- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ay o degil de olmayan cocoggooomm düşüncek diye korktumBakma onlara sen annemm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay o degil de olmayan cocoggooomm düşüncek diye korktumBakma onlara sen annemm
Hazirim o topige deKızlaaaaaaarrrr
İnanıyorum kuzucumağustosun bitmesine ne kaldı ki olmazsa eylül topiği açarız
![]()
Sonuç ne oldu pekiiiBenimde böyle olmuş idiii
Huuuuhuuuuuu hayırlı uğurlu olsuuuuun tipiğin ilk şanslısıTesti yaptım canım ☺
Bence yap aklindan ciksinGünaydın kuzular bugün ovulasyon testimin her iki çizgisi de soluk gibi önceki testlere göre. Adet belirtim yok bata son 4 gün... çok gerginim gebelik testi yapmaya cesaretim yok
Bilmiyorum kii bat a 2 gün var ama ben geç yumurtladım beklemeyi düşünüyorum test yapmicamSonuç ne oldu pekiii![]()
Aynen yavv inşallah hepimiz güzel haber alırız Allahım çoooook aminBatlar yaklaştıkça tek tek gümleyecez![]()
Sus kız ağzından yel alsınAy o degil de olmayan cocoggooomm düşüncek diye korktumsaka bi yana Allah gostemesin
Benimde son 4 gün. Aynınız canım inşallah güzel haber veririzGünaydın kuzular bugün ovulasyon testimin her iki çizgisi de soluk gibi önceki testlere göre. Adet belirtim yok bata son 4 gün... çok gerginim gebelik testi yapmaya cesaretim yok
İşlerimi hallettim geldim kuzum
Allahım Allahım çift çizgi cnmmmmm çok sevindimmmmTesti yaptım canım ☺
Hosgeldiiiinnnnnnnİşlerimi hallettim geldim kuzum![]()
Menüde ne varHosgeldiiiinnnnnnn🖐ben de yemek yapiyorum
![]()
Menude pilav ve etli taze fasulye yanina cacikMenüde ne var![]()
Kiz çorban yok muMenude pilav ve etli taze fasulye yanina caciksizde ne var
Bu sicakta napcak corbayiKiz çorban yok mu![]()
![]()
Darısı başınıza insallllahAllahım Allahım çift çizgi cnmmmmm çok sevindimmmmhayırlı olsun kuzum
kız ayagını sürü peşinden gelelim
![]()
Insallah canimm aminHuuuuhuuuuuu hayırlı uğurlu olsuuuuun tipiğin ilk şanslısıçok sevindim canım Allahım sağlıklı eli ayağı düzgün kucağına almayı nasip etsin
![]()