88 cikti canm.p.tesi tekrr gidicm kucuk kucuk ilerliyorz insllh ii giderFatma KTL hadi güzel haberi ver .Sana sevineyim bu ay kuzummmm
Hayırlı olsun tatlim sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim senin kac gün gecti bat tan bu kacinci gün değeri88 cikti canm.p.tesi tekrr gidicm kucuk kucuk ilerliyorz insllh ii gider
Acaba çoğul olabilirmi kiHayırlı olsun tatlim sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim senin kac gün gecti bat tan bu kacinci gün değeri
Benim daha regl olmama 2 gun varken 491 çıktı bana cok yüksek geldi
Iiym cok sukur cnm saolasn merk etmissinz. Telim servisteydi yapilmamis
Amin insllh. Bu 4.gun degerimHayırlı olsun tatlim sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim senin kac gün gecti bat tan bu kacinci gün değeri
Benim daha regl olmama 2 gun varken 491 çıktı bana cok yüksek geldi
Cnm gözün aydın çok sevindimAmin insllh. Bu 4.gun degerimsanki az geldi bana yaa.m
Ya sabah esim birden teli aldi goturdu haber edemedim sizeKızlar yaaa bu Fatma KTL bida hiç gelmicek mı acaba.Valla bizi bıraktı gitti buralarda
Saolsn cnm. Evet ben de ole biliorm daa ne bilim sanki daha cok olmasi gerekiomus gibi gelio banaCnm gözün aydın çok sevindimbildiğim kadarıyla önemli olan 2 kat artışın olması
Evde net bol kizlarEvet interneti bitmiş olabilir.en son bugün 2 de girmiş
İlk değerin kaçtı cnm bide kaç gün sonra bu değerinSaolsn cnm. Evet ben de ole biliorm daa ne bilim sanki daha cok olmasi gerekiomus gibi gelio bana
31 di cnm carsmba gunu. Bide bugun iste 88 cikmis. Alsnda 2 kati olmjs ama ne bilim yaaİlk değerin kaçtı cnm bide kaç gün sonra bu değerin
Ayy cicegim sagol insallahGeldim yavrm geldim
senn de sonucunu gordm arafta sanki sonuc. Hayrlisi olsn yine de sıkma canini.Rabbim gonlunuze gore versn
Hic sorma yaa. Telim bozuk demistm yaa. Esim sabah doktordan sonra aldi goturdu.yazamadim o an. Gece de gec geldi. Ama yapilmamis. Beyni olmus demislerAyy cicegim sagol insallah
Nerdeydin sen yaa
Yeni döllenmis yavrum belliki bak negüzel artmıs kötü düsüncek bir durumun yok harika sonucuuuuunnSaolsn cnm. Evet ben de ole biliorm daa ne bilim sanki daha cok olmasi gerekiomus gibi gelio bana
Oyledir insllhYeni döllenmis yavrum belliki bak negüzel artmıs kötü düsüncek bir durumun yok harika sonucuuuuunn
Sansa bak yaaa kötü olmusHic sorma yaa. Telim bozuk demistm yaa. Esim sabah doktordan sonra aldi goturdu.yazamadim o an. Gece de gec geldi. Ama yapilmamis. Beyni olmus demisler
Biter biter 9 ayda göz acıp kapayıncaya kadar gecer nerdeeen dogurdum bu veledi dersinOyledir insllhhamis olmakla bitmiomus gercktn derlerdi de inanmzdm
Okudum hepsiniiSansa bak yaaa kötü olmus
Evet tatlım söylemistinde o hic aklımıza gelmedi bizim senaryo yazdılar hep senin arkandan bizibıraktı gitti gelmicek birdaha diyeben dedim yapmaz mutlaka bi isi cıkmıstır fatmamın
O lafi kesin dicem kendimi biliormBiter biter 9 ayda göz acıp kapayıncaya kadar gecer nerdeeen dogurdum bu veledi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?