Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay hadi inslllhh senin bat ne zmndi. Listede baktm yoksn
Sana özelden yazmıştımya hani totem yapıyorum kimseye söylemicem batımı diye unuttunmu kız
Hatta ben bile bilmiyim diye bakmıyodum yanlışlıkla adet takvimine bastım gördüm demiştim,,, ama madem bende gördüm günümü söyliyim gitsin sizede
26 benim döngüm marttan beri hiç şaşmıyor tam gününde oluyorum, ondan önce bikere 25günde olmuşum, neyse ayın 29unda olucam olursaolmaz inşallah
Hadi Yaa öyle mi diosun kaç günde bir olmamla da mi alakalı yani yaa.marka hakkında çok kötü yorumlar var o yüzden hiç güvenmedim inş dediginiz gibi olur ♥
Ben albi çok yaptım bence güvenilir bi test cnmama 2aydır netten alıyorum 10lu çoklu test, 16 tl, küsür,, surelab markası ve resimdeki çizgi görünen testlerde surelabtı, buna daha çok güvendim 4tane kaldı elimde, geçen ay 6tane yapmışım yuh
dayanamdim. Hep heveslendgim bisydi. Insllh kizlr yanlis anlamaz alinmaz banaa. Kotu hissederlerse kaldririm
Kız saçmalama tabi yapıcaksınalınan olmaz merak etme
Alyam2021 yarın güzel haberini bekliyoruz inş cnm senim kaç gün var bata?
İnşallah cnm,yukarda yazmıştım ama sanada yazayım, bir hafta kaldı, 29unda olmam lazım,olmasın ama

Son düzenleme:
Ayy evet yaaa kafam gitti bugun ona ver k.bkma cnm yaaa salak etti bu namissiz bugun beni. Cok az kalmis. Yine gol olur insllh sizin dee

Bende 29 veya 30 olcam ayniyiz ama test yapmak çok eğlenceli ya

Uuuuuu 10 taneee ben zar zor tutyom kendimi 2 tane aliom. O kdr olsa son hafta baslarim her gun yapmya
Ben haftaya öyle yapmayı düşünüyorum önce ovü testi yaparım sonra 4 gün kala başlarım tam 4 tane testim var daha yumurtlamam yeni bitti bekle ki geçsin günler pff

aynen öyle cnm
Ayy evet yaaa kafam gitti bugun ona ver k.bkma cnm yaaa salak etti bu namissiz bugun beni. Cok az kalmis. Yine gol olur insllh sizin dee
Çok normal cnm sorun değilbugün burda benimde feleğim şaştı, sayfalar çok hızlı ilerliyor hepsini okuyorum kaçırmamak için ama kim ne dedi unutuyorum haliyle, bu arada takvime baktımda 29muş bat, 2gündür 30una takmışım kafayı öyle sandımdı
Bende 29 veya 30 olcam ayniyiz ama test yapmak çok eğlenceli ya
29bat kesin tarihim cnm takvimde gördüm şimdi, 30u diye nerden takıldıysa aklımaevet aynıyız hadi hayırlısı bakalım
Çıkmadı cnm, dediğim gibi temmuz'daki bat öncesi yaptıklarım albiydi, ümidim yoktu değerlendiremediğimiz için yoktuki çizgi falan çıkmadı yani, adet günümde oldum zamanında yine

Yaaa benm de aglayasim geldiii gozlerim doldu baaak damdan dusenin halinden ancak damdan dusen anlar diye bosuna dememisler buyukler.ben buraya cok alistm. Dogurana kdr burdaymm Allh izin verirse. Sonrasinda kafami kaldrabilirsem gelirim
Insallah cnm walla bnm duygusalligim tutmustu rahatladim hep stresden hep hamile olsam elimde pecete burnumu ceke ceke gezerim tum gun herhalde

Leke olmasn da aknti bisey olmaz insllh. Belim cok agrio yaa iice arsizlasti agrisi ne sekil otursam da gecmio
Psikoljk bnmkinide agrittin sabhdan beri var ya uzan uzan 3 ay en fazla snra gecicek bu ayrilar ki 3 ay önce bile kalmaz insallah hemncik gecer bebis yerlesio buyuyo oyuzden agrilarin

Benim de 28 i kızlar inş olmayızbende testleri e kavuştum 10 tane toplu aldım bakalım ne zaman yapçam
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı, geçen ay bende 10lu aldığımda son 6gün kala hergün yaptım hep bembeyazdı çıkmadı bişey, adet günümdede olmuştum zaten, bu aya 4tanem kaldı, yarın birini feda edicem merak ettim, geri kalanlarıda son günlere saklıycam

Çıkmadı cnm, dediğim gibi temmuz'daki bat öncesi yaptıklarım albiydi, ümidim yoktu değerlendiremediğimiz için yoktuki çizgi falan çıkmadı yani, adet günümde oldum zamanında yine
[/QUOTE]

Ayy hadii inşallah o zaman senin var mı hiç belirtin şuan?

Ben eşime vercrm saklasın diye

Ayy hadii inşallah o zaman ♥ senin var mı hiç belirtin şuan?
Kasığımda 3 4gümdür inceden sancım var batma sızlama ne ararsan, öyle seviniyorumki, arada sancı kesilince moralim bozuluyo hep batsın sızlasın istiyorum, çünkü bu his bebeğin tutunmaya çalıştığının göstergesi yani döllenme oluyor, inşallah devam eder,
Göğüslerim yine sertleşti damarlar çıktı, acıyo elleyince, akıntım günlerdir kuruydum, akıntıyı bekliyodum bugün başladı şükür sarımsı ip gibi uzayan, bide sivilcem çıktı yine, başka belirtim yok, daha ne olsun dimi, bu belirtilerin hepsini hazirandada yaşamıştım, inşallah busefer sağlıklı gebelik olur

Hadi inşallah inşallahhhhh bende sivilce var ama bende çıkıyor zaten normalde de göğüs damarlarım ve hassasiyetim var ama benim adetten öncede olurdu hep ama ne kadar süre önce olurdu hiç takip etmiyormuşum akintim hiç yok:)) yarın test yap bakalım ne Cikcak ama negatif de olsa üzülme biliyoruz ki çok erken yapıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…