Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok yok üzülmem cnm, alıştım artık erken yapınca çıkmazsada adet günüme kadar ümit var demek oluyor, ama silik çıkmasını istiyorum nedense çünkü ozaman daha bi ümitle bekliyorum bat'ıama kesinlikle adet günüm geçmeden kan testine gitmiycem, çünkü öncesinde yapılan değerlere pek güvenmiyorum artık, sonuç başta pozitif olupta sonradan hüsran olunca işte ozaman üzülüyor insanyarın görüşmek üzere inşallah

Aynen cnm ama en azından gebelik oluşuyor demekki olacak öyle yada böyle görüşürüz hayırlı haberlerle inş

İyiyim bitanem ümidimi yitirdim elimde olmayaraktan neyse yarın ovulasyn testine başlıcam tekrar takılırım arada okuyorumda yorum yapmıyorum bebeğim neyse ki döndüm
Pis kacak okadar sesleniyorum sana onlarıdamı görmüyosun küsücem he

Aaaa geciktin merakla bekliyorum iyi geceler tatlım ❤❤
Nana yine uyuyamadı iki saattir adamı tekmeliyorum uyanacak kalkıp sigara iceyim bari dedim insallah sabah kalkabilirim canım regl döngümü bozdum galiba stresten kırmızıları degil pembeyi gördüm kafam rahat etsin diye kanı aradancıkarıcam iste

Sabah görücem ben test dogrumu söylüyormus yalanmı bakalım

Canım ici bos olmadı benim ilk on dk sonra bisi yoktu otuz dkya yaklasınca pembelesti ortası ve cok hafif silik cizgi belli oldu oda siyah beyaz shopla. Seninki daha net ve bariz belli canım erken gebelik testi al istersensen ben yarın kanda baktırıcam canım pek güvenemedim

Pis kacak okadar sesleniyorum sana onlarıdamı görmüyosun küsücem he
Kız vallaha görmedim bebeğim ya ben titiz hastalığına doğru yolculuk yapıyorum adet olunca evi kaldırdım kuş aldıya eşim ikinci arkadaş aldık bide ikiside bebeklerimiz oldu birisi hastalandı eşim gelince sürekli ilgi gösteriyoruz iyileşsin felan diye araştırma içerisindeyiz iki evladım oldu artık o yüzden pek giremedim aşkım yoksa kaçmadım aktifim artık

Ah kıyamam yaaa beybilermi yaptınız siz
Temizlik icin banada beklerim bir el atıver hızını alamadıysan bende senin bir kusunum beni ihmal etme lütfen tmm kuzum

Vah garibim ya heyecandan uykuda gelmez ama eminim sabah uyanırsın pembeyi gördüysen hamilesindir inşallah ya o bile bir umut benim senden umudum var eğer hamileysen ve o sigarayı bırakırsan örnek Alcam seni

Temizlik icin banada beklerim bir el atıver hızını alamadıysan bende senin bir kusunum beni ihmal etme lütfen tmm kuzum
He kuzum ya beybilerimiz var dün gece 3 e kadar çabaladık ilaç içirmek için eşim normalde 11 de uykudadır kuş için oturdu dedim bi kuşa böyleysek bebek olunca ne halt ederiz kız temizlik varya benim hobim oldu adet olduğumdan beri evi değiştirip temizliyorum burda olsan inan atardım bi el ihmal etmem artık buralarda takılırım

Vah garibim ya heyecandan uykuda gelmez ama eminim sabah uyanırsın pembeyi gördüysen hamilesindir inşallah ya o bile bir umut benim senden umudum var eğer hamileysen ve o sigarayı bırakırsan örnek Alcam seni
İnsallah kuzum hamileysem soku atlatana kadar icerim sonra bırakırım
Degilsemde iki pakete cıkarım artık
Bakalım zaman neler göstericek anneeem oy gönlün dogru söylesin insallah

Bence uyumaya çalış bebeğim ya sabah uyanamazsın yada ilk başta evde test mi yapsan

Nesi vardı evlatlık kusunuzun yavrum bende bakıyordum bizamanlar anlarım

İnsallah kuzum hamileysem soku atlatana kadar icerim sonra bırakırım
Degilsemde iki pakete cıkarım artık
Bakalım zaman neler göstericek anneeem oy gönlün dogru söylesin insallah
Amin bebeğim inşallah bence o pembiş geldiyse bebitonda yolda inşallah inşallah yoldadır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…