Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okudum hepsinii kiyamm yaa.hem guldm hem sevndm merak edilmism diyee canlrim yaa imkan oldukca burdym ben. Daha sizi hamis yapicaaaz insllhh
Bizbiz aileyiz
Evet canım ya taktikleri bekliyoruzda daha taze gebe oldugunuz icin caktıramıyoruz iki hafta icinde gebelige alısırsınız umarım

Saka biryane öyleyse hic normal dogum pesine gitme simdiden sezeryana hazırla kendini canım
Ay yok kiiiz. cok korkuyorm ama kesinlikle norml dogum istiorm.obur turlu cok zarari var onu da biliorm. Bagira cagira hastaneyi inletecem ama yapicm insallh

Bizbiz aileyiz
Evet canım ya taktikleri bekliyoruzda daha taze gebe oldugunuz icin caktıramıyoruz iki hafta icinde gebelige alısırsınız umarım
Tabisii abla kardes gibiyiz artk cok sukr valla taktikleri gecen gun solemistm şoyle boyle yaptik diye de kesin siz de yapmissjnzdr. Kafamiza gore takildik aslnda ama isin sirri duzenli iliski bence.

Ay yok kiiiz. cok korkuyorm ama kesinlikle norml dogum istiorm.obur turlu cok zarari var onu da biliorm. Bagira cagira hastaneyi inletecem ama yapicm insallh
Canım bilinc altında cok korkun varsa acıyla ilgili o rahim sittin sene acılmaz aynı sey arkadasın basına geldi sabahlara kadar sancı cekti gözümüzün önünde ayıldı bayıldı olmadı yıprandıgıyla girdi sezeryana iyi düsün ciceem

Tabisii abla kardes gibiyiz artk cok sukr valla taktikleri gecen gun solemistm şoyle boyle yaptik diye de kesin siz de yapmissjnzdr. Kafamiza gore takildik aslnda ama isin sirri duzenli iliski bence.
Ben bu grupta ikigünü geciren oldugunu düsünmüyorum ama zaten herkes kocasını seviyor masallah asık big topik olduk biz

Günaydın prenseslerimbugün eşimle tanışma yıldönümümüz kahvaltıya gidicezBata 4 Bi yanım test yap diyo Bi yanım da moralin bozulur yoksa diyo
Gunauuudddiiinnnnn guzel anne adayi nice mutlu huzurlu sagliklo yillariniz olsssuuuuuuuuuuunnnnn

Günaydın hatunlar sizi hep okuyorum ama yazma fırsatım olmuyor pek maşallahınız var ne bu sohbet, hızınıza yetişmek ne mümkün. Yazmasam da hepinizi çok sevdim. İnşallah hepiniz en hayırlı zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. Benim bat da 26 sğustos 3 gündür filan bel ağrısı, adet ağrısına benzer bir ağrı, sağ kasıkta yanma ve batma var. Bakalım belirtiler psikolojik miymiş 2 gün sonra görücez

Günaydın prenseslerimbugün eşimle tanışma yıldönümümüz kahvaltıya gidicezBata 4 Bi yanım test yap diyo Bi yanım da moralin bozulur yoksa diyo
Cnm sağlıklı mutlu yillariniz olsun ♥ bence yap çünkü yıldönümü supriz olur cikmazsada erken zaten test için hiç moralini bozma. Benimde 5 6 gün var

Takvim totem için mi:))) hiç test yapmadin mi :) evet topigimiz cok samimi icten sende hodgeldin aramıza insallah belirtilerin bebistir

Takvim totem için mi:))) hiç test yapmadin mi :) evet topigimiz cok samimi icten sende hodgeldin aramıza insallah belirtilerin bebistir
Hoş buldum evet canım totem ilk deneme totemi olsun dedim. Amin inşallah hepimiz hamiş olalımYapmadım canım adet döngüm kısa bugün 10. gün elimde bir tane normal testim var pazartesi ya da salı sabah yapmayı düşünüyorum. Senin bat ne zaman var mı belirtin falan?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…