Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konusmaya devam oyle olan bebekler daha cabuk konusurlar 😍😍benim ablamda cok konuşurdu simdi oglu 1.5 yasinda bi cenesi dusukkk😂😂😂😂
Bende bebekken çok geç konuşmuşum demek anacım benle ilgilenmedi 😀 ama eşim derki Bi açılmışınn maşallahın var şimdi😀😀

H3 kiz vallaha bi nebze bile olsa unutuyoruz derdimizi bazen isi gucu birakip burda takilmak istiyorum 😂gec girince de kaciriyorum cogu seyi sanki bensiz icerde parti veriyorsunuz 😂😂😂
Hahahahah ben işimi gücümü yapıp öyle giriyorum mesai gibi burası😂😂😂

Günaydın kuzular bugün ovulasyon testimin her iki çizgisi de soluk gibi önceki testlere göre. Adet belirtim yok bata son 4 gün... çok gerginim gebelik testi yapmaya cesaretim yok

Eklentiler

• 99F7E408-58E1-4CE9-85CF-5A4A673EE889.webp
    99F7E408-58E1-4CE9-85CF-5A4A673EE889.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 22
Kiz mahalllede kavga cikti kari koca arasinda ödüm koptu Allah yaşatmasin kimseye . Evde bagiriyorlardi sokaga attilar kendilerini nasil bagiriyorlar🤨🤨🤨polis gelsi goturdu ikisini de

Günaydın kuzular bugün ovulasyon testimin her iki çizgisi de soluk gibi önceki testlere göre. Adet belirtim yok bata son 4 gün... çok gerginim gebelik testi yapmaya cesaretim yok
Benimde böyle olmuş idiii

Kiz mahalllede kavga cikti kari koca arasinda ödüm koptu Allah yaşatmasin kimseye . Evde bagiriyorlardi sokaga attilar kendilerini nasil bagiriyorlar🤨🤨🤨polis gelsi goturdu ikisini de
Bakma onlara sen annemm

Kızlaaaaaaarrrr
A Antoryum123 bebegim bu ay hepimiz sanslıyız sadece topik degil 🤣 gebeyiz gebeyiz unuttunmu🤪 Allahın izniyle en az listenin yarısı bu moralle gebe kalacak insallah goreceksiniz🤲🤲🤣
İnanıyorum kuzucum 😂😂 ağustosun bitmesine ne kaldı ki olmazsa eylül topiği açarız 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X