Bizim de ilk denememizHoş buldum evet canım totem ilk deneme totemi olsun dedim. Amin inşallah hepimiz hamiş olalımYapmadım canım adet döngüm kısa bugün 10. gün elimde bir tane normal testim var pazartesi ya da salı sabah yapmayı düşünüyorum. Senin bat ne zaman var mı belirtin falan?
Bel ve kasık ağrısı yaşıyorum 3 gündür falan bir de sağ kasığımda batma ve yanma hissi oldu. Arada başım dönüyor ama tansiyonum hep düşük olduğu için hamilelikte değildir diye düşünüyorum. Bu gidişle adet olcam ya şu an mesaj yazarken tam da adet olcam zaman yaşadığım adet ağrısı bi yokladı gitti. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallahBizim de ilk denememizbenim dongum de kısa 25 26 günde bir olurum hatta bazen 24 oluyor. Benim bat 29 30 ağustos belirtim yok adet olacakmışım gibi sızı var biraz ara ara bide göğüslerim hassas adetten önce ne yaşıyorsam aynısı var senin var mı?
Hadi bakalim hayirli olsn insallah seruven daha yeni basliyorOyledir insllhhamis olmakla bitmiomus gercktn derlerdi de inanmzdm
Aynen Bende de adet olacak hissi var hep değişik hiçbir belirti yaşamadımBel ve kasık ağrısı yaşıyorum 3 gündür falan bir de sağ kasığımda batma ve yanma hissi oldu. Arada başım dönüyor ama tansiyonum hep düşük olduğu için hamilelikte değildir diye düşünüyorum. Bu gidişle adet olcam ya şu an mesaj yazarken tam da adet olcam zaman yaşadığım adet ağrısı bi yokladı gitti. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
tşk ederimCnm sağlıklı mutlu yillariniz olsun ♥ bence yap çünkü yıldönümü supriz olur cikmazsada erken zaten test için hiç moralini bozma. Benimde 5 6 gün var
Eninde sonunda gelecekler cnm allah 'ın izniyle o yüzden o kadar üzülme olmasa bile daha yolun başındayız sanırım seninde yeni çok uzun zaman olmamıştıtşk ederimyok ya vazgeçtim Yapmıcam moralim bozulur berbat ederim günümüzü..
Ay dmei inş hayırlısıyla gelsinlerEninde sonunda gelecekler cnm allah 'ın izniyle o yüzden o kadar üzülme olmasa bile daha yolun başındayız sanırım seninde yeni çok uzun zaman olmamıştıiyi madem bugün iyice eğlen rahatca kocişinle senin yaş kaç cnm ne zamndir istiyorsunuz
Bende 28 ilk denememiz cnmAy dmei inş hayırlısıyla gelsinleryalın 30 daha ikinci denemem cnm senin
Biz de merak ettik sesin çıkmayınca, değerin güzel artmış maşallah sağlıkla ilerler inşK.bakmyin kizlar. Sabah erknden gittim dr a cok sukur sonucum 88 cikmissonra da esim telim bozuk diye goturdu servise ama beyni olmus telin yeni gecti elime. O yuzden yazamadim
Hoşgeldin seni bir yerden hatırladım ama hangi gruptu acepGünaydın hatunlarsizi hep okuyorum ama yazma fırsatım olmuyor pek maşallahınız var ne bu sohbet, hızınıza yetişmek ne mümkün. Yazmasam da hepinizi çok sevdim . İnşallah hepiniz en hayırlı zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. Benim bat da 26 sğustos 3 gündür filan bel ağrısı, adet ağrısına benzer bir ağrı, sağ kasıkta yanma ve batma var. Bakalım belirtiler psikolojik miymiş 2 gün sonra görücez
İnş hepimiz kavuşuruz bebekleirmizeBende 28 ilk denememiz cnm
Ayyy Allh korusunCanım bilinc altında cok korkun varsa acıyla ilgili o rahim sittin sene acılmaz aynı sey arkadasın basına geldi sabahlara kadar sancı cekti gözümüzün önünde ayıldı bayıldı olmadı yıprandıgıyla girdi sezeryana iyi düsün ciceem
Insllh cnm hayrlisi olsn artk.hepimziin sonu guzl biter insllhYok canım önemli olan iki.kat artmasi ki hatta kiz kardesimin iki kat tam olmuyordu korkuttu bizi falan ama şimdi dogdular gayet iyiler hic öyle düşünme rahat ol sen ❤
Ay valla hic firsat olmadi yazmya hastaneden sonra hemen goturdukızım nasi merak ettik yaaa.Habersiz koma bundan sonra bizi
EveetHadi bakalim hayirli olsn insallah seruven daha yeni basliyor
Allh razi olsn cnm bmmBiz de merak ettik sesin çıkmayınca, değerin güzel artmış maşallah sağlıkla ilerler inş
İnsallah cicegimm. Neyi istiyorsan ona hazırla kendiniAyyy Allh korusunbklm zaman neyi gostercek ama insllh oyle bisy olmz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?