bende hepimiz için dua edicemBencede söyleme cnm, adet günün geçsin kanda netleştir sonra müjdeyi ver eşine,
Benimde 9gün kala yaptığım böyleydi cnm,
Vee evet aynen iyice zaman geçtikçe çizgi aynı böyle olmuştu beyazlaşmıştı yani, bence var bişeyler, olmasaydı ikinci çizgi asla çıkmazdı böyle, benim temmuzda yumurtlama gününü değerlendiremediğimiz için ümidim yoktu mesela ama belki tutmuştur diye yine erken yapmıştım 2gün kala ama,, ve bembeyazdı hiç çıkmadı, son ayki yine silik çıktı demekki var olunca yada tutunmaya çalışırken bile bu çizgi çıkıyor,
Dualarım seninle cnm, inşallah kimyasal değildir, bende yarın yapıcam aşırı merak ettim şuan seninkileri görünce
Sanmıyorum hiç burda kötü olup alincak kişi olduunu herkes samimi içten sevinirler bilemdayanamdim. Hep heveslendgim bisydi. Insllh kizlr yanlis anlamaz alinmaz banaa. Kotu hissederlerse kaldririm
Insanlk hali hani olur da uzulurler diye dedimSanmıyorum hiç burda kötü olup alincak kişi olduunu herkes samimi içten sevinirler bilem
Ayyy hadi inşallah kuzum inşallah adaşım benim hadi sen yat dinlen yarın kanini ver bizede haberlerini verirsin güzel güzel♥
Yok canım alınılacak bişey mi ki bu, senin mutluluğunla mutlu olurlar öyle düşünme. Takvim çok yakıştı haadayanamdim. Hep heveslendgim bisydi. Insllh kizlr yanlis anlamaz alinmaz banaa. Kotu hissederlerse kaldririm
Bence zaten bu kaset testlerle battan birkaç gün önce çıkabiliyor çünkü 25 mg hcg ölçülebilir yazıyor, adeti düzenli olup bat günü test yapan kişinin negatif çıktıysa hiç ümitlenmemesi lazım çünkü düzenli adet gören biri düzenli yumurtlar ve testte de her türlü çıkarEki Görüntüle 2300599
Bu ve en alttaki geçen aykiydi,
Eki Görüntüle 2300600
Buda hazirandaki kimyasaldakiydi işte,, çıkınca çıkıyo valla, erken döllenme oluyo demekki idrara çabuk geçiyorfiltreyle deneyince çizgiler daha net belli oluyor bu arada, istersen sende dene
Eki Görüntüle 2300601
Evet baya baya belli cnm çok ilginç yaaa senin dediğin gibi yazan çok var o yüzden Bende ici boş çizgi olunca sonradan hiç umitlenmedimEki Görüntüle 2300599
Bu ve en alttaki geçen aykiydi,
Eki Görüntüle 2300600
Buda hazirandaki kimyasaldakiydi işte,, çıkınca çıkıyo valla, erken döllenme oluyo demekki idrara çabuk geçiyorfiltreyle deneyince çizgiler daha net belli oluyor bu arada, istersen sende dene
Eki Görüntüle 2300601
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?