Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim de ilk denememiz benim dongum de kısa 25 26 günde bir olurum hatta bazen 24 oluyor. Benim bat 29 30 ağustos belirtim yok adet olacakmışım gibi sızı var biraz ara ara bide göğüslerim hassas adetten önce ne yaşıyorsam aynısı var senin var mı?

Bel ve kasık ağrısı yaşıyorum 3 gündür falan bir de sağ kasığımda batma ve yanma hissi oldu. Arada başım dönüyor ama tansiyonum hep düşük olduğu için hamilelikte değildir diye düşünüyorum. Bu gidişle adet olcam ya şu an mesaj yazarken tam da adet olcam zaman yaşadığım adet ağrısı bi yokladı gitti. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Aynen Bende de adet olacak hissi var hep değişik hiçbir belirti yaşamadım

Cnm sağlıklı mutlu yillariniz olsun ♥ bence yap çünkü yıldönümü supriz olur cikmazsada erken zaten test için hiç moralini bozma. Benimde 5 6 gün var
tşk ederimyok ya vazgeçtim Yapmıcam moralim bozulur berbat ederim günümüzü..

tşk ederimyok ya vazgeçtim Yapmıcam moralim bozulur berbat ederim günümüzü..
Eninde sonunda gelecekler cnm allah 'ın izniyle o yüzden o kadar üzülme olmasa bile daha yolun başındayız sanırım seninde yeni çok uzun zaman olmamıştı iyi madem bugün iyice eğlen rahatca kocişinle senin yaş kaç cnm ne zamndir istiyorsunuz

Ay dmei inş hayırlısıyla gelsinleryalın 30 daha ikinci denemem cnm senin

K.bakmyin kizlar. Sabah erknden gittim dr a cok sukur sonucum 88 cikmis sonra da esim telim bozuk diye goturdu servise ama beyni olmus telin yeni gecti elime. O yuzden yazamadim
Biz de merak ettik sesin çıkmayınca, değerin güzel artmış maşallah sağlıkla ilerler inş

Selam arkadaşlar dün ilk kontrol için doktordaydım. 5 haftalıkmış, haftasıyla uyumlu ve kesesi oluşmuş çoook şükür 6mm görünüyo.Haftaya perşembe randevuya gidicem umarım o zamana bebeği de görebilirim hadi bakalım sizlerde durum nasıl tatlışlar? Bugün güzel başlangıçlar olsun inş.
Allah'ım ümitlerimizi geri çevirmesin; dualarımızı
duysun nolur. Mucizesini bekleyen herkese hamileliği kolaylaştırsın.

Hoşgeldin seni bir yerden hatırladım ama hangi gruptu acep tarihi görünce çıkardım küçük oğlun vardı yaştan dolayı ara vermek istemiyorum demiştin.. bendeki hafızaya bak yaa

Ayyy Allh korusun bklm zaman neyi gostercek ama insllh oyle bisy olmz

Kızlar selam. Bugün doktora gittim alttan muane ile baktılar keseye. Normal olarak görünmedi. Ama doktor hiç bircşey söylemedi ilgilenmedi bile. Kaç haftalıkdır dediğimde bile cvp geçiştirmeliydi. Sizce fikri olan vae mı orda ki ultrason terimlerinden anlayan?

Eklentiler

• 6B832CE9-6364-4629-8D83-B1AA03285EDC.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 45
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…