Yok yok üzülmem cnm, alıştım artık erken yapınca çıkmazsada adet günüme kadar ümit var demek oluyor, ama silik çıkmasını istiyorum nedense çünkü ozaman daha bi ümitle bekliyorum bat'ıHadi inşallah inşallahhhhh♥bende sivilce var ama bende çıkıyor zaten normalde de göğüs damarlarım ve hassasiyetim var ama benim adetten öncede olurdu hep ama ne kadar süre önce olurdu hiç takip etmiyormuşum akintim hiç yok:)) yarın test yap bakalım ne Cikcak ama negatif de olsa üzülme biliyoruz ki çok erken yapıyoruz
Aynen cnm ama en azından gebelik oluşuyor demekki olacak öyle yada böyle görüşürüz hayırlı haberlerle inşYok yok üzülmem cnm, alıştım artık erken yapınca çıkmazsada adet günüme kadar ümit var demek oluyor, ama silik çıkmasını istiyorum nedense çünkü ozaman daha bi ümitle bekliyorum bat'ıama kesinlikle adet günüm geçmeden kan testine gitmiycem, çünkü öncesinde yapılan değerlere pek güvenmiyorum artık, sonuç başta pozitif olupta sonradan hüsran olunca işte ozaman üzülüyor insan yarın görüşmek üzere inşallah
Pis kacakİyiyim bitanem ümidimi yitirdim elimde olmayaraktanneyse yarın ovulasyn testine başlıcam tekrar takılırım arada okuyorumda yorum yapmıyorum bebeğim neyse ki döndüm
Nana yine uyuyamadı iki saattir adamı tekmeliyorum uyanacakAaaa geciktin merakla bekliyorum iyi geceler tatlım❤❤
Nana uyuyamadı yavrumIi gcler cnm hayrli haberle gelirsin inslllh opuorz seniii
Kız delimisin cok sevindim görünce kendim takvim eklemisim gibi olsumKizlar izniniz olrsa hamilelik takvimi eklyebilir miyim kendimigerci deniorm olmuo bi turlu. Yine de sorim size dedim
Sabah görücem ben test dogrumu söylüyormus yalanmı bakalımEvet baya baya belli cnm çok ilginç yaaa senin dediğin gibi yazan çok var o yüzden Bende ici boş çizgi olunca sonradan hiç umitlenmedimyaa benim pembeydi çizgi sonradan boş beyaz oldu hatta dün nana nin yaptığı testte bu markaydı hep kötü yorum yapmışlar
Canım ici bos olmadı benim ilk on dk sonra bisi yoktu otuz dkya yaklasınca pembelesti ortası ve cok hafif silik cizgi belli oldu oda siyah beyaz shopla. Seninki daha net ve bariz belli canım erken gebelik testi al istersensen ben yarın kanda baktırıcam canım pek güvenemedim
Kız vallaha görmedim bebeğim ya ben titiz hastalığına doğru yolculuk yapıyorumPis kacakokadar sesleniyorum sana onlarıdamı görmüyosun küsücem he
Ah kıyamam yaaa beybilermi yaptınız sizKız vallaha görmedim bebeğim ya ben titiz hastalığına doğru yolculuk yapıyorumadet olunca evi kaldırdım kuş aldıya eşim ikinci arkadaş aldık bide ikiside bebeklerimiz oldu birisi hastalandı eşim gelince sürekli ilgi gösteriyoruz iyileşsin felan diye araştırma içerisindeyiz iki evladım oldu artık o yüzden pek giremedim aşkım yoksa kaçmadım aktifim artık
Vah garibim ya heyecandan uykuda gelmez ama eminim sabah uyanırsınNana yine uyuyamadı iki saattir adamı tekmeliyorum uyanacakkalkıp sigara iceyim bari dedim insallah sabah kalkabilirim canım regl döngümü bozdum galiba stresten kırmızıları degil pembeyi gördüm kafam rahat etsin diye kanı aradancıkarıcam iste
He kuzum ya beybilerimiz var dün gece 3 e kadar çabaladık ilaç içirmek için eşim normalde 11 de uykudadır kuş için oturduAh kıyamam yaaa beybilermi yaptınız siz
Temizlik icin banada beklerim bir el atıver hızını alamadıysanbende senin bir kusunum beni ihmal etme lütfen tmm kuzum
İnsallah kuzum hamileysem soku atlatana kadar icerim sonra bırakırımVah garibim ya heyecandan uykuda gelmez ama eminim sabah uyanırsınpembeyi gördüysen hamilesindir inşallah ya o bile bir umut benim senden umudum var eğer hamileysen ve o sigarayı bırakırsan örnek Alcam seni
Bence uyumaya çalış bebeğim ya sabah uyanamazsın yada ilk başta evde test mi yapsanAh kıyamam yaaa beybilermi yaptınız siz
Temizlik icin banada beklerim bir el atıver hızını alamadıysanbende senin bir kusunum beni ihmal etme lütfen tmm kuzum
Nesi vardı evlatlık kusunuzun yavrum bende bakıyordum bizamanlar anlarımHe kuzum ya beybilerimiz var dün gece 3 e kadar çabaladık ilaç içirmek için eşim normalde 11 de uykudadır kuş için oturdudedim bi kuşa böyleysek bebek olunca ne halt ederiz kız temizlik varya benim hobim oldu adet olduğumdan beri evi değiştirip temizliyorum burda olsan inan atardım bi el ihmal etmem artık buralarda takılırım
Amin bebeğim inşallah bence o pembiş geldiyse bebitonda yoldaİnsallah kuzum hamileysem soku atlatana kadar icerim sonra bırakırım
Degilsemde iki pakete cıkarım artık
Bakalım zaman neler göstericek anneeem oy gönlün dogru söylesin insallah
Testim vardı dün yaptım silik cıktı birazcık oda shopla belli oldu kuzum baska yok direkt kan versem daha iyi galiba bi sigara iciyim uyucam insallahBence uyumaya çalış bebeğim ya sabah uyanamazsın yada ilk başta evde test mi yapsan
Agustosun son olumlamasını yapayımAmin bebeğim inşallah bence o pembiş geldiyse bebitonda yoldainşallah inşallah yoldadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?