Bizbiz aileyizOkudum hepsiniikiyamm yaa.hem guldm hem sevndm merak edilmism diyee canlrim yaa imkan oldukca burdym ben. Daha sizi hamis yapicaaaz insllhh
Saka biryane öyleyse hic normal dogum pesine gitme simdiden sezeryana hazırla kendini canımO lafi kesin dicem kendimi biliormdogumda da ii kufredicem kocaya. Canm cok tatli bnm
Ay yok kiiiz. cok korkuyorm ama kesinlikle norml dogum istiorm.obur turlu cok zarari var onu da biliorm. Bagira cagira hastaneyi inletecem ama yapicm insallhSaka biryane öyleyse hic normal dogum pesine gitme simdiden sezeryana hazırla kendini canım
Tabisii abla kardes gibiyiz artk cok sukrBizbiz aileyiz❤
Evet canım ya taktikleri bekliyoruzda daha taze gebe oldugunuz icin caktıramıyoruziki hafta icinde gebelige alısırsınız umarım
Canım bilinc altında cok korkun varsa acıyla ilgili o rahim sittin sene acılmaz aynı sey arkadasın basına geldi sabahlara kadar sancı cekti gözümüzün önünde ayıldı bayıldı olmadı yıprandıgıyla girdi sezeryana iyi düsün ciceemAy yok kiiiz. cok korkuyorm ama kesinlikle norml dogum istiorm.obur turlu cok zarari var onu da biliorm. Bagira cagira hastaneyi inletecem ama yapicm insallh
Ben bu grupta ikigünü geciren oldugunu düsünmüyorum amaTabisii abla kardes gibiyiz artk cok sukrvalla taktikleri gecen gun solemistm şoyle boyle yaptik diye de kesin siz de yapmissjnzdr. Kafamiza gore takildik aslnda ama isin sirri duzenli iliski bence.
Oyy ya. InsAllah . Teşekkür ediyorum Allah razı olsun canımOyyyyyhayrli olsn senn de saglikla ilerlesn kucagina al insllh raharldik hepimz .cok mutlu olduuuum
Yok canım önemli olan iki.kat artmasi ki hatta kiz kardesimin iki kat tam olmuyordu korkuttu bizi falan ama şimdi dogdular gayet iyiler hic öyle düşünme rahat ol sen ❤Amin insllh. Bu 4.gun degerimsanki az geldi bana yaa.m
Canım iyi iyi iki katından fazla artmış.hic korkma88 cikti canm.p.tesi tekrr gidicm kucuk kucuk ilerliyorz insllh ii gider
kızım nasi merak ettik yaaa.Habersiz koma bundan sonra biziEvde net bol kizlarsalak telefonum kabloya bagli yasioda azicik yeni tel alcm inslllh yakinda
Sıkıntı yapma tatlım gayet iyi31 di cnm carsmba gunu. Bide bugun iste 88 cikmis. Alsnda 2 kati olmjs ama ne bilim yaa
Gunauuudddiiinnnnn guzel anne adayiGünaydın prenseslerimbugün eşimle tanışma yıldönümümüz kahvaltıya gidicez Bata 4 Bi yanım test yap diyo Bi yanım da moralin bozulur yoksa diyo
Ya inş cnm benim hepimizinGunauuudddiiinnnnn guzel anne adayinice mutlu huzurlu sagliklo yillariniz olsssuuuuuuuuuuunnnnn
Auyhh insallahhhYa inş cnm benim hepimizinseneye bebişlerimizle kutlarız inş
Cnm sağlıklı mutlu yillariniz olsun ♥ bence yap çünkü yıldönümü supriz olur cikmazsada erken zaten test için hiç moralini bozma. Benimde 5 6 gün varGünaydın prenseslerimbugün eşimle tanışma yıldönümümüz kahvaltıya gidicez Bata 4 Bi yanım test yap diyo Bi yanım da moralin bozulur yoksa diyo
Takvim totem için mi:))) hiç test yapmadin mi :) evet topigimiz cok samimi ictenGünaydın hatunlarsizi hep okuyorum ama yazma fırsatım olmuyor pek maşallahınız var ne bu sohbet, hızınıza yetişmek ne mümkün. Yazmasam da hepinizi çok sevdim . İnşallah hepiniz en hayırlı zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. Benim bat da 26 sğustos 3 gündür filan bel ağrısı, adet ağrısına benzer bir ağrı, sağ kasıkta yanma ve batma var. Bakalım belirtiler psikolojik miymiş 2 gün sonra görücez
Hoş buldum evet canım totem ilk deneme totemi olsun dedim. Amin inşallah hepimiz hamiş olalımTakvim totem için mi:))) hiç test yapmadin mi :) evet topigimiz cok samimi ictensende hodgeldin aramıza insallah belirtilerin bebistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?