Sana özelden yazmıştımya hani totem yapıyorum kimseye söylemicem batımı diye unuttunmu kızAy hadi inslllhhsenin bat ne zmndi. Listede baktm yoksn
Ben albi çok yaptım bence güvenilir bi test cnmHadi Yaa öyle mi diosun kaç günde bir olmamla da mi alakalı yaniyaa.marka hakkında çok kötü yorumlar var o yüzden hiç güvenmedim inş dediginiz gibi olur ♥
Kız saçmalama tabi yapıcaksındayanamdim. Hep heveslendgim bisydi. Insllh kizlr yanlis anlamaz alinmaz banaa. Kotu hissederlerse kaldririm
İnşallah cnm,yukarda yazmıştım ama sanada yazayım, bir hafta kaldı, 29unda olmam lazım,olmasın amaAlyam2021 yarın güzel haberini bekliyoruz inş cnm senim kaç gün var bata?
Tmm o zmn cok saoln canlarYok canım alınılacak bişey mi ki bu, senin mutluluğunla mutlu olurlar öyle düşünme. Takvim çok yakıştı haa
Ayy evet yaaa kafam gitti bugun ona ver k.bkma cnm yaaaSana özelden yazmıltımya hani totem yapıyorum kimseye söylemicem batımı diye unuttunmu kız
Hatta ben bile bilmiyim diye bakmıyodum yanlışlıkla adet takvimine bastım gördüm demiştim,,, ama madem bende gördüm günümü söyliyim gitsin sizede
26 benim döngüm marttan beri hiç şaşmıyor tam gününde oluyorum, ondan önce bikere 25günde olmuşum, neyse ayın 30unda olucam olursaolmaz inşallah
Ben albi çok yaptım bence güvenilir bi test cnm2aydır netten alıyorum 10lu çoklu test, 16 tl, küsür,, surelab markası ve resimdeki çizgi görünen testlerde surelabtı, buna daha çok güvendim ama 4tane kaldı elimde, geçen ay 6tane yapmışım yuh
Kız saçmalama tabi yapıcaksınalınan olmaz merak etme
İnşallah cnm,yukarda yazdimıştım ama sanada yazayım, bir hafta kaldı, 30unda olmam lazım,olmasın ama
Bende 29 veya 30 olcam ayniyizSana özelden yazmıltımya hani totem yapıyorum kimseye söylemicem batımı diye unuttunmu kız
Hatta ben bile bilmiyim diye bakmıyodum yanlışlıkla adet takvimine bastım gördüm demiştim,,, ama madem bende gördüm günümü söyliyim gitsin sizede
26 benim döngüm marttan beri hiç şaşmıyor tam gününde oluyorum, ondan önce bikere 25günde olmuşum, neyse ayın 30unda olucam olursaolmaz inşallah
Ben albi çok yaptım bence güvenilir bi test cnmama 2aydır netten alıyorum 10lu çoklu test, 16 tl, küsür,, surelab markası ve resimdeki çizgi görünen testlerde surelabtı, buna daha çok güvendim 4tane kaldı elimde, geçen ay 6tane yapmışım yuh
Kız saçmalama tabi yapıcaksınalınan olmaz merak etme
İnşallah cnm,yukarda yazmıştım ama sanada yazayım, bir hafta kaldı, 30unda olmam lazım,olmasın ama
Benim de 28 i kızlar inş olmayızBende 29 veya 30 olcam ayniyizama test yapmak çok eğlenceli ya
Her güne bi tane yap kalır kalır 4 tane o 4 taneyide çizgi koyulaşıyor mu diye yaparsın olur biterBenim de 28 i kızlar inş olmayızbende testleri e kavuştum 10 tane toplu aldım bakalım ne zaman yapçam
Uuuuuu 10 taneeeBenim de 28 i kızlar inş olmayızbende testleri e kavuştum 10 tane toplu aldım bakalım ne zaman yapçam
Evet yaa ben cok egleniodum yaparken. Sasi olana kadar gidp gelip bakiodumBende 29 veya 30 olcam ayniyizama test yapmak çok eğlenceli ya
Ben haftaya öyle yapmayı düşünüyorumUuuuuu 10 taneeeben zar zor tutyom kendimi 2 tane aliom. O kdr olsa son hafta baslarim her gun yapmya
aynen öyle cnmBence zaten bu kaset testlerle battan birkaç gün önce çıkabiliyor çünkü 25 mg hcg ölçülebilir yazıyor, adeti düzenli olup bat günü test yapan kişinin negatif çıktıysa hiç ümitlenmemesi lazım çünkü düzenli adet gören biri düzenli yumurtlar ve testte de her türlü çıkar
Çok normal cnm sorun değilAyy evet yaaa kafam gitti bugun ona ver k.bkma cnm yaaasalak etti bu namissiz bugun beni. Cok az kalmis. Yine gol olur insllh sizin dee
29bat kesin tarihim cnm takvimde gördüm şimdi, 30u diye nerden takıldıysa aklımaBende 29 veya 30 olcam ayniyizama test yapmak çok eğlenceli ya
Çıkmadı cnm, dediğim gibi temmuz'daki bat öncesi yaptıklarım albiydi, ümidim yoktu değerlendiremediğimiz için yoktuki çizgi falan çıkmadı yani, adet günümde oldum zamanında yine
Insallah cnm walla bnm duygusalligim tutmustu rahatladim hep stresden hepYaaa benm de aglayasim geldiii gozlerim doldu baaakdamdan dusenin halinden ancak damdan dusen anlar diye bosuna dememisler buyukler.ben buraya cok alistm. Dogurana kdr burdaymm Allh izin verirse. Sonrasinda kafami kaldrabilirsem gelirim
Psikoljk bnmkinide agrittin sabhdan beri var yaLeke olmasn da aknti bisey olmaz insllh. Belim cok agrio yaa iice arsizlasti agrisine sekil otursam da gecmio
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı, geçen ay bende 10lu aldığımda son 6gün kala hergün yaptım hep bembeyazdı çıkmadı bişey, adet günümdede olmuştum zaten, bu aya 4tanem kaldı, yarın birini feda edicem merak ettim,Benim de 28 i kızlar inş olmayızbende testleri e kavuştum 10 tane toplu aldım bakalım ne zaman yapçam
Bunları Nanamız okucak yalnız aman dikkatHer güne bi tane yap kalır kalır 4 tane o 4 taneyide çizgi koyulaşıyor mu diye yaparsın olur biter
İnternetten aldım cnm 5li alacaktım bian şeytana uydumUuuuuu 10 taneeeben zar zor tutyom kendimi 2 tane aliom. O kdr olsa son hafta baslarim her gun yapmya
Ben eşime vercrm saklasın diyeHadi bakalım hakkımızda hayırlısı, geçen ay bende 10lu aldığımda son 6gün kala hergün yaptım hep bembeyazdı çıkmadı bişey, adet günümdede olmuştum zaten, bu aya 4tanem kaldı, yarın birini feda edicem merak ettim,geri kalanlarıda son günlere saklıycam
Kasığımda 3 4gümdür inceden sancım var batma sızlama ne ararsan, öyle seviniyorumki, arada sancı kesilince moralim bozuluyo hep batsın sızlasın istiyorum,Ayy hadii inşallah o zaman ♥ senin var mı hiç belirtin şuan?
Hadi inşallah inşallahhhhhKasığımda 3 4gümdür inceden sancım var batma sızlama ne ararsan, öyle seviniyorumki, arada sancı kesilince moralim bozuluyo hep batsın sızlasın istiyorum,çünkü bu his bebeğin tutunmaya çalıştığının göstergesi yani döllenme oluyor, inşallah devam eder,
Göğüslerim yine sertleşti damarlar çıktı, acıyo elleyince, akıntım günlerdir kuruydum, akıntıyı bekliyodum bugün başladı şükür sarımsı ip gibi uzayan, bide sivilcem çıktı yine, başka belirtim yok, daha ne olsun dimi,bu belirtilerin hepsini hazirandada yaşamıştım, inşallah busefer sağlıklı gebelik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?