Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa o zaman ben de kimseye söylemeyim ayy aynen dediğin gibi yaptıkça rahatlıyor insan deli gibi yukl3dim resimlere bide siz bakin
Bencede söyleme cnm, adet günün geçsin kanda netleştir sonra müjdeyi ver eşine,

Benimde 9gün kala yaptığım böyleydi cnm,
Vee evet aynen iyice zaman geçtikçe çizgi aynı böyle olmuştu beyazlaşmıştı yani, bence var bişeyler, olmasaydı ikinci çizgi asla çıkmazdı böyle, benim temmuzda yumurtlama gününü değerlendiremediğimiz için ümidim yoktu mesela ama belki tutmuştur diye yine erken yapmıştım 2gün kala ama,, ve bembeyazdı hiç çıkmadı, son ayki yine silik çıktı demekki var olunca yada tutunmaya çalışırken bile bu çizgi çıkıyor,

Dualarım seninle cnm, inşallah kimyasal değildir, bende yarın yapıcam aşırı merak ettim şuan seninkileri görünce

Ay hadi inslllhh senin bat ne zmndi. Listede baktm yoksn

Ayy canım benim çok teşekkür ederim bende hepimiz için dua edicem evet belki de kimyasal olabilir dediğin gibi adet günü geçmeden çok heves etmemek lazım sanırım sürekli okuyorum çünkü burdan da yaşananları hayırlısı ile gelsinler inş

Ayyy hadi inşallah kuzum inşallah adaşım benim hadi sen yat dinlen yarın kanini ver bizede haberlerini verirsin güzel güzel

Bu ve en alttaki geçen aykiydi,

Buda hazirandaki kimyasaldakiydi işte,, çıkınca çıkıyo valla, erken döllenme oluyo demekki idrara çabuk geçiyorfiltreyle deneyince çizgiler daha net belli oluyor bu arada, istersen sende dene

Bence zaten bu kaset testlerle battan birkaç gün önce çıkabiliyor çünkü 25 mg hcg ölçülebilir yazıyor, adeti düzenli olup bat günü test yapan kişinin negatif çıktıysa hiç ümitlenmemesi lazım çünkü düzenli adet gören biri düzenli yumurtlar ve testte de her türlü çıkar

Evet baya baya belli cnm çok ilginç yaaa senin dediğin gibi yazan çok var o yüzden Bende ici boş çizgi olunca sonradan hiç umitlenmedim yaa benim pembeydi çizgi sonradan boş beyaz oldu hatta dün nana nin yaptığı testte bu markaydı hep kötü yorum yapmışlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…